2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım senin sat 13 Haziran değil mi? Daha çok erken benim sat 1 hazirandı 3 temmuzda test yaptım senin günün bile geçmemiş önce bi günün geçsin 3-4 gün öyle test yap
Evet 13 haziran ama Olsa illa çıkardı. Belirtilerimde var silik bile değildi test.

Allah yardmcn olsn canm

Ahhh canım rabbim yüzüne baksın insallah . Çok cok gecmiş olsun. Yine olur rabbim sana saglik versin.

Gözünüz aydın. Sağlıkla devam etsin , sağlıkla gelsin inşallah bebişiniz

İnşaallah ama umudum kalmadı
Olsun üzülme bak ben 2 ay önce trafik kazası geçirdim karnımda göğüsümde darbe aldım morardılar çok kötü arabadan iner inmez Allahım şükürler olsun bebeğim yoktu dedim Rabbimin neden geciktirdiğini bilemezsin canım beniim geciktiriyorsa var bir bildiği bende bir buçuk yıldır bekliyorum o kadar ağladım ki neden olmuyor diye ama kaza olana kadar sonra şükrettim Rabbim bir bildiğin var dedim dua et Rabbim hayırlı vakitte anne olmayı sana nasip etsin

Geçmiş olsun. Amin inşallah Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah bizide unutmasın dua edin benim içinde

Geçmiş olsun. Amin inşallah Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah bizide unutmasın dua edin benim içinde
Ben herkes için dua ediyorum ilk önce anne olmak isteyenlere sonra kendime ediyorum ama senin için ayrı dua edicem inşallah güzel haberler alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…