2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hanımlar adet olacakmıs gıbı kasık bel agrınız oluyor mu sizinde uzanınca dinlenince gecıyor ama

bende oluyor herhalde normal 9 sene geçmiş aradan he unutmuşum bunları

16 haftayı bir atlatsaydık

hayırlı olsun göğüs ağrısı 2-3 ay sürüyor vücut hamileliğe alışmaya çalıştığı için memeler açıyor

Benimde bu akşam kasığımın sağ tarafına sancı giriyor özellikle ilk ayağa kalktığımda normalmidir bilmiyorum

Benimde ilk günden beri var ağrı. Benim genelde solda oluyor. Insallah hayra alamettir.

hayırlı olsun göğüs ağrısı 2-3 ay sürüyor vücut hamileliğe alışmaya çalıştığı için memeler açıyor

Benim oglumda gögüslerime dokunamiyordum bile. Ama bu sefer mıncıklıyorum ama agri yok

Hayırlı olsun canım benim de tüp Bebek ikizlere hamileyim şuan rabbim sağlıcakla kucağına almayida nasip etsin

Kızlar hiç bulantısı başlayan kasık ağrısı olan var mı? Halsizlik durumunuz var mı? Birde kaç kiloyla hamile kaldınız

Kızlar hiç bulantısı başlayan kasık ağrısı olan var mı? Halsizlik durumunuz var mı? Birde kaç kiloyla hamile kaldınız
Bende aşırı halsizlik var tüm gün yat deseler yatarım o derece hiçbir şey yapasım yok. 50 kiloyla hamile kaldım şimdi de hala aynıyım ilk hamilelikte 13 kilo almıştım bu sefer de tahmini öyle olur gibi geliyo

Kızlar merhaba iki gündür akşamları kanamam oluyor ama adet kanaması şeklinde ve nerdeyse bir pedi dolduracak kadar. Dün akşam da adet de gelen parçalar gibi parça geldi biraz. Cuma akşam ultrasona girdim apar topar Her şey yolunda diyorlar kese düzgünmüş kanama alanı yokmuş yerleşme kanaması olabilirmiş falan. Endol ve Yatak istirahati verdi Kendi doktorum ama içim hiç rahat değil carsamba kalp atışı için gideceğim de nasıl bekleyeceğim bilemiyorum. Sizde de bu şekil bir kanama oldu mu

Kızlar merhaba . Perşembe günü doktora gittim hcg 329 çıktı alttan muayene etti ama görünmedi Yeni 4 haftalık olduğunu Söyledi 18 temmuza randevu verdi 1500 ile alttan normalde 2000 hcg ile de üstten ultrasonla bakıldığınds göründüğünü söyledi ama çok çok endişeliyim görünürmü görünmezmi kese varmı yokmu boş gebelikmi korkudan ne yapıcağımı bilmiyorum 4 haftalık görünmesi için küçükmü

Daha çooook erken

Kizlar meraba ,ben adet gunumde test yaptım beta 685.96 çıktı ,temmuzun 24 üne randevu aldım ,bı önceki boş gebeliğim yüzünden erken gitmeye korkuyorum sizce kaç haftalık hamileyim

Canm hic korkma 2 hamileliğimde aynı o şekilde kanamam oldu dr içerde bişe yok gorunurde diyordu sanrm yerlsme kanaması sen yine de istirahat et ve dinlen progestan verdyse mutlaka kullan

Baska bi doktora gorunn cnm iicin rahat degilse.iconi ferah tut.

Ben kilo verdim hemde 1 haftada 3 kiloya yakın vermişim çok halsizim dünden beri kafamı koyduğum yere sızıp kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…