Beni de ekler misiniz tabloyaMerhaba değerli anne adayları,
ANNE
ADAYIYAŞ ŞEHİR KAÇINCI
ÇOCUKCİNSİYET TAHMİNİ
D.TBEBEK
İSMİUykusuz Koala 24 Kocaeli 1 11 Mart gokhaninmelegi 26 Ankara 2 1 Mart @sunflower71 26 Kırıkkale 1 3 Mart @Ozlem_426 27 Sivas 1 7 Mart @Kurabiyemusavir 30 Samsun 1 9 Mart @Minikbalarim 28 Çanakkale 1 2 Mart neysol 29 Kütahya 2 2 Mart @Hndn tyln 34 İstanbul 1 2 Mart Umutumut82 37 Kastamonu 2 1 Mart @Ozlmysr 27 İstanbul 1 7 Mart @Askkadiniii 25 İstanbul 1 6 Mart @Mavisiguzel 37 Ankara 2 11 Mart K KurkmantoluS 26 1 2 Mart @Krglhh 27 Bursa 1 11 Mart @kuyrukluyildiz 32 Eskişehir 2 1 Mart Muzmus 34 Yurtdışı 2 8 Mart @gampili 32 3 8 Mart
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin
gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza(tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanını doldurmalısınız.
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilirsiniz.
Büyük ihtimalle farklı hastanelerde yaptırdığın için bu şekilde çıkmıştır canım, normalde de bu şekