2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba Arkadaşlar.. benim 3 gündür kusmalarım başladı. İlaçla duruyorm. O da fayda etmiyor. Ama çokk yiyormm. Hamur işi özellikle. Deli gibi yemek çekiyor canım.. patlıcannn kebabı her gün yiyorm. Et ve tavukdan tiksiniyorm.

Ay kızlar o kadar Kötüyüm ki. Hem ateşim var yanıyorum hem midem hiç durmuyor. Bi yudum su içsem çıkarıyorum. Başım ağrıyor. Dua edin lütfen

Canim rabbim şifa versin. Ilac icmeyince gecmiyor. Bol bol su iç.

Bakalımmı dedim de daha 6+3 ya şimdi duyamazsan endişelenirsin zamanında bakalım dedi

Canım doktor gebeliğin ilk 3 ayı normal ama enfeksiyon dan dolayıda çok oluyordur dedi.

olsun canim geç olsunda duyulsun. Haftaya cogumuzun randevusu var insallah hayirli haberlerle geliriz.

Ay kızlar o kadar Kötüyüm ki. Hem ateşim var yanıyorum hem midem hiç durmuyor. Bi yudum su içsem çıkarıyorum. Başım ağrıyor. Dua edin lütfen
Geçmiş olsun kuzum inşallah toparlanirsin bi an önce demek ki ondan kaynaklanıyomuş bu kadar bulantı bol bol istirahat etmeye çalış. Enfeksiyon neden kaynaklanmış ki söyledi mi canım

Kaç haftalık oldun? Hem kusup hem nasıl yiyorsun o kadar

Kuzum bulantı hapı vermedi mi?
verdi kuzum akşam içeceğiM
Canim rabbim şifa versin. Ilac icmeyince gecmiyor. Bol bol su iç.
evet kuzum akşam içeceğim. Ama su içemiyorum
Geçmiş olsun kuzum inşallah toparlanirsin bi an önce demek ki ondan kaynaklanıyomuş bu kadar bulantı bol bol istirahat etmeye çalış. Enfeksiyon neden kaynaklanmış ki söyledi mi canım
Canım oldum olası var bende enfeksiyon. Önceden vajinal vardı 2 yıl onun için uğraştık sonunda bebek oldu. Şimdi de idrar yollarında olmuş. Hiç sormadım valla. O kadar alıştım ki enfeksiyona.

Canim gecen bayram bende aynisini yasadim su içemedigimden daha kötü oldum hastanede yattim. Aman haaa sen yudum yudum su icmeye zorla kendini. Keşke serum baglasalardi hemen toparliyor insani

evet teyzesi ama kendisini görmek için daha beklememiz gerekiyor. Ben 2 martta doğdum balığım bebişle inşallah aynı ay ve aynı burca sahip olucaz
İnşallah canım sağlıkla gelsin inşallah

Kızlar şimdi sonucum 43.36 çıktı ya 1 haftalık hamile gözüküyorum şuan ama benim kasıklarım ağrıyor midem bulanıyor ve çok halsizim normal mi sizede oluyor mu ben en erken salı gününe doktordan randevu buldum rahatsızım açıkçası şuan birde normalde 66.9 kiloydum bugün tartıldım 64.7 kilo olmuşum normal mi çok halsizim ya başım çatlıyor

Kızlar tsh sonucunuz kaç cikti dr bisey dedi mi? Benim 4,38 cıkmıs bu değerlerde ilaç veriyorlar galiba gebelikte

Gebelikte ust sinir 2.5 olmasi
Ben troit hastasiyim bu konuda derince bilgi sahibiyim ilk cocugumda her kadin doguma gittigimde endokrinolojiye veya ic hastaliklarina da giderdim ilac dozu icin. ilac dozum fazla gelmis benimkide baya dusmus.bu degerle nasil.hamile.kaldin dedi hatta.

Canım oldum olası var bende enfeksiyon. Önceden vajinal vardı 2 yıl onun için uğraştık sonunda bebek oldu. Şimdi de idrar yollarında olmuş. Hiç sormadım valla. O kadar alıştım ki enfeksiyona.
Anladım canım inek sütü ev yoğurdu da bakteri enfeksiyona sebep olabiliyor şimdilik tüketme istersen, bende de idrarda bakteri çıkmıştı 4aylikken doktor bol su iç günde 2,5litre dedi

Benimde bu akşam kasığımın sağ tarafına sancı giriyor özellikle ilk ayağa kalktığımda normalmidir bilmiyorum

Benimde bu akşam kasığımın sağ tarafına sancı giriyor özellikle ilk ayağa kalktığımda normalmidir bilmiyorum

doktorum bana çarşamba günü bebek şuan sol yumırtalığından besleniyor arada sancın olabilir korkma dedi canım.. ilk çocuğum da yaşamadığım bir sancı yaşadım dün çokta korktum hatta ama şükür birşey yok.. normaldir bide yerleşecekler büyüyeceklerinşAllah

Kızlar merhaba. Ben de salı günü öğrendim adetime 4 gün varken. Tüp bebek transferim yapıldı. Meraktan dayanamadan yaptım testi hem idrar hem de kan. Dün yine baktırdım katlanmıştı 200 e kadar çıktı. değerlerim güzel gidiyor çok şükür. Ama bende hiç belirti yok. Sadece hareketli olduğumda kasıklarım batıyor bir de arada göğüslerim arada ateş gibi oluyor. Adet günüm daha bugün erken olduğu için mi acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…