2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Genelde kişi hastalığı geçirirken antikor testi pozitif çıkmıyor, bir süre sonra pozitife görünüyor, en azından 5-6gün sonra diye biliyorum, eşin geçmişte geçirmiş olabilir mi? Aslında siz de pcr değil de antikor testi yaptırsaydınız, belki geçirdiniz ve sizde de antikor oluşmuştur
Evet sonuçlar geldi ikimizinde negatif çıktı ama doktor bize pcr yapın dediği için biz de öyle yaptık valla. Ben ama bi belirti göstermedim bu zamana kadar o farklı kokular falan alıyordu tat koku kaybı olmamıştı ama tiksiniyordu yemeklerden. Bende hiçbiri yoktu.

İki gündür yemeyi abarttım, çikolata gofret çekirdek bilmemne🙈 akşam soda bile zor paklıyor. Bi gün açınca boğazı bana mısın demiyor ya 😐 Yarın sağlıklı yaşama geri döncem 😁 Var mı bu durumda olan. Bi de iki gün yedim hemen 1,5 kilo almışım 😱
Bennnn 🤣🤣🤣 bı kaç gundur kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum Allah sonumuzu iyi etsin 🤣🤣

Bel ağrılarım arttı ayakta kaldıkça ve mideme bası yapıyor karnım artık oturduğumda gaz olunca midemde çok zor oluyor. Ayrıca korona şüphesi var eşimin antikor testi pozitif çıktı. Hemen tekrar test verdik. Ama hiçbir belirtim yok sonucu bekliyoruz
Canım çok geçmiş olsun inşallah eşin de sende negatif çıkarsınız

İyi akşamlar kızlar, bugün sabah uyandığımdan beri bebeğimi sürekli hissediyorum. Yarım saatte bir vuruyor neredeyse. Başta hoşuma gitti sürekli hissediyorum diye ama şimdi de kaygılandım uyuyamıyor mu acaba diye. :olamaz: Normal mi acaba bilen var mı?

İki gündür yemeyi abarttım, çikolata gofret çekirdek bilmemne🙈 akşam soda bile zor paklıyor. Bi gün açınca boğazı bana mısın demiyor ya 😐 Yarın sağlıklı yaşama geri döncem 😁 Var mı bu durumda olan. Bi de iki gün yedim hemen 1,5 kilo almışım 😱

Bende aynen oyleyim tartilmamayi tercih ediyorum haha 😁

selamm kızlarr bişiy sorcam. göbek deliğimin altında dump diye bişey hissettim. dışardan değil içerden tekme gibi yada sanki bişey düştü gibi. hafif ağrısız. bebekmi acaba bu. tekme değildirdirde suyun içinde kaydı bana mı çarptı acaba ... ayy bi heycanlandım...
Bu bende de oluyor hatta bazen göbek deliğim geriliyor rahatsız oluyorum.

Ağzıma patlamış mısır atarken okumuş bulundum😂
Bende 2 gündür öyleyim yaşpasta falanda yedim ama midem yanıyor şişkinlikte var. Bu mide ağrısı bende ilk ay başlamıştı yediklerime dikkat ediyordum şuan boşladım yine başladı.

İyi akşamlar kızlar, bugün sabah uyandığımdan beri bebeğimi sürekli hissediyorum. Yarım saatte bir vuruyor neredeyse. Başta hoşuma gitti sürekli hissediyorum diye ama şimdi de kaygılandım uyuyamıyor mu acaba diye. :olamaz: Normal mi acaba bilen var mı?
Kesinlikle normal. Bazen öyle olur bazen de hiç hissettirmez ikisi de normal

Evet ben de çok abarttım iki gündür. tartıya çıkmaya korkuyorum 🤦🏼‍♀️

Yüzde 80 uyuyarak geçiyormuş bebekler. Hareket halindeyken de uyuyordur muhtemelen 😊

Birkaç gündür ben de abartılı yiyorum sınırım yok. Yarından itibaren ben de toparlarım. Bu arada ben de bir haftadır düzenli olarak yürümeye başladım gün boyu oturarak çalıştığım için açılıyorum. Dün hm ye gittim kendime iki tane tayt aldım normal tayt aldım çok rahat oldu ben sanırım gebeliği bu taytlarla çıkarırım

Kızlar ilk defa anne olacağım için haliyle oldukça tecrübesizim. Dolap bakmaya başladık yapılması için 3 ay süre gerekiyormuş o yüzden şimdiden bakalım dedik. Beşik ya da yatağını almıycam anne yanı kullancam sonra da belki park yatak alırım bilmiyorum. Anne yanını kullandıktan sonra bir sonraki yatağına karar vermeyi düşünüyorum. Bunu beğendik kullanış açısından tecrübeli annelerden ya da daha önce araştırmış olanlardan fikir almak isterim.
Ic dizayni cok kullanisliya benziyor. Ben de bakmistim cilek bebek odasi takimlarina, aralarinda begendiklerim de oldu. Ama ben bebek odasi yapamiycam yerim olmadigindan. Yatakodasina bir park yatak bir de ikeanin bebek mobilyalari kismindan ustu dolap alti cekmeceli sifonyer olan bir model var onu alicam. Alt acma sehpasini da ikeadan bakicam. Oldu bitti gitti🤭🤭

X