Aynı şeyi düsünüyorum ya. İlla düsük mü yapmak lazim bakmaları ici nKızlar şimdi konuları okudukça iyice canım sıkılmaya başladı. mesela pıhtılaşma problemi çok yaygın gördüğüm kadarıyla, ilk haftalarda düşüğe sebebiyet veriyor. biz şimdi gitsek şimdiden var mı yok mu diye baktırsak doktorlar bunu kabul eder mi acaba? ille de 2-3 düşük yapmamız mı lazım araştırılması için?
Kızlar şimdi konuları okudukça iyice canım sıkılmaya başladı. mesela pıhtılaşma problemi çok yaygın gördüğüm kadarıyla, ilk haftalarda düşüğe sebebiyet veriyor. biz şimdi gitsek şimdiden var mı yok mu diye baktırsak doktorlar bunu kabul eder mi acaba? ille de 2-3 düşük yapmamız mı lazım araştırılması için?
çok geçmiş olsun. daha önce hiç düşüğüm yok ama dış gebeliğim var. o yüzden sürekli diken üstündeyim, olumsuz bişey olacakmış gibi geliyor.Canim devlette en az 3 tane kimyasalin olmasi lazim test icin ama bazi doktorlar 2 kimyasaldan sonrada yaptirabiliyor. Ben özelde 2 sene önce 1150tl ye yaptirmistim. Benim ilk hamilelikte yoktu herjeste olacak diye birsey yok.. iyi düsün iyi olsun. Insallah yoktur oyle birsey. Varsada çaresi var. Ben hergün igne oluyorum cok zirlaniyorum heryerim mosmos oldu. rabbim sonucunda güldürsün bizleri
Eki Görüntüle 2660122
çok geçmiş olsun. daha önce hiç düşüğüm yok ama dış gebeliğim var. o yüzden sürekli diken üstündeyim, olumsuz bişey olacakmış gibi geliyor.
Canım gözünaydın inşallah sağlıkla alırsın kucağına Rabbim hayırlısıyla süreçlerimizi atlatmayı nasip etsinKizlar bugun 5+6 yim belirtilerim kaybolmus gibiydi dayanamadim acaba kese gelismiyomu diye gttim doktora sonunda. Kesenin icinde minnacik bisey var gercekten tarif edilemez bi duygu. Doktor bebek olusmaya baslamis dedi. Ama kalp atisi ocin cok erken dedi ve karnim agriyo sık sık dedigim icin alttan fitil verdi karin agrisi dusuk belirtisi diye. Kimseyi korkutmayim benim baya şiddetli agriyo insallah bebegimi kucagima almayi nasip eder rabbm
Insallah kalp atsinida duyarm insallhta icim rahatlar en azindan bos gebelik degil diye sevniyormCanım gözünaydın inşallah sağlıkla alırsın kucağına Rabbim hayırlısıyla süreçlerimizi atlatmayı nasip etsin
ben anın tadını çıkarmak istiyrümmmevet bulantı zor ama uzun süreli bulantılardan sonra bir günlük bir durma oluyor insan o zaman da korkuyor:) neden durdu diye:)) annelik işte
Tabiki hoş geldinMerhaba beni de alır mısınız aranıza
Slm canım ya senden bir şey rica etsemben anın tadını çıkarmak istiyrümmmher ay bi endişe mi olcek ayol
Tabiki hoş geldin
Kızlar kafam çok karışık bana yardımcı olabilecek var mı?
ben pcos um 40-56 günde bir regl oluyorum. İlaç kullanmıyorum. çocuk istememizden 3 ay önce doktora gittim. Doktor önce kan testi yaptı insülin prolaktin vs. sadece prolaktinim yüksekti verdiği ilaçla hallettik normal seviyeye ulaştı. Sonra inofolic combi verdi. 8 mayısta regl oldum. Regl bittikten sonra ovulasyon testine başladım. 47. Gün (23 haziran) yumurtanın çatladığını gördüm. Sonra ovulasyona devam ettim 3 temmuzda yani yumurtanın çatladığı günden 11 gün sonra ovulasyonda yine pozitifi görünce şüphelendim hem erken de hem de kaset tipi normal gebelik testinde ikinci çizgiyi gördüm. Hemen hastaneye gittim.
3 temmuzda 55
5temmuzda 145 beta değerini gördüm.
ilk randevu için yani kesede bebişi görmek için ne zaman hastaneye gitmem lazım. Tarihler çok karışık. bir de şimdi ben kaç haftalığım nolur fikrinize ihtiyacım var
İyi akşamlar arkadaşlar . Benim sürekli bel ağrım ve kasıklarımda ağrı ,batma var . Hafif bulantı gibi bir his var ama hiç kusmadım . Sürekli açım ama yemeğin başına geçince bir tiksinme geliyor . Bunlar normaldirde şu ağrılar sizde de var mı acabasürekli bir korku ve stres halindeyim
Çook Teşekkür ederim canım. 15temmuzda ilk randevumuza gitcez inşallah. süreç nasıl olcak meraktan çatlıcam :)Canim benim yumurtlamam 22.günde oldu ama doktor yinede son regli tarihinden hesapliyor. Sen bütün ultrasonlarini sakla cünkü ilerde doktor regli tarihine göre geri derse lazim olacak. Ben gebelik takvimimi yumurtlamaya göre hesapladim.
Cnm aynıları bende de var. Dün gece baya belim agrıdı uyumadan karnıma da vurdu. Bugun hafif bulantım var. Normal hepsi korkma daha cok erken dönemdeyizİyi akşamlar arkadaşlar . Benim sürekli bel ağrım ve kasıklarımda ağrı ,batma var . Hafif bulantı gibi bir his var ama hiç kusmadım . Sürekli açım ama yemeğin başına geçince bir tiksinme geliyor . Bunlar normaldirde şu ağrılar sizde de var mı acabasürekli bir korku ve stres halindeyim
Allah hepimizin yardımcısı olsun . Bunların hepsini çekmeye razıyım yeterki sağlıklı bi şekilde devam etsin . Ben bunlar oldukça acaba kötü bişeymi oluyor diye korkuyorum sadece bende var sanıyorum tabiCnm aynıları bende de var. Dün gece baya belim agrıdı uyumadan karnıma da vurdu. Bugun hafif bulantım var. Normal hepsi korkma daha cok erken dönemdeyiz
Allah hepimizin yardımcısı olsun . Sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah.hep acaba kötü bişey mi var korkusuyla herşeyi sorgular oluyoruzBenimde kasık agrilarim var sanki heran regli olacak gibi. Bazen cok yogun oluyor bazen geciyor. Aradada batma oluyor
Çook Teşekkür ederim canım. 15temmuzda ilk randevumuza gitcez inşallah. süreç nasıl olcak meraktan çatlıcam :)