2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar az önce temizlik yaparken bacağıma acayip kramp girdi kuyruk sokumumdan bütün bacağı kapladı kıpırdayamadım eşim geldi beni oturttu çok kötüydü magnezyum desteğini ihmal ediyordum her gün iceceğim artık ☹️
Böyle bir durumda ayak parmaklarını aç kapa devamlı. Yavaş yavaş açılıyor. Bende internette okudum. Bir kere bir kramp girdi 1 hafta basamadım üzerine. Bunu öğrendim bir kaç keredir deniyorum daha kolwy geçti

Böyle bir durumda ayak parmaklarını aç kapa devamlı. Yavaş yavaş açılıyor. Bende internette okudum. Bir kere bir kramp girdi 1 hafta basamadım üzerine. Bunu öğrendim bir kaç keredir deniyorum daha kolwy geçti

Dun gece uyku ile uyaniklik arasi benim de baldirima kramp girdi 😔 bende dun magnezyum icmedim ona bagladim bu aksam kesin icicem

Kizlar d vitamini kullaniyor musunuz biraz ilac karşitiyimda 3 aydir kullaniyorum nerdeyse doktor verdi yani
Evet kullanıyorum. Kış geldi, yasaklardan evden de çıkamıyoruz eskisi gibi. Yeterince d vitamini üretemiyoruz. Hem koronaya karşı da direnç sağlıyormuş. Ben içiyorum yani.

Kızlar ben sürekli limon yemek istiyorum oturup hergün en aşığı 2 kere tuzlayıp tuzlayıp limon yiyorum yada kuzukulağı başka bişe canım pek istemiyor sizde var mı böyle bişe özellikle kız anneleri😇
Ben genel olarak ekşi yemeyi severim, önceden de limon yerdim 😂
Bu aralar benim de canım sürekli avakoda çekiyor, eşim de böyle tatsız bir şeyi nasıl canın çekiyor diye şaşırıyor 😂😂

Ben eskiden beri severim ekşiyi, nar ekşisini her şeye dökerim salataya ,bulgura, dolmaya. Limon da çok severim. Elmayı mandalinayı ekşisinden alırım. Pek değişen bir şey olmadı benim için. 😁
Turşuyu unutmuşum bir de😋
okurken ağzım sulandı 😂😂

Kizlar d vitamini kullaniyor musunuz biraz ilac karşitiyimda 3 aydir kullaniyorum nerdeyse doktor verdi yani
Benim böbreklerimden sıkıntım var, doktorun verdiği D vitamini içinde de böbrek taşı rahatsızlığı geçirenler için riskli olabileceği yazıyordu, o yüzden kullanmıyorum ama böyle bir sıkıntım olmasa kesinlikle kullanırdım.
d vitamini bence çok önemli, gebe olmasak da kullanmak gerek

Kızlar ben pek aktif olamıyorum eskisi gibi
Ama son günlerde pek yazmadığını fark ettiğim kişiler var
KirazHanim KirazHanim
Senemisback Senemisback
bireylulmasali bireylulmasali
Pek yoksunuz sanki kızlar nerelerdesiniz
Duygu senin yeni adını bir türlü etiketleyemedim 😂
Sen de az yazmaya başlamışsın benim gibi 😁
Birefebirece Birefebirece sen de pek yazmaz olmuşsun gördüğüm kadarıyla

Spring05 Spring05 Delirtiyor Delirtiyor en aktif sizi görüyorum 🤩

herkes iyidir inşallah

Kızlar ben pek aktif olamıyorum eskisi gibi
Ama son günlerde pek yazmadığını fark ettiğim kişiler var
KirazHanim KirazHanim
Senemisback Senemisback
bireylulmasali bireylulmasali
Pek yoksunuz sanki kızlar nerelerdesiniz
Duygu senin yeni adını bir türlü etiketleyemedim 😂
Sen de az yazmaya başlamışsın benim gibi 😁
Birefebirece Birefebirece sen de pek yazmaz olmuşsun gördüğüm kadarıyla

Spring05 Spring05 Delirtiyor Delirtiyor en aktif sizi görüyorum 🤩

herkes iyidir inşallah
İyiyim canım teşekkür ederim aslında bir sorun yok ama eskisi gibi telefonu elime almıyorum nedense 😅 sen nasılsın?

Ya kızlar şu lc deki kuplu atletlerden aldım bi beden büyük hiç bi sütyenle rahat edemediğim için çok iyimiş bu ya hem rahat hem de çok güzel duruyor. Doğumdan sonraya bi kaç tane daha alıym emzirirken on numara olacak

İyiyim canım teşekkür ederim aslında bir sorun yok ama eskisi gibi telefonu elime almıyorum nedense 😅 sen nasılsın?
Bazen telefondan uzak durmak iyi geliyor iyi yapıyorsun 😀
Ben her zamanki gibi yorgun ve uykusuzum 😂
Hep bir koşturmaca telaş içinde geçiyor zaman.
İyi olmana sevindim 🌷

Ya kızlar şu lc deki kuplu atletlerden aldım bi beden büyük hiç bi sütyenle rahat edemediğim için çok iyimiş bu ya hem rahat hem de çok güzel duruyor. Doğumdan sonraya bi kaç tane daha alıym emzirirken on numara olacak

Onları ben de merak ediyordum ama benim göğüslerim büyük, acaba olur mu
Sütyen gerçekten sıkmaya başladı, en azından evde onları kullansam.
Düz atlet giymek istemiyorum, sütyensiz çok kötü görünüyor

Uzun zamandır içimi dökmemiştim, biraz yazayım 😐
Biraz dertleşme tarzında bir mesaj olacak, okumak istemeyenler geçebilir ❣️

Belki hatırlarsınız annemle sorunlar vardı görüşmüyoruz, durum hala aynı, ben bi iki kez aradım açmadı, sonra ben de aramamaya başladım.

