2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Doktor bana da kasılmaların erken doğumu tetikler dedi. Dinlenmeyi ve magnezyumu önerdi. Ama hala oluyor alttan batmalarim bazen kuyruk sokumuma ağrı giriyor
Bu kasılma dediğiniz rahim girişinde batma ya da zonklama gibi bir şey mi ? bazen ben de çok yürüyünce ya da ayakta durunca oluyor. Karnımda da hafif sertleşme oluyor.

Bu kasılma dediğiniz rahim girişinde batma ya da zonklama gibi bir şey mi ? bazen ben de çok yürüyünce ya da ayakta durunca oluyor. Karnımda da hafif sertleşme oluyor.
Alttaki batma ya da beldeki ağrı kendi başına bı gösterge olmayabilir. Yorgunluktan ya da bebeğin pozisyonuyla da ilgili olabilir. Ama karındaki sertleşme kasılma oluyor.

Ayy hic bilmiyordum bunu rahim agzi uzunluguyla alakasi var saniyordum ben erken dogumun

Kesinlikle vücudu dinleyerek hareket etmek lazım bazen abartıyorum ben de o an bir şey hissetmiyorum diye sonra dediğin şekilde oluyor. Ben bundan sonra doktorun dediği gibi 30 45 dk arası yürümeyi düşünüyorum

Eşimin kuzeninin eşi bayaa da kilolu bir kız 40. Haftayı geçmişti hala en ufak kasılması yoktu geceleri yürüyüşe çıkıyordu hatta bı defa karşılaştık da gözlerime inanamadim adeta seke seke koşa koşa yürüyordu bünye meselesi demek ki ben onun yaptığını yapsam 30. Haftada dogururum kesin

Bende korktum simdi bak, annemde sabah yarim saat yuru aksam da yarim saat yuru en kotu dedi. Zaten biz piknik yapa yapa yuruyorduk ama yine de endiselendim

Ayy hic bilmiyordum bunu rahim agzi uzunluguyla alakasi var saniyordum ben erken dogumun
Canım benim bir hafta önce 4 du rahim ağzı uzunluğum o hafta o kadar çok kasılmam oldu ki ilk iki gün bilemedim bebek hareketi gibi zannettim 3. Gün baktım yarım saate bir oluyor kasılma geceni bir yarisi doktorumu arayıp acile gittim bir baktık ki rahimde 1 cm açılma. Ve yatış. Serumlar ilaçlar. Bu rahim ağzı uzunlugum yeterli bişey olmaz denecek bir konu değilmiş o zaman anladım.

Bende korktum simdi bak, annemde sabah yarim saat yuru aksam da yarim saat yuru en kotu dedi. Zaten biz piknik yapa yapa yuruyorduk ama yine de endiselendim
Zaten evde de hareket halindeyiz, ilk aylar için sanırım 10 bin adımlar daha uygunmuş bundan sonra biraz hem tempoyu hem de süreyi düşürmek gerekiyor anladığım kadarıyla. Tabi böyle kasılma tarzı belirtileri olmayanlar tam gaz devam

Aa benim 3.3 bir de ruyamda da boyle bir sey gordum zaten bebek cikmasin diye dikiyorlardi beni bende daha dikkat edicem iyi ki soylediniz

Sanırım bu kasılma bende de ara ara oluyor bilmiyordum yorulduğumda genelde oluyor kendimi daha sık dinlemeliyim

Bir gun gaza gelmistim zaten bugun o da bitti daha bende yuruyemem ilk zamanlarda da kasiklarima agri giriyordu yine yuruyemiyordum

Aa benim 3.3 bir de ruyamda da boyle bir sey gordum zaten bebek cikmasin diye dikiyorlardi beni bende daha dikkat edicem iyi ki soylediniz
Evet çünkü bana yüzmeye devam senacim demişti doktorum hiç unutmuyorum o kadar güzel gidiyordu herşey :) en önemli şey vücudunu dinlemen. Mesela geçen uzun süre aç kalmaktan bahsettigimizde Delirtiyor ama acikmiyorum ki demişti :)) onun gibi. O acikmiyor yemese de oluyor demek ki. Başkası yorulmuyor karnı sertlesmiyor 10 km yürüsün ama kendini dinlemek gerek. Baktın yoruldun hemen oturcan.

Valla ben hiç anlayamıcam sanırım kasılmayı veya sancıyı. Çok yabancı geliyor dediğiniz her şeyi gün içinde zaman zaman yaşıyor gibiyim

Geçmiş olsuun. Ben de bilmiyordum. Bugün de havayı güzel görüp solan çiçekleri söktüm, saksıları boşaltıp kaldırdım. Bilmem iyi oldu. Yapmam bir daha.

Keske bizim de biraz midemiz bulansaymis fena degiliz ya bence insallah 15 kg dan fazla almayiz tabii toplamda sadece ondan cok korkuyorum
Ay evet ya kötü bir dilek biliyorum ama bari ilk aylar azcık bulantı kusma yaşasaydım diyorum. Yok anam hiç yememiş gibi yedim

Cok dogru bunyeden bunyeye degisiyor demek ki

Ben daha fazla dayanamicam bu yaz ruyalarimda deniz goruyorum su bebegi kucagima saglikla aliyim sonra tutmayin beni 15 kg alsak 10 u dogumda gitse 5 i de 40 gunde emzirirken gidebilir bence ya
Gitse de gircem gitmese de gircem yaa bana ne bakmasınlar göbeğime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…