2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benim dedigim de bu herkesin kullandigindan, belki digeri daha iyidir ama hic bilmiyorum daha cok yorum yapilmis sadece bu urune🤔

Bana da arkadaş versi bu modelden faydası oluyor gerçekten çok yumuşak değil sırtüstü yatmaya alışığım normalde ama bazen farketmeden yatıyorum sabah belnağrısından duramıyorum bu yastıkla yatınca sırtüstü yatmayı engelliyor bi tarafa sarılıp arka tarafı da sırtıma destekliyorum iyice

Benim dedigim de bu herkesin kullandigindan, belki digeri daha iyidir ama hic bilmiyorum daha cok yorum yapilmis sadece bu urune🤔

canım benim evet bunu da gördüm ama ben bunların üstüne kafamı koyamam ki elyaf içi o yüzden baya terletir tabi bide yumuşak oluyor ya bunun üstüne çıkarım ben kesin tabi seni bilemem :KK70:

20 Ocak’ta şeker yüklemesi için çağırdı. Yaptıracağım ben, çok önemli dedi. Şeker var da fark edilmezse bebek erken doğabilir ya da vaktinde doğsa bile akciğerleri gelişmemiş olabilir. Omuzları fazla geliştiği için doğum zor olabilir dedi. Şeker yüklemesinin bebeğe zarar verdiğine dair ispatlanmış hiçbir veri yok dedi. Bilmiyorum bana mantıklı geldi, benim ailemden şeker hastalığı da var çünkü. Riske atamıyorum.
Kalça ağrımdan bahsettim, magnezyum yazdı. B12 düşük çıkmıştı bir de son tahlilimde, çiğneme hapı verdi onun için de. Hamilelerin kullanabildiği nadir b12 lerdenmiş. Hepsi olmuyormuş.
Benim doktorum da kesinlike yapalim dedi. 3 dilim baklavaya eşit yüklenecek şeker dedi . Henüz 18m haftadayım zamanı gelince yaptircam

Bana da arkadaş versi bu modelden faydası oluyor gerçekten çok yumuşak değil sırtüstü yatmaya alışığım normalde ama bazen farketmeden yatıyorum sabah belnağrısından duramıyorum bu yastıkla yatınca sırtüstü yatmayı engelliyor bi tarafa sarılıp arka tarafı da sırtıma destekliyorum iyice

Tam da boyle bir seye ihtiyacim var o zaman benimde🥰

Ay birini çerçeveye koydum gerisi dolaba 😍 daha güzel pozlar gelirse yer değiştiririm

Bende odasi olana kadar hepsini dolaba koydum simdilik 🥰 odasi olsun kizima cerceve alcam bendee, sosyopix den gelen kare minnak cerceveler var aslinda evde bir ultrason fotografini deniyim sigarsa ona koyarim bende 🥰

Herkese sağlıklı huzurlu güzel bir yıl diliyorum kızlar ❣️
Akşam yazamam, şimdiden kutlayayım dedim 😇
İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız ve yeni yılda çok güzel anılar biriktiririz 🌷

Biz şimdiden başladık akşam için hazırlanmaya 🥳
Benim güzelim ilk gözağrım Nazlı Hilalim 😍
Mutlu yıllar 🎊

Eklentiler

• A6EC9B52-9A7D-4145-8F86-BED6A4C91D22.jpeg
    A6EC9B52-9A7D-4145-8F86-BED6A4C91D22.jpeg
    156,8 KB · Görüntüleme: 79
İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız ve yeni yılda çok güzel anılar biriktiririz 🌷

Mutlu yıllar 🎊

bu ne sirinliiiiik masallahlar onaaa ve mutlu yillaaaar :KK200:

Mutlu yıllar 🎊
Ama bu ne tatlılık böyleee 😍 maşallah kuzuya.
Size de mutlu yıllaar 🥰

Mutlu yıllar 🎊
Maşallah 🥰 çok tatlı ya
Hepimiz için sıkıntıları geride bıraktığımız çok çok güzel bir yıl olsun.

Mutlu yıllar 🎊
Maşallah fıstığa 🧿

Hepimiz için harika bir yıl olmasını diliyorum. Bebeklerimizi sağ salim sıkıntısız kucağımıza aldığımız; bolluk,bereket, huzur,mutluluk,aşk, sevgi, sadakat ve tabi ki sağlık dolu bir yıl olur inşallah. Yeni yılda tüm dileklerimiz gerçek olsun. 🎉🎊🪅🥰

2A6983AF-521E-4DDA-988A-5A751CF18191.jpeg

X