Evet 13 haziran ama Olsa illa çıkardı. Belirtilerimde var silik bile değildi test.canım senin sat 13 Haziran değil mi? Daha çok erken benim sat 1 hazirandı 3 temmuzda test yaptım senin günün bile geçmemiş önce bi günün geçsin 3-4 gün öyle test yap
Allah yardmcn olsn canmŞuan hastanede yatıyorum öğlen kanamam başladı sagolsunlar acilde 2 saat mudahalesiz beklettiler karın ağrım ve kaşık agrimda var. Kadın doğumda yatılı kalıyorum Dr alttan muayenede tam yarım saat baktı 4-5 kişi birlikte incelediler ve heterotopik gebelik olduğu anlasildi. Hem dış hem iç gebelik aynı anda.. Yani dunya tıp tarihinde 3 kişi sağlıklı olarak bu şekilde dunyaya bebek getirmis. Dış gebeliği alıp iç gebeliğe zarar vermemek imkansiz gibi birsey. Çünkü anestezi kullaniliyor. Dr zaten direkt kürtaj dedi sonra pf sordu bu akşam takip dediler.bu gece kendiliginden düşmesi bekleniyor ikisininde.betamda 878 den 650 ye düşmüş.
Hayatımın en zor gecelerinden biri..
Şuan hastanede yatıyorum öğlen kanamam başladı sagolsunlar acilde 2 saat mudahalesiz beklettiler karın ağrım ve kaşık agrimda var. Kadın doğumda yatılı kalıyorum Dr alttan muayenede tam yarım saat baktı 4-5 kişi birlikte incelediler ve heterotopik gebelik olduğu anlasildi. Hem dış hem iç gebelik aynı anda.. Yani dunya tıp tarihinde 3 kişi sağlıklı olarak bu şekilde dunyaya bebek getirmis. Dış gebeliği alıp iç gebeliğe zarar vermemek imkansiz gibi birsey. Çünkü anestezi kullaniliyor. Dr zaten direkt kürtaj dedi sonra pf sordu bu akşam takip dediler.bu gece kendiliginden düşmesi bekleniyor ikisininde.betamda 878 den 650 ye düşmüş.
Şuan hastanede yatıyorum öğlen kanamam başladı sagolsunlar acilde 2 saat mudahalesiz beklettiler karın ağrım ve kaşık agrimda var. Kadın doğumda yatılı kalıyorum Dr alttan muayenede tam yarım saat baktı 4-5 kişi birlikte incelediler ve heterotopik gebelik olduğu anlasildi. Hem dış hem iç gebelik aynı anda.. Yani dunya tıp tarihinde 3 kişi sağlıklı olarak bu şekilde dunyaya bebek getirmis. Dış gebeliği alıp iç gebeliğe zarar vermemek imkansiz gibi birsey. Çünkü anestezi kullaniliyor. Dr zaten direkt kürtaj dedi sonra pf sordu bu akşam takip dediler.bu gece kendiliginden düşmesi bekleniyor ikisininde.betamda 878 den 650 ye düşmüş.
[/
Geçmiş olsun . Allah yardımcınız olsun inşallah
hayırlı olsun canım. mart annesisin sende inşallahMerhaba kızlar şimdi anlamadım ben adetim 11 temmuz ama ben 2 gün önceden öğrendim bebiş olduğunu ben şimdi mart annesimiyim Nisan annesi miyim? Bu arada testleriöi de ekliyorum biri öğlen 1 gibi yaptım diğeri 2 saat önce Eki Görüntüle 2660295
Gözünüz aydın. Sağlıkla devam etsin , sağlıkla gelsin inşallah bebişinizMerhaba kızlar şimdi anlamadım ben adetim 11 temmuz ama ben 2 gün önceden öğrendim bebiş olduğunu ben şimdi mart annesimiyim Nisan annesi miyim? Bu arada testleriöi de ekliyorum biri öğlen 1 gibi yaptım diğeri 2 saat önce Eki Görüntüle 2660295
Şükürler olsun canım Allahıma binlerce şükür 43.36 çıktı sonucumhayırlı olsun canım. mart annesisin sende inşallah
İnşallah canım hepimize inşallah çok şükür çok bekletti kereta ama şükür minik elleri görücem inşallahGözünüz aydın. Sağlıkla devam etsin , sağlıkla gelsin inşallah bebişiniz
Bekle canım inşallah güzel haber alırsın sende erken dahaEvet 13 haziran ama Olsa illa çıkardı. Belirtilerimde var silik bile değildi test.
İnşaallah ama umudum kalmadıBekle canım inşallah güzel haber alırsın sende erken daha
Olsun üzülme bak ben 2 ay önce trafik kazası geçirdim karnımda göğüsümde darbe aldım morardılar çok kötü arabadan iner inmez Allahım şükürler olsun bebeğim yoktu dedim Rabbimin neden geciktirdiğini bilemezsin canım beniim geciktiriyorsa var bir bildiği bende bir buçuk yıldır bekliyorum o kadar ağladım ki neden olmuyor diye ama kaza olana kadar sonra şükrettim Rabbim bir bildiğin var dedim dua et Rabbim hayırlı vakitte anne olmayı sana nasip etsinİnşaallah ama umudum kalmadı
Geçmiş olsun. Amin inşallah Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah bizide unutmasın dua edin benim içindeOlsun üzülme bak ben 2 ay önce trafik kazası geçirdim karnımda göğüsümde darbe aldım morardılar çok kötü arabadan iner inmez Allahım şükürler olsun bebeğim yoktu dedim Rabbimin neden geciktirdiğini bilemezsin canım beniim geciktiriyorsa var bir bildiği bende bir buçuk yıldır bekliyorum o kadar ağladım ki neden olmuyor diye ama kaza olana kadar sonra şükrettim Rabbim bir bildiğin var dedim dua et Rabbim hayırlı vakitte anne olmayı sana nasip etsin
Birde eğer ben o gün hamile ve bebek doğurmuş olsaydım o arabadan bebeğim sağ çıkmazdı dua et kardeşimİnşaallah ama umudum kalmadı
Ben herkes için dua ediyorum ilk önce anne olmak isteyenlere sonra kendime ediyorum ama senin için ayrı dua edicem inşallah güzel haberler alırsınGeçmiş olsun. Amin inşallah Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah bizide unutmasın dua edin benim içinde
bence biraz daha bekle öyle yap testi. vede kendini üzme. hayırlısıyla olur her şeyEvet 13 haziran ama Olsa illa çıkardı. Belirtilerimde var silik bile değildi test.
Hayırlı olsunn canımmmBugün kan verdim 43.36 çıktı kesin mart annesiyim artık inşallah hep birlikte güzel haberler alırız
Amin inşallah Allah razı olsunBen herkes için dua ediyorum ilk önce anne olmak isteyenlere sonra kendime ediyorum ama senin için ayrı dua edicem inşallah güzel haberler alırsın
Pazartesi adet olmazsam yaparım aminbence biraz daha bekle öyle yap testi. vede kendini üzme. hayırlısıyla olur her şey
Gözün aydın kuzum balık burçları yolda geliyor deseneBugün kan verdim 43.36 çıktı kesin mart annesiyim artık inşallah hep birlikte güzel haberler alırız