Babam haftada bir gün görüntülü arıyor, onda da nazlı hilalle konuşuyor, ben kamerayı kendime çevirmiyorum, babam da zaten kızım seni de göreyim demiyor. Bebeği de sormuyor hiç. Geçen ben özellikle konuşma arasında söyledim kontrole gittik diye ama yine sormadı, bebeği gördük dedim hangi bebeği dedi 😕
Ben de, her ne kadar ilgilenmeseniz de sormasanız da bir bebek var hamileyim en azından bunu biliyorsunuz değil mi merak edip cinsiyetini bile sormadınız, dedim.
Babam da güldü, ben doğunca ilgilenirim şimdi sormam gibi saçma bir şey söyledi.

Dün yine görüntülü aradı, yine kızımla konuştu, sonra diğer bebek nasıl dedi cinsiyeti belli oldu mu dedi. Ben de daha belli olmasın mı 6 aylık oldu dedim, bu zamana kadar merak edip sormadıysanız bundan sonra da öğrenmeyin boşverin doğunca öğrenirsiniz dedim.

Bunlar gibi birçok durum var işte canımı sıkan.
Babam on gün falan aramadı, sonra normal arama yaptı, görüntülü arayamıyorum telefonda sıkıntı var dedi. Ben de annemden ara interneti yok mu dedim babam da güldü, beni karıştırmayın dedi.
Ben de merak etmeyin annemden ararsanız virüs bulaşmaz korkmayın dedim.

Böyle işte kızlar...
bu mesajın belki bizim bu gebelik konumuzda yeri yok ama içimi dökmek istedim...
her şey yolunda olsa da bu sıkıntılar hep aklımın bir tarafında, sürekli iç huzursuzluğu yapıyor.

Benim böbreklerimden sıkıntım var, doktorun verdiği D vitamini içinde de böbrek taşı rahatsızlığı geçirenler için riskli olabileceği yazıyordu, o yüzden kullanmıyorum ama böyle bir sıkıntım olmasa kesinlikle kullanırdım.
d vitamini bence çok önemli, gebe olmasak da kullanmak gerek
Gecmis olsun canim tesekkur ederim

Bazen telefondan uzak durmak iyi geliyor iyi yapıyorsun 😀
Ben her zamanki gibi yorgun ve uykusuzum 😂
Hep bir koşturmaca telaş içinde geçiyor zaman.
İyi olmana sevindim 🌷
Yorgunluk çok oluyor bende de rutin ev işleri bile gözümde büyüyor artık hemen yoruluyorum bir de iştahsızlık başladı neden bilmiyorum 🤷🏼‍♀️

Onları ben de merak ediyordum ama benim göğüslerim büyük, acaba olur mu
Sütyen gerçekten sıkmaya başladı, en azından evde onları kullansam.
Düz atlet giymek istemiyorum, sütyensiz çok kötü görünüyor
Bedenini biraz büyük alabilirsin canım kalıpları dar gibi biraz ama sütyen kısmı rahat gebelikte kilo alınıyor belki olmayabilir ama doğum sonrası için ideal normalde s ya da m giyiyorum l aldım göğüsler büyüdü diye tam oldu

Uzun zamandır içimi dökmemiştim, biraz yazayım 😐
Biraz dertleşme tarzında bir mesaj olacak, okumak istemeyenler geçebilir ❣️

Belki hatırlarsınız annemle sorunlar vardı görüşmüyoruz, durum hala aynı, ben bi iki kez aradım açmadı, sonra ben de aramamaya başladım.

Babam haftada bir gün görüntülü arıyor, onda da nazlı hilalle konuşuyor, ben kamerayı kendime çevirmiyorum, babam da zaten kızım seni de göreyim demiyor. Bebeği de sormuyor hiç. Geçen ben özellikle konuşma arasında söyledim kontrole gittik diye ama yine sormadı, bebeği gördük dedim hangi bebeği dedi 😕
Ben de, her ne kadar ilgilenmeseniz de sormasanız da bir bebek var hamileyim en azından bunu biliyorsunuz değil mi merak edip cinsiyetini bile sormadınız, dedim.
Babam da güldü, ben doğunca ilgilenirim şimdi sormam gibi saçma bir şey söyledi.

Dün yine görüntülü aradı, yine kızımla konuştu, sonra diğer bebek nasıl dedi cinsiyeti belli oldu mu dedi. Ben de daha belli olmasın mı 6 aylık oldu dedim, bu zamana kadar merak edip sormadıysanız bundan sonra da öğrenmeyin boşverin doğunca öğrenirsiniz dedim.

Bunlar gibi birçok durum var işte canımı sıkan.
Babam on gün falan aramadı, sonra normal arama yaptı, görüntülü arayamıyorum telefonda sıkıntı var dedi. Ben de annemden ara interneti yok mu dedim babam da güldü, beni karıştırmayın dedi.
Ben de merak etmeyin annemden ararsanız virüs bulaşmaz korkmayın dedim.

Böyle işte kızlar...
bu mesajın belki bizim bu gebelik konumuzda yeri yok ama içimi dökmek istedim...
her şey yolunda olsa da bu sıkıntılar hep aklımın bir tarafında, sürekli iç huzursuzluğu yapıyor.
İnsanlardan beklentini sıfır tut canım her ne kadar annen baban da olsa o zaman düşünürler seni laf vurmayı kenara bırak hiç söyleme bişey. İnsanlar için söylenmeyen şeyler daha anlamlı ve değerlidir. Çünkü aslında herkes herşeyi hisseder. Bazıları sadece umursamaz gibi yapar. Kendini boş yere üzme. Sen pozitif olursan onlar da öyle olacaktır

X