2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba hoşgeldin inşallah olumlu olur pek anlamıyorum tahlil işlerinden betanın farklı olacağını Pek zannetmiyorum ama %70 iyi bir artışa benziyor Allah tamamına erdirsin inşallah

Merhaba kızlar şimdi anlamadım ben adetim 11 temmuz ama ben 2 gün önceden öğrendim bebiş olduğunu ben şimdi mart annesimiyim Nisan annesi miyim? Bu arada testleriöi de ekliyorum biri öğlen 1 gibi yaptım diğeri 2 saat önce

Her hastanenın degwrlwri farklı cıkar bana da oyle olmustu tek hastanede takip ettir kan degrini hayrlı olsn

Kizlar her gun El Musavvir. unutmuyoruz.bebisimiz icin. Bilmeyenler icin.ayrica hergun elinizi karniniza koyup felas nas ve ayatel kursi.

Esmaül Hüsna El Musavvir. ... El Musavvir anlamı kısaca. El Musavvir (C.C) Her şeye biçim veren, güzelleştiren. Allah tasvir eden, herşeye biçim ve özellik veren.

Bence Mart annesinin hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla

teşekkür ederim yapacağım

Cnm cok kusman olursa serum takıyolar. Dayanamicak kdr olursan doktor ilaç veriyo korkma cok icen hamile var en azından en kötü gününde alırsın

deeğerler düşmeden ilaçta serumda vermiyorlar çok iyi değilmiş çünkü dayabildiğiniz kadar dayanın kızlar

Şuan hastanede yatıyorum öğlen kanamam başladı sagolsunlar acilde 2 saat mudahalesiz beklettiler karın ağrım ve kaşık agrimda var. Kadın doğumda yatılı kalıyorum Dr alttan muayenede tam yarım saat baktı 4-5 kişi birlikte incelediler ve heterotopik gebelik olduğu anlasildi. Hem dış hem iç gebelik aynı anda.. Yani dunya tıp tarihinde 3 kişi sağlıklı olarak bu şekilde dunyaya bebek getirmis. Dış gebeliği alıp iç gebeliğe zarar vermemek imkansiz gibi birsey. Çünkü anestezi kullaniliyor. Dr zaten direkt kürtaj dedi sonra pf sordu bu akşam takip dediler.bu gece kendiliginden düşmesi bekleniyor ikisininde.betamda 878 den 650 ye düşmüş.
Hayatımın en zor gecelerinden biri..

Günaydın kızlar bu sabah test yaptım malesef negatif yine olmadı
Freely marka 10 dk geçti ama tertemiz negatif

Rabbım şifa versin tez vakitte inşallah

İnşallah bebeğin sana tutunur inşallah yüzün güler dua edicem senin için

Allah yardımcınız olsun dualarım sizinle

Slm canım ya senden bir şey rica etsem ilk sayfadaki tabloya satlarda yazılsa nasıl olur?
Benim 13 haziran satım daha test yapmadım ama benimle aynı gün olan varmı diye merak ediyorum
kuzum ben tabloya ekleme yapmayı beceremiyorum
Cnm cok kusman olursa serum takıyolar. Dayanamicak kdr olursan doktor ilaç veriyo korkma cok icen hamile var en azından en kötü gününde alırsın
Bugün doktora soracağım canım. Çünkü çok zorlanıyorum artık. Bi tane kraker yesem çıkıyor

Allah yardımcın olsun çok üzüldüm gerçekten inşallah kaybolan sadece dış gebelik olur.. Herşeyden önemlisi de senin sağlığın rabbim hayırlısını nasip etsin dualarım seninle

Canim Allah sana dayanma gücü versin insallah sende Dünya da 4. Olursun ic gebeligin devam eder. Dış sonlanir herşey Allah'tan, Rabbim dermanını da verir inşallah. Çokça dua edicez

allah hayırlısı neyse onu versin. Herşeyde bir hayr vardır. Çok kötü bir durumama dik durmaya çalış bırakma kendini.Geçmiş olsun

Günaydın kızlar bu sabah test yaptım malesef negatif yine olmadı
Freely marka 10 dk geçti ama tertemiz negatif

canım senin sat 13 Haziran değil mi? Daha çok erken benim sat 1 hazirandı 3 temmuzda test yaptım senin günün bile geçmemiş önce bi günün geçsin 3-4 gün öyle test yap

Allah razı olsun Ya musavvir kaç adet canım sayısı var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…