- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #30.581
Sorma yaDelirtiyor kız yine mi gol değil bee :)) olsun yüzü iyice etlenince dönecek yeri kalmayınca mecbur gostericek. Şimdi yeri geniş dönsün bakalım gorucem ben onu ilerde çıkar beni burdaaaan diye yalvaracak sana sıpa
Sanada mutlu yıllarrrrHerkese muuuussmutlu yilllaar :)) maskelerden yasaklardan kurtuldugumuz bir yıl olsun istiyorum bende
Madem hepiniz kutlayacaksiniz bende cips yiyim bari akşam öyle kutlayim napiyim
Spring05 insta da duru bebek diye bir model gördüm aklıma sen geldin senin teyzeye söyle de ondan da örsün:))
Evet kaç zamandır canım domatesli spagetti çekiyor nedense
Aynen ben de fotoğraf çekinmek için hazırlanıcamYe gitsin bende cok kalorili seyler yicem bu gecesonra da fotograf cekilelim diye giyinip suslendim
Karşıma çıkar mutlaka atarım sanaAa linkini hatirliyor musunuz
Aynen ben de fotoğraf çekinmek için hazırlanıcam
Ben deeYe gitsin bende cok kalorili seyler yicem bu gecesonra da fotograf cekilelim diye giyinip suslendim
Karşıma çıkar mutlaka atarım sana
Ben deebebişin yarım kilocuk olmasını kullanarak kendimi ödüllendiriyorum yarın sabah +1
Hahah aynısını eşim de dedi kilo aldıkça yüzün güzelleşti ay parçası gibi oldun diyorO allahin emri biz bu gidisle doguma en az 15 alcaz ben gozumu kararttimyuzu guzellesiyormus insaninda kilo aldikca ya bu halimi de sevdim ne yalan soyliyim