2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ANNE
ADAYI :anneadayı:
ÇOCUK:emir_bebek:
CİNSİYET 💖💙TAHMİNİ
D.T:anne:
BEBEK
İSMİ:KK200:
Uykusuz Koala Uykusuz Koala 24Kocaeli111 Mart
gokhaninmelegi gokhaninmelegi 26Ankara21 Mart
@sunflower7126Kırıkkale13 Mart
@Ozlem_42627Sivas17 Mart
@Kurabiyemusavir30Samsun19 Mart
@Minikbalarim28Çanakkale12 Mart
@neysol29Kütahya22 Mart
@Hndn tyln34İstanbul12 Mart
Umutumut82 Umutumut82 37Kastamonu21 Mart
@Ozlmysr27İstanbul17 Mart
@Askkadiniii25İstanbul16 Mart
@Mavisiguzel37Ankara211 Mart
K KurkmantoluS 2612 Mart
@Krglhh27Bursa111 Mart
@kuyrukluyildiz32Eskişehir21 Mart
@Muzmus34Yurtdışı28 Mart
@gampili3238 Mart
M mores 29İstanbul116 Mart
Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin
gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza(tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanını doldurmalısınız.

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilirsiniz.
Benide ekler misin yaş 23 1.çocuk İstanbul sanırım 18 mart doğum zamanım

merhaba arkadaşlar bende doktordan geldim. kese oluşmuş kalp atışını duymadım ama ekrandan gösterdi attığını söyledi.
ayrıca içerde kanama alanı oluşmuş düşük riskin var dedi o_Oo_Oprogestan verdi 10 gün sonra tekrar gitcem.

Şuan hastanede yatıyorum öğlen kanamam başladı sagolsunlar acilde 2 saat mudahalesiz beklettiler karın ağrım ve kaşık agrimda var. Kadın doğumda yatılı kalıyorum Dr alttan muayenede tam yarım saat baktı 4-5 kişi birlikte incelediler ve heterotopik gebelik olduğu anlasildi. Hem dış hem iç gebelik aynı anda.. Yani dunya tıp tarihinde 3 kişi sağlıklı olarak bu şekilde dunyaya bebek getirmis. Dış gebeliği alıp iç gebeliğe zarar vermemek imkansiz gibi birsey. Çünkü anestezi kullaniliyor. Dr zaten direkt kürtaj dedi sonra pf sordu bu akşam takip dediler.bu gece kendiliginden düşmesi bekleniyor ikisininde.betamda 878 den 650 ye düşmüş.
Hayatımın en zor gecelerinden biri..
çok geçmiş olsun canım.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

merhaba arkadaşlar bende doktordan geldim. kese oluşmuş kalp atışını duymadım ama ekrandan gösterdi attığını söyledi.
ayrıca içerde kanama alanı oluşmuş düşük riskin var dedi o_Oo_Oprogestan verdi 10 gün sonra tekrar gitcem.
Keseyle kalbi gördüğüne çok sevindim kuzum inşallah sağlıkla ilerler allahın izniyle birseycik olmaz çok geçmiş olsun.💜

Canim kac haftaliksin şuan. Rabbim bebegini sana bagislasin

Şuan hastanede yatıyorum öğlen kanamam başladı sagolsunlar acilde 2 saat mudahalesiz beklettiler karın ağrım ve kaşık agrimda var. Kadın doğumda yatılı kalıyorum Dr alttan muayenede tam yarım saat baktı 4-5 kişi birlikte incelediler ve heterotopik gebelik olduğu anlasildi. Hem dış hem iç gebelik aynı anda.. Yani dunya tıp tarihinde 3 kişi sağlıklı olarak bu şekilde dunyaya bebek getirmis. Dış gebeliği alıp iç gebeliğe zarar vermemek imkansiz gibi birsey. Çünkü anestezi kullaniliyor. Dr zaten direkt kürtaj dedi sonra pf sordu bu akşam takip dediler.bu gece kendiliginden düşmesi bekleniyor ikisininde.betamda 878 den 650 ye düşmüş.
Çok geçmiş olsun dualarım seninle

Dualarim seninle cnm❤

Korkacak bisey yok ilk gebeligimde bende ictim saglikla dogdu bebrgim cnm

X