2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende aşırı halsizlik var tüm gün yat deseler yatarım o derece hiçbir şey yapasım yok. 50 kiloyla hamile kaldım şimdi de hala aynıyım ilk hamilelikte 13 kilo almıştım bu sefer de tahmini öyle olur gibi geliyo

Bende sürekli yatiyorum kafam kalkmiyor resmen

Kızlar merhaba iki gündür akşamları kanamam oluyor ama adet kanaması şeklinde ve nerdeyse bir pedi dolduracak kadar. Dün akşam da adet de gelen parçalar gibi parça geldi biraz. Cuma akşam ultrasona girdim apar topar Her şey yolunda diyorlar kese düzgünmüş kanama alanı yokmuş yerleşme kanaması olabilirmiş falan. Endol ve Yatak istirahati verdi Kendi doktorum ama içim hiç rahat değil carsamba kalp atışı için gideceğim de nasıl bekleyeceğim bilemiyorum. Sizde de bu şekil bir kanama oldu mu
Canım peki kanaman olurken ağrın veya sancın varmıydı bide parça demişsin kılcal damar şeklindemi yoksa et parçası gibimi. Ben kızımda kanama yaşadım ama kahverengi ve açık pembe kılcal damar şeklinde de parçalar vardı 1.5 ay sürdü ama ağrım yoktu ve sıkıntısız doğurdum. Geçen ayki hamileliğimde kahverengi şeklinde başlayıp parlak kırmızıya dönen kanamam oldu ama baya sancılıydım sonra et parçaları düştü ve düşük yaptım. Eğer kırmızı görüyorsan lütfen başka bir doktora git hani sorun yoksa bile en azından için rahat eder bol bol su iç uzan hiç bir iş yapma canım

Canm hic korkma 2 hamileliğimde aynı o şekilde kanamam oldu dr içerde bişe yok gorunurde diyordu sanrm yerlsme kanaması 👀 sen yine de istirahat et ve dinlen progestan verdyse mutlaka kullan 👍
Çok teşekkür ederim doktorum da öyle söyledi progestan kullanıyordum zaten devam ediyorum

Hüç
Canım peki kanaman olurken ağrın veya sancın varmıydı bide parça demişsin kılcal damar şeklindemi yoksa et parçası gibimi. Ben kızımda kanama yaşadım ama kahverengi ve açık pembe kılcal damar şeklinde de parçalar vardı 1.5 ay sürdü ama ağrım yoktu ve sıkıntısız doğurdum. Geçen ayki hamileliğimde kahverengi şeklinde başlayıp parlak kırmızıya dönen kanamam oldu ama baya sancılıydım sonra et parçaları düştü ve düşük yaptım. Eğer kırmızı görüyorsan lütfen başka bir doktora git hani sorun yoksa bile en azından için rahat eder bol bol su iç uzan hiç bir iş yapma canım
hiç sancım vs olmadı et parçası gibi değil de yumuşak kan pıhtısı gibi şeyler geldi. İki farklı doktora göründüm ikisi de sıkıntılı bir durumun yok dedi zaten Ankara’daki doktoruma da çok güveniyorum kanamalar oldukça bildiriyorum şimdilik yatıyorum bakalım carsamba kalp için bekliyorum. Teşekkür ederim 🙏🏼

Hüç

hiç sancım vs olmadı et parçası gibi değil de yumuşak kan pıhtısı gibi şeyler geldi. İki farklı doktora göründüm ikisi de sıkıntılı bir durumun yok dedi zaten Ankara’daki doktoruma da çok güveniyorum kanamalar oldukça bildiriyorum şimdilik yatıyorum bakalım carsamba kalp için bekliyorum. Teşekkür ederim 🙏🏼
Anladım canım rabbim yüzüne baksın. Korkma o zaman zaten farklı doktorlar görmüş sen sadece dinlen. Çarşambadan gümbür gümbür gelsin bebişiniz kalp sesi😍

Selam kızlar nasılsınız yeni gelen arkadaşlar hayırlı olsun :KK36: ben çok halsizim başdönmesi ve uyku hali var sürekli ve ders çalışmak zorundayım geriliyorum o_O mide bulantidi hafifledi sanki biraz daha sabah uyandigimda degilde gun icinde oluyor daha cok sizler nasılsınız

K KurkmantoluS canım nasılsın daha iyi oldun mu

Bugün keseyi gördük 5+2 günlük. Haftaya kalp atışı için çağırdı doktor😊
Gözün aydın :KK200: bende 5+2 de gördüm keseyi ama doktorum çağırmadı zaten doktor değiştirmeyi düşünüyorum o yüzden başka doktordan randevu aldım. Keseyi gördükten 15 gün sonra olacak acaba çok mu 1 hafta sonra kalp atışı duyuluyor demekki 🤔

Gözün aydın :KK200: bende 5+2 de gördüm keseyi ama doktorum çağırmadı zaten doktor değiştirmeyi düşünüyorum o yüzden başka doktordan randevu aldım. Keseyi gördükten 15 gün sonra olacak acaba çok mu 1 hafta sonra kalp atışı duyuluyor demekki 🤔
Valla ben de 2 hafta sonra gel der diye bekliyodum haftaya diyince şaşırdım ama okuduğum kadariyla genelde 6. Haftada duyuluyormuş

Canim gecen bayram bende aynisini yasadim su içemedigimden daha kötü oldum hastanede yattim. Aman haaa sen yudum yudum su icmeye zorla kendini. Keşke serum baglasalardi hemen toparliyor insani
o kadar susasıyprum ki ama içemiyorum. Doktor daha kötüye giderse serum dedi
Anladım canım inek sütü ev yoğurdu da bakteri enfeksiyona sebep olabiliyor şimdilik tüketme istersen, bende de idrarda bakteri çıkmıştı 4aylikken doktor bol su iç günde 2,5litre dedi
su içmeye çalışıyorum ama sabahtan beri daha 1 bardağı içemedim. Zaten süt yoğurt tüketen biri değilim kuzum. Ama enfeksiyon hep var bende
çok geçmiş olsun inşallah enfeksiyondandır da geçer hemen😕🙈 şimdi nasılsın
İnşallah hemen geçer kuzum ya. Düne göre iyyiim çıkarmadım hiç ara ara bulanıyor midem ama çok halsizim
Nasil oldun canim
düne göre midem iyi ama halsizim canım yatıyorum öyle yatak döşek
Selam kızlar nasılsınız yeni gelen arkadaşlar hayırlı olsun :KK36: ben çok halsizim başdönmesi ve uyku hali var sürekli ve ders çalışmak zorundayım geriliyorum o_O mide bulantidi hafifledi sanki biraz daha sabah uyandigimda degilde gun icinde oluyor daha cok sizler nasılsınız

K KurkmantoluS canım nasılsın daha iyi oldun mu
Düne göre daha iyi midem kuzum ama hala halsizim hasta gibiyim resmen.

X