2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Pentinin birkaç iç çamaşırını keşfettim çok rahat yüksek bel ve pamuklu aynı zamanda. Sadece onlarda rahat edebiliyorum. Link aşağıda 😂 ama şu an indirim yok indirimli 27 liraya almışım.
Bunların benzeri pamuklu bende çok aldım ama yüksek bel değildi. Birde yüksek bel deniyim bakalım.

Bende giyiyorum ama ihtiyacım var biraz daha geniş alıyım yeni aldıklarımı.
Pentiden de çok pijama iç çamaşırı alıyorum aslında sanki lastiği gevşiyor benim çamaşırların🤔
Hastanede 1-2 gece kalıcaz orada giymek için yanımızda bir kaç takım götürüz.
Ben evde giyinik oturamam hiç kapıdan girer girmez makyajımı siler pijamamı giyerim 😂
Eve gelen giden olursa diye pijama takımı alıyım diyorum.
Uf gelmesin kimse bu virüste mümkünse 🤦🏻‍♀️ Ben eşimle konuştum annesi gelecek doğuma burada yeğenleri var gelmek isterlerse ablana geçer annen oraya giderler dedim kusura bakmasın kimse.

Bende giyiyorum ama ihtiyacım var biraz daha geniş alıyım yeni aldıklarımı.
Pentiden de çok pijama iç çamaşırı alıyorum aslında sanki lastiği gevşiyor benim çamaşırların🤔
Hastanede 1-2 gece kalıcaz orada giymek için yanımızda bir kaç takım götürüz.
Ben evde giyinik oturamam hiç kapıdan girer girmez makyajımı siler pijamamı giyerim 😂
Eve gelen giden olursa diye pijama takımı alıyım diyorum.

Bir iki ay sonra kesin ihtiyacimiz olcak ic camasirina bencede. Ben memnunum pentiden bilmem ki🤔

Eve zaten kimseyi alamicaz gibi gozukuyor evdeki seyleri giyebilirim ya da hastaneden geldikten sonra yikarim pijamalari onlari da giyebilirim. Hava sicak olursa sort da giyebilirim. Ben 3 4 tane esofman alti aldim 38 beden onlari da giyebilirim 😁

Kızlar ben bir haftadır kabus görüyorum ve korkarak uyanarak hatta dün çığlık atarak uyandım bunun bebeğe bir zararı olmaz değil mi 🙄

Aa doğru ona baktır da inşallah normal çıkar değerin 🙏🏻 Aşı olmadan baktır bu sefer 😄 her gün kan alınıyor bizim sağlık ocağında. Zaten hamilelere öncelik var bence perşembe gitsen de sıkıntı olmaz. Benim de biraz frenlemem lazım puding yiyorum bu ara nedense 😂

Insallah canim bizimkiler yazi asmisti sadece pzt persembe gunleri aliyorlar sanirim kalabalik oldugundan🤔 aynen aynen onu sorucam bir de asiyi yapmadan ilk kan aldiricam😁 ya ben dunyalari yedim esime yilbasi cikolatasi geldi onu yedim, yilbasi paketindeki cikolatalari yedim, bir de bir arkadasimiz gelmisti evde gorusemedik sitenin piknik alaninda oturduk baklava getirmis ondan da iki dilim yedim😁 baya yedim bu aralar puding yine zararsiz bence sutlu tatli hafif😁

tetanozun ilk dozu icin bir son tarih var mi? ben daha 19+3'um, detayliya da 21+1'de girecegim onu oldugum hafta (yani 22 icinde) olurum diye dusunuyordum.

boyle olunca ikinci doz gece mi kalir?

tetanozun ilk dozu icin bir son tarih var mi? ben daha 19+3'um, detayliya da 21+1'de girecegim onu oldugum hafta (yani 22 icinde) olurum diye dusunuyordum.

boyle olunca ikinci doz gece mi kalir?

16 dan sonra yapmaya basliyorlarmis ama mesela bizim saglik ocagi bebek iyice hareketlensin oyle yapalim demisti. 20 21 gibi gel demisti bence detayli olacagin hafta yaptirsan sorun olmaz. Bende 21+3 gibi gidicem olmaya

Uf gelmesin kimse bu virüste mümkünse 🤦🏻‍♀️ Ben eşimle konuştum annesi gelecek doğuma burada yeğenleri var gelmek isterlerse ablana geçer annen oraya giderler kusura bakmasın kimse.
Valla bende misafir meraklısı değilim 😂
Hele bebek varken o yorgunlukla kimseyi çekemem. Annem gelecek benimde kaynanamla aynı şehirde olcaz zaten o günlük uğrar gider.
Asıl mesele eşimin memleketinde ki evimize dönünce başlıyor onlar gelmese çatlar ölürler 😅 evlerimizde birbirine yakın hep yürüme mesafesinde.
Çok daralırsam kabul etmem bende yaza kadarda pandemi bitecek mi bitmicek mi oda belli değil🙄

Insallah canim bizimkiler yazi asmisti sadece pzt persembe gunleri aliyorlar sanirim kalabalik oldugundan🤔 aynen aynen onu sorucam bir de asiyi yapmadan ilk kan aldiricam😁 ya ben dunyalari yedim esime yilbasi cikolatasi geldi onu yedim, yilbasi paketindeki cikolatalari yedim, bir de bir arkadasimiz gelmisti evde gorusemedik sitenin piknik alaninda oturduk baklava getirmis ondan da iki dilim yedim😁 baya yedim bu aralar puding yine zararsiz bence sutlu tatli hafif😁
Sen bu haftadan sonra biraz daha dikkat et yine şeker yüklemesi de yaptıracaksan. Zaten yılbaşı benim için de dönüm noktası oldu çok abarttım soslu fıstık cips falan yedim 😒 bir süre yemem. Sen doktor işini ne yaptın karar verebildin mi ☺️

Bu arada sol göğüs ucum bildiğin kurumuş kabuklanmış döküldü biraz. Bunun için çok erken değil mi? Sızlama yapıyor. Göğüs ucu kremi sürdüm hemen

16 dan sonra yapmaya basliyorlarmis ama mesela bizim saglik ocagi bebek iyice hareketlensin oyle yapalim demisti. 20 21 gibi gel demisti bence detayli olacagin hafta yaptirsan sorun olmaz. Bende 21+3 gibi gidicem olmaya

ay rahatladim, ben niyeyse o konuyu bu salmisim.
bizim saglik ocagi hic arayip sormuyor, benim de aklimdan cikmis :)

Sen bu haftadan sonra biraz daha dikkat et yine şeker yüklemesi de yaptıracaksan. Zaten yılbaşı benim için de dönüm noktası oldu çok abarttım soslu fıstık cips falan yedim 😒 bir süre yemem. Sen doktor işini ne yaptın karar verebildin mi ☺️

Eveet ya dikkat etmem lazim😔 galiba ben bu doktorla devam edicem 😁 23 ocaga randevu aldim cumartesiye yeni biriyle baslamak da zor geliyor. Ama bu sefer de tavrina bakarim gecen sefer ki gibi tatliysa daha kafami karistirmam ama eskisi gibiyse o zaman tamam ya yeter bu kadar der kesin degistiririm😁

Bu arada sol göğüs ucum bildiğin kurumuş kabuklanmış döküldü biraz. Bunun için çok erken değil mi? Sızlama yapıyor. Göğüs ucu kremi sürdüm hemen

Ben hindistan cevizi yagini suruyorum goguslerime guzel yumusatiyor. Benim de oyle olmustu hatta kanamis gibi olmustu ucu cikarken simdi duzeldi ama

Eveet ya dikkat etmem lazim😔 galiba ben bu doktorla devam edicem 😁 23 ocaga randevu aldim cumartesiye yeni biriyle baslamak da zor geliyor. Ama bu sefer de tavrina bakarim gecen sefer ki gibi tatliysa daha kafami karistirmam ama eskisi gibiyse o zaman tamam ya yeter bu kadar der kesin degistiririm😁
Kadın senin düşünceni hissetmiş resmen bi tatlılaşmış 🤣 aynen canım zaman ilerledikçe daha da zor olur. Bence şimdi değiştirmezsen sonra hiç değiştirme zaten doğuma da az kalıyor 😊

Ben hindistan cevizi yagini suruyorum goguslerime guzel yumusatiyor. Benim de oyle olmustu hatta kanamis gibi olmustu ucu cikarken simdi duzeldi ama
Evet ben çok şaşırdım dün iltihaplanmış sandım hatta dokundum soyuldu dökülmeye başladı sonra kırmızılık oldu. Nemlendirince biraz normale döndü gibi. Hindistan cevizi yağını sürebilirim ben de

ay rahatladim, ben niyeyse o konuyu bu salmisim.
bizim saglik ocagi hic arayip sormuyor, benim de aklimdan cikmis :)
yine de doktoruna sorabilirsin eğer 2 doz yaptıracaksan. Bildiğim kadarıyla Spring05 Spring05 zaten eskiden aşısı olduğu için tek doz yaptıracak 🤔 beni sağlık ocağından aradıklarında 18. Haftanın içindeydim doktoru arayıp sordum o da yaptır dedi 2. dozu da 22. Haftanın sonunda yaptırdım ama bi zamanı da olacağını sanmıyorum sadece bu süre içinde temas edersek, bulaşırsa bir şekilde o risk var.

X