- 2 Ağustos 2020
- 2.019
- 2.254
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #30.561
Bence de haklı ve mantıklı konuşmuş. Benim de iki gündür sol kasığımda kramp oluyor bazen kalçamda da oluyor onlardan bahsedicem20 Ocak’ta şeker yüklemesi için çağırdı. Yaptıracağım ben, çok önemli dedi. Şeker var da fark edilmezse bebek erken doğabilir ya da vaktinde doğsa bile akciğerleri gelişmemiş olabilir. Omuzları fazla geliştiği için doğum zor olabilir dedi. Şeker yüklemesinin bebeğe zarar verdiğine dair ispatlanmış hiçbir veri yok dedi. Bilmiyorum bana mantıklı geldi, benim ailemden şeker hastalığı da var çünkü. Riske atamıyorum.
Kalça ağrımdan bahsettim, magnezyum yazdı. B12 düşük çıkmıştı bir de son tahlilimde, çiğneme hapı verdi onun için de. Hamilelerin kullanabildiği nadir b12 lerdenmiş. Hepsi olmuyormuş.
Söyle canım, ben söyler söylemez hemen magnezyum yazıcam dedi.Bence de haklı ve mantıklı konuşmuş. Benim de iki gündür sol kasığımda kramp oluyor bazen kalçamda da oluyor onlardan bahsedicem
Kuzum öğlen gittim kan verdim tetenoz için de iki haftaya kadr bebisi tam hisseder gelriisn dedi tok gittm sıkıntı olmaz ama bı dahakine aç gel dediAnladım kuzum o zaman mide ilacını iç. İhmal etme hiç bilmiyorum canım tsh ı, sağlık ocağında yapılıyor demişler oraya da hep aç çağırıyorlar garanti olsun aç git istersen.
Kız bu minnos nasıl tatlı bisy masallah seneye de dört kişilik çekirdek aile olarak kutlarsinz insallahHerkese sağlıklı huzurlu güzel bir yıl diliyorum kızlar
Akşam yazamam, şimdiden kutlayayım dedim
İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız ve yeni yılda çok güzel anılar biriktiririz
Biz şimdiden başladık akşam için hazırlanmaya
Benim güzelim ilk gözağrım Nazlı Hilalim
Mutlu yıllar
Akşamki menüleriniz nedir kızlar
Hiçbir şeyAkşamki menüleriniz nedir kızlar
Peki b12 yi olcmuslermiydi cnm... ben yurt disindayim kontrol sordum cok gereksiz dedi ebe... eger eksikse kullanabilirsin anca dedi....Bunu verdi canım.
Eki Görüntüle 2751047
Çok yanlış günde kızartmışsınTabii ki yemek sepetibugun butun evi sildim supurdum toz aldim sadece evdeyken 2 bin adim yapmisim bir de yemekle ugrasamam zaten sabah sigara boregi kizarttim her yer yag oldu bir saatimi aldi temizlemek simdi biraz esimle yuruyup dus alip gece icin hazirlanicam enerjim cok yuksek
Ayrıntılı için randevu al demişti canım sadece bende aldım direk bakalım hayırlısı artık biz aynı zamanda doğum yapacağız bir aksilik olmazsa bir gün var aramızdaBi önceki gidişimde görüşmüştüm ben bunları cnm 16. Hafta kontrolünde. Biraz erkenci davrandım sanırım. Bi git bakalım ne dicek sana Buğra hoca. Benimki doğum paketi değil doğumlu özel sağlık sigortası(allianz). Belki seninkinde ayrıntılı usg doğum paketine dahildir.
Çok yanlış günde kızartmışsınben de fırında köfte ve spagetti düşünüyorum çok zaman almıyor allahtan
Kız bende bugün kahvaltıda deli gibi yedim ama bebişte tık yok normalde yemekten snra hareketlenir eşim diyo çocuğa içerde bile rahat vermion neyseki smdi uzandım birz hareket hissettim demek arada bı oluyo boyle şeylerBebeğin hareketlerini 16. Haftada çok net hissetmiştim 2 buçuk haftadır hissetmiyordum bugün dayanamadım doktora gittim çok şükür herşey normalmiş hanfendi uzanmış sakin sakin yatıyor stres yaptım kaç gündür çikolata falan yiyip durdum öyle bana mısın demiyor
Ben de öyle ben de. 16. haftada çok güzel hissediyordum sonra kesildi bi kaç gün öncesine kadar hissetmek için kendimi zorlamam gerekiyordu. Neyse ki yeni yeni gene kendini hissettiriyorBebeğin hareketlerini 16. Haftada çok net hissetmiştim 2 buçuk haftadır hissetmiyordum bugün dayanamadım doktora gittim çok şükür herşey normalmiş hanfendi uzanmış sakin sakin yatıyor stres yaptım kaç gündür çikolata falan yiyip durdum öyle bana mısın demiyor
Evet kaç zamandır canım domatesli spagetti çekiyor nedenseEvet yaaa evet kolay bak bu menu cok zaman almaz