Kuzum bulantı hapı vermedi mi?Ay kızlar o kadar Kötüyüm ki. Hem ateşim var yanıyorum hem midem hiç durmuyor. Bi yudum su içsem çıkarıyorum. Başım ağrıyor. Dua edin lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum bulantı hapı vermedi mi?Ay kızlar o kadar Kötüyüm ki. Hem ateşim var yanıyorum hem midem hiç durmuyor. Bi yudum su içsem çıkarıyorum. Başım ağrıyor. Dua edin lütfen
Ay kızlar o kadar Kötüyüm ki. Hem ateşim var yanıyorum hem midem hiç durmuyor. Bi yudum su içsem çıkarıyorum. Başım ağrıyor. Dua edin lütfen
Bakalımmı dedim de daha 6+3 ya şimdi duyamazsan endişelenirsin zamanında bakalım dedi
Canım doktor gebeliğin ilk 3 ayı normal ama enfeksiyon dan dolayıda çok oluyordur dedi.
Geçmiş olsun kuzum inşallah toparlanirsin bi an önce demek ki ondan kaynaklanıyomuş bu kadar bulantı bol bol istirahat etmeye çalış. Enfeksiyon neden kaynaklanmış ki söyledi mi canımAy kızlar o kadar Kötüyüm ki. Hem ateşim var yanıyorum hem midem hiç durmuyor. Bi yudum su içsem çıkarıyorum. Başım ağrıyor. Dua edin lütfen
Kaç haftalık oldun? Hem kusup hem nasıl yiyorsun o kadarMerhaba Arkadaşlar.. benim 3 gündür kusmalarım başladı. İlaçla duruyorm. O da fayda etmiyor. Ama çokk yiyormm. Hamur işi özellikle. Deli gibi yemek çekiyor canım.. patlıcannn kebabı her gün yiyorm. Et ve tavukdan tiksiniyorm.
verdi kuzum akşam içeceğiMKuzum bulantı hapı vermedi mi?
evet kuzum akşam içeceğim. Ama su içemiyorumCanim rabbim şifa versin. Ilac icmeyince gecmiyor. Bol bol su iç.
Canım oldum olası var bende enfeksiyon. Önceden vajinal vardı 2 yıl onun için uğraştık sonunda bebek oldu. Şimdi de idrar yollarında olmuş. Hiç sormadım valla. O kadar alıştım ki enfeksiyona.Geçmiş olsun kuzum inşallah toparlanirsin bi an önce demek ki ondan kaynaklanıyomuş bu kadar bulantı bol bol istirahat etmeye çalış. Enfeksiyon neden kaynaklanmış ki söyledi mi canım
verdi kuzum akşam içeceğiM
evet kuzum akşam içeceğim. Ama su içemiyorum
Canım oldum olası var bende enfeksiyon. Önceden vajinal vardı 2 yıl onun için uğraştık sonunda bebek oldu. Şimdi de idrar yollarında olmuş. Hiç sormadım valla. O kadar alıştım ki enfeksiyona.
İnşallah canım sağlıkla gelsin inşallahevet teyzesi ama kendisini görmek için daha beklememiz gerekiyor. Ben 2 martta doğdum balığım bebişle inşallah aynı ay ve aynı burca sahip olucaz
Kızlar tsh sonucunuz kaç cikti dr bisey dedi mi? Benim 4,38 cıkmıs bu değerlerde ilaç veriyorlar galiba gebelikte
Kızlar tsh sonucunuz kaç cikti dr bisey dedi mi? Benim 4,38 cıkmıs bu değerlerde ilaç veriyorlar galiba gebelikte
Anladım canım inek sütü ev yoğurdu da bakteri enfeksiyona sebep olabiliyor şimdilik tüketme istersen, bende de idrarda bakteri çıkmıştı 4aylikken doktor bol su iç günde 2,5litre dediCanım oldum olası var bende enfeksiyon. Önceden vajinal vardı 2 yıl onun için uğraştık sonunda bebek oldu. Şimdi de idrar yollarında olmuş. Hiç sormadım valla. O kadar alıştım ki enfeksiyona.
Teşekkürler cnm bende dahiliyeye de göstericem sonucux
Korkacak bisey degil ilacla hemen duser .icini ferah tut cnm.
Benimde var yerleşmedir herhaldeBenimde bu akşam kasığımın sağ tarafına sancı giriyor özellikle ilk ayağa kalktığımda normalmidir bilmiyorum
6 haftalık olmuş. Valla bizde anlamadk. Kocamda benle beraber 5 kilo aldı çock bahane , aç kalcam diye paso yiyomKaç haftalık oldun? Hem kusup hem nasıl yiyorsun o kadar
Benimde bu akşam kasığımın sağ tarafına sancı giriyor özellikle ilk ayağa kalktığımda normalmidir bilmiyorum