Kızlar size daha önce bir sorunumu anlatmıştım dertleşmiştim hatırlayanlar olur belki,doğumda sadece kayınvalidem gelecekken kızı babasını da ikna etmiş maaile geleceklerdi (hala hepsi gelecek) konuyu çözüme kavuşturdum bunu da sizinle paylaşmak istiyorum çünkü gerçekten ailem gibi oldunuz burada. Size görümcemi anlatmıştım eşimle sevgililiğimizden beri üstümde baskı kuran bir tip ben de kimse kırılmasın diye susuyordum neyse en son geçen gün Eylül ayı gibi ailemin yanına bir haftalığına gideriz dedi eşim ben de tabi ki neden olmasın dedim bunu kardeşine söyledim bana demesin mi dönüşte de beni alırsınız sizinle istanbula gelirim nasılsa araçla gelirsiniz
Ben o an delirdim her şeye aklınca sen mi karar vereceksin belki ben kocamla farklı yere gezmeye gidicem sonrasında dedim kızlar bu bi sustu
doğum olayında da aynı şeyi yaptın sen karar verdin her şeye ama abinin ailesi benim ve ikimiz karar veriyoruz bu tarz konulara bu arada bilgin olsun bebeğin kırkı çıkınca annemlere geçicem ben dedim
benden öyle bir tepki beklemiyordu sustu kaldı akşam da eşime anlattım bunu bunu dedim benden duy dedim
eşim de iyi yapmışsın dedi ablasını aradı kız kardeşime şu ana kadar hiç kızmadım ben konuşmak istemiyorum sen konuş haddini bilsin artık dedi tabi öncesinde de şey demişti kardeşi bebek doğunca abim senin annenlere bu kadar sık gitmene izin vermez
Ben abinden izin almıyorum ki atlıyorum arabaya gidiyorum akşam da kocamla eve birlikte dönüyoruz dedim.Kızlar nasıl rahatladım bilemezsiniz bundan sonra en ufak bir lafında fazlasıyla cevabını alacak.Sonuç olarak doğuma hepsi gelecek ama bundan sonra haddi olmayan şeylere karışmayacak