2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Beni de ekler misiniz tabloya yaş 29 istanbul 1. Çocuk tahmini 16 mart

Büyük ihtimalle farklı hastanelerde yaptırdığın için bu şekilde çıkmıştır canım, normalde de bu şekilde artış olması da normal benim de ilkte bu şekilde olmuştu doktor %66 oranındaki artışları normal kabul ediyoruz demişti, içini ferah tut

İnsallahhh , o kadar heyecanla bekliyorum ki yarini, insallahh guzel bir artis olur istedikleri gibi ve bu endiselerim son bulur. Cok sagol mesajin icin, icim rahatliyor inan

İnsallahhh , o kadar heyecanla bekliyorum ki yarini, insallahh guzel bir artis olur istedikleri gibi ve bu endiselerim son bulur. Cok sagol mesajin icin, icim rahatliyor inan
Göreceksin ki yarın gittiğinde iki katından daha fazla artış olacak, bende çok takılmıştım bu duruma 3. Sonucum iki katından daha fazlaydı

Göreceksin ki yarın gittiğinde iki katından daha fazla artış olacak, bende çok takılmıştım bu duruma 3. Sonucum iki katından daha fazlaydı
İnsallahhhh insallahhh mutluluk doluyor icime boyle yazilar gordukce, duam minigimle insallah sikica tutunur, allah razi olsun dualarimizi eksik etmeyelim birbirimizden

İnsallahhhh insallahhh mutluluk doluyor icime boyle yazilar gordukce, duam minigimle insallah sikica tutunur, allah razi olsun dualarimizi eksik etmeyelim birbirimizden ❤
Tabiki, Aminnn canım inşallah gebe kalınca stres bitiyor sanmıştım ama daha yolun çok başındaymışız biz annelerin çileleri bitmez bitmez

Tabiki, Aminnn canım inşallah gebe kalınca stres bitiyor sanmıştım ama daha yolun çok başındaymışız biz annelerin çileleri bitmez bitmez
Evet kesinlikle, onceler acaba tutundumu telasi, belirti yok telasi, tutununca kan degerleri telasi, sonra kese goruncekmi telasi, kalp atisini duyabilcekmiyim telasi, allah yar ve yardimcimiz olsun, beklemek zor, belirsizlik zor. İnsallah saglikla kucagimiza aliriz

Hayırlı olsun kuzum gözün aydın Değerin bence gayet güzel farklı hastanelerde diye böyle olmuştur çünkü genelde aynı yerde yaptırın net sonuç için derler strese sokma hiiç kendini, herşey yolunda allahın izniyle

Laboratuar farki olabiliyormus. Ilk gunlerdede biraz yavas sonra hizli artmaya basliyor. Sen dua et bol bol. Rabbim emeklerini boşa cikartmasin

İnsallah canim yaa , guzel haberi alip sizinle paylasmak kismet olur, insallah sıkı sıkı tutunur

Benim de mide bulantısı arttı iyice kusma yok ama bulanıyo sürekli kızımda bu kadar olmamıştı ya bir de ben şu ikiz mevzusuna kafayı fazla taktım galiba gece uyku tutmadı düşünmekten

Merhaba arkadaşlar
Allah izin verirse bende Mart ayında anne olacağım
Fakat betam 2 katı yükselmiyor
25 haz. Bat
1 temmuz beta 603
5 temmuz beta 878
Sanırım benimki geç dollenme
O kadar zormuski bu bekleyiş yukselicekmi ne olcak diye günlerdir düşünüyorum
Dr 48 saat bir beta testi istedi ama ben çok stres olduğumdan 72 saatte bir yaptircam
Bu akşam yine beta testi için gidicem
Kollarım kan vermekten morardı
Allah yardımcımız olsun

merhaba herkese.rabbim hepimize de sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

bende de biraz mide bulantısı vardı beyaz leblebi iyi geliyo dediler denedim ve gerçekten bende işe yaradı.mide bulantısı olan arkadaşlar bi de beyaz leblebi deneyebilirler

bence normal yükselme . alt sınırı %65-66 tutuyorlar bildiğim kadarıyla .İnşallah sağlıkla devam eder gebeliğiniz

Tebrik ederim öncelikle sağlıkla kucağınıza alırsınız. Artış olması gerektiği gibi. Size tavsiyem son kan testini nereye verdiyseniz yarında aynı yerde verin ki laborotuar farkı olabiliyor. En azından net sonuç alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…