- 10 Mart 2020
- 48
- 42
- 30
inşallah güzel haberler alırsınBenimde carsamba 7+3 insallah sagliklidir ve kalbi atar diye dua ediyorum.
Canim benim 30 yas 2.cocuk istanbul tahmini 4 mart benide ekler misinMerhaba değerli anne adayları,
ANNE
ADAYIYAŞ ŞEHİR KAÇINCI
ÇOCUKCİNSİYET TAHMİNİ
D.TBEBEK
İSMİUykusuz Koala 24 Kocaeli 1 11 Mart gokhaninmelegi 26 Ankara 2 1 Mart @sunflower71 26 Kırıkkale 1 3 Mart @Ozlem_426 27 Sivas 1 7 Mart @Kurabiyemusavir 30 Samsun 1 9 Mart @Minikbalarim 28 Çanakkale 1 2 Mart @neysol 29 Kütahya 2 2 Mart @Hndn tyln 34 İstanbul 1 2 Mart Umutumut82 37 Kastamonu 2 1 Mart @Ozlmysr 27 İstanbul 1 7 Mart @Askkadiniii 25 İstanbul 1 6 Mart @Mavisiguzel 37 Ankara 2 11 Mart K KurkmantoluS 26 1 2 Mart @Krglhh 27 Bursa 1 11 Mart @kuyrukluyildiz 32 Eskişehir 2 1 Mart @Muzmus 34 Yurtdışı 2 8 Mart @gampili 32 3 8 Mart @mores 29 İstanbul 1 16 Mart @DilekBurcu 23 İstanbul 1 18 Mart
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin
gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza(tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanını doldurmalısınız.
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilirsiniz.
inşalah bi sorun çıkmaz. bi sonra ki randevuyu beklemeketen başka bişey yapamıyorumKorkacak bisey yok ilk gebeligimde bende ictim saglikla dogdu bebrgim cnm
inşalah bi sorun çıkmaz. bi sonra ki randevuyu beklemeketen başka bişey yapamıyorum
Cnm benide ekle. 28 yaş ilk çocuk kocaeli 7 martCanim benim 30 yas 2.cocuk istanbul tahmini 4 mart benide ekler misin
teşekkür ederim canım allah razı olsun moral verdinizIcini ferah tut bende polip vardi cocuk duser gelidmez dediler 3700 aslanlar gibi doğdu oğlum bu dunyada yiyecek ekmegi varsa rabbim onu oyle bir korur ki.icini ferah tut duani et canim .
Naptın cnm sordun mu doktora?kuzum ben tabloya ekleme yapmayı beceremiyorum
Bugün doktora soracağım canım. Çünkü çok zorlanıyorum artık. Bi tane kraker yesem çıkıyor
Eklerim canımCanim benim 30 yas 2.cocuk istanbul tahmini 4 mart benide ekler misin
Enfeksiyon varmış canım. İlaç verdi.Naptın cnm sordun mu doktora?
Hayırlısı olsun inşallah gittiğinde kanama alanı yok olmuş olur10 gün sonra gel dedi 20 temmuz da gitcem
Benim de 19 haziran satMerhaba kızlar.
Hamileliği kesinleşenler evlatlarına sağ salim vakti zamanında kavuşurlar inşallah.
Benim de sat 19 Haziran, bat 14-15 Temmuz.
Şu anda beklemedeyim, aranıza katılmayı çok isterim
inşallah canım dua edelim birbirimizeHayırlısı olsun inşallah gittiğinde kanama alanı yok olmuş olur
Hayırlısı inşallahBenim de 19 haziran sat☺ Ama bat 21 temmuz...hayırlısı canım
Eklerim canım
Enfeksiyon varmış canım. İlaç verdi.
Gecmis olsun canım belki ondandır kusmalarınEklerim canım
Enfeksiyon varmış canım. İlaç verdi.
Kızlar tsh sonucunuz kaç cikti dr bisey dedi mi? Benim 4,38 cıkmıs bu değerlerde ilaç veriyorlar galiba gebelikte
Bakalımmı dedim de daha 6+3 ya şimdi duyamazsan endişelenirsin zamanında bakalım dediGecmis olsun canim. Bebegede baktimi belki kalbi duyardi. Benim ilk hamileligimdede enfeksiyon olmustu
Canım doktor gebeliğin ilk 3 ayı normal ama enfeksiyon dan dolayıda çok oluyordur dedi.Gecmis olsun canım belki ondandır kusmaların