- 11 Temmuz 2019
- 1.286
- 807
Allah razı olsun seninde var mı bebişHayırlı olsunn canımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun seninde var mı bebişHayırlı olsunn canımmm
O yüzden mi bu kadar ağlatıyorlar annelerini ben durmadan ağlıyorumGözün aydın kuzum balık burçları yolda geliyor desene
Allah razı olsun senin var mı bebişGözün aydın kuzum balık burçları yolda geliyor desene
Benide ekler misin yaş 23 1.çocuk İstanbul sanırım 18 mart doğum zamanımMerhaba değerli anne adayları,
ANNE
ADAYIYAŞ ŞEHİR KAÇINCI
ÇOCUKCİNSİYET TAHMİNİ
D.TBEBEK
İSMİUykusuz Koala 24 Kocaeli 1 11 Mart gokhaninmelegi 26 Ankara 2 1 Mart @sunflower71 26 Kırıkkale 1 3 Mart @Ozlem_426 27 Sivas 1 7 Mart @Kurabiyemusavir 30 Samsun 1 9 Mart @Minikbalarim 28 Çanakkale 1 2 Mart @neysol 29 Kütahya 2 2 Mart @Hndn tyln 34 İstanbul 1 2 Mart Umutumut82 37 Kastamonu 2 1 Mart @Ozlmysr 27 İstanbul 1 7 Mart @Askkadiniii 25 İstanbul 1 6 Mart @Mavisiguzel 37 Ankara 2 11 Mart K KurkmantoluS 26 1 2 Mart @Krglhh 27 Bursa 1 11 Mart @kuyrukluyildiz 32 Eskişehir 2 1 Mart @Muzmus 34 Yurtdışı 2 8 Mart @gampili 32 3 8 Mart M mores 29 İstanbul 1 16 Mart
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin
gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza(tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanını doldurmalısınız.
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilirsiniz.
çok geçmiş olsun canım.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.Şuan hastanede yatıyorum öğlen kanamam başladı sagolsunlar acilde 2 saat mudahalesiz beklettiler karın ağrım ve kaşık agrimda var. Kadın doğumda yatılı kalıyorum Dr alttan muayenede tam yarım saat baktı 4-5 kişi birlikte incelediler ve heterotopik gebelik olduğu anlasildi. Hem dış hem iç gebelik aynı anda.. Yani dunya tıp tarihinde 3 kişi sağlıklı olarak bu şekilde dunyaya bebek getirmis. Dış gebeliği alıp iç gebeliğe zarar vermemek imkansiz gibi birsey. Çünkü anestezi kullaniliyor. Dr zaten direkt kürtaj dedi sonra pf sordu bu akşam takip dediler.bu gece kendiliginden düşmesi bekleniyor ikisininde.betamda 878 den 650 ye düşmüş.
Hayatımın en zor gecelerinden biri..
O yüzden mi bu kadar ağlatıyorlar annelerini ben durmadan ağlıyorum
O yüzdendir belkide annesiiAllah razı olsun senin var mı bebiş
Keseyle kalbi gördüğüne çok sevindim kuzum inşallah sağlıkla ilerler allahın izniyle birseycik olmaz çok geçmiş olsun.merhaba arkadaşlar bende doktordan geldim. kese oluşmuş kalp atışını duymadım ama ekrandan gösterdi attığını söyledi.
ayrıca içerde kanama alanı oluşmuş düşük riskin var dedi progestan verdi 10 gün sonra tekrar gitcem.
inşallah çok teşekkür ederim. bende sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. rabbim hayırlısını nasip etsinKeseyle kalbi gördüğüne çok sevindim kuzum inşallah sağlıkla ilerler allahın izniyle birseycik olmaz çok geçmiş olsun.
Haklısın kuzum arada kaldın tabiki ama geçecek canı gönülden sevineceğin günde gelecek. Birdahaki kontrolün ne zaman?inşallah çok teşekkür ederim. bende sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. rabbim hayırlısını nasip etsin
Allah razı olsun seninde var mı bebiş
merhaba arkadaşlar bende doktordan geldim. kese oluşmuş kalp atışını duymadım ama ekrandan gösterdi attığını söyledi.
ayrıca içerde kanama alanı oluşmuş düşük riskin var dedi progestan verdi 10 gün sonra tekrar gitcem.
Eklerim tabikiBenide ekler misin yaş 23 1.çocuk İstanbul sanırım 18 mart doğum zamanım
10 gün sonra gel dedi 20 temmuz da gitcemHaklısın kuzum arada kaldın tabiki ama geçecek canı gönülden sevineceğin günde gelecek. Birdahaki kontrolün ne zaman?
bugün 6+5 oldum inşallah canım sağolCanim kac haftaliksin şuan. Rabbim bebegini sana bagislasin
Çok geçmiş olsun dualarım seninleŞuan hastanede yatıyorum öğlen kanamam başladı sagolsunlar acilde 2 saat mudahalesiz beklettiler karın ağrım ve kaşık agrimda var. Kadın doğumda yatılı kalıyorum Dr alttan muayenede tam yarım saat baktı 4-5 kişi birlikte incelediler ve heterotopik gebelik olduğu anlasildi. Hem dış hem iç gebelik aynı anda.. Yani dunya tıp tarihinde 3 kişi sağlıklı olarak bu şekilde dunyaya bebek getirmis. Dış gebeliği alıp iç gebeliğe zarar vermemek imkansiz gibi birsey. Çünkü anestezi kullaniliyor. Dr zaten direkt kürtaj dedi sonra pf sordu bu akşam takip dediler.bu gece kendiliginden düşmesi bekleniyor ikisininde.betamda 878 den 650 ye düşmüş.
bugün 6+5 oldum inşallah canım sağol
Allah razı olsun Ya musavvir kaç adet canım sayısı var mı?
Şuan hastanede yatıyorum öğlen kanamam başladı sagolsunlar acilde 2 saat mudahalesiz beklettiler karın ağrım ve kaşık agrimda var. Kadın doğumda yatılı kalıyorum Dr alttan muayenede tam yarım saat baktı 4-5 kişi birlikte incelediler ve heterotopik gebelik olduğu anlasildi. Hem dış hem iç gebelik aynı anda.. Yani dunya tıp tarihinde 3 kişi sağlıklı olarak bu şekilde dunyaya bebek getirmis. Dış gebeliği alıp iç gebeliğe zarar vermemek imkansiz gibi birsey. Çünkü anestezi kullaniliyor. Dr zaten direkt kürtaj dedi sonra pf sordu bu akşam takip dediler.bu gece kendiliginden düşmesi bekleniyor ikisininde.betamda 878 den 650 ye düşmüş.
merhaba arkadaşlar bende doktordan geldim. kese oluşmuş kalp atışını duymadım ama ekrandan gösterdi attığını söyledi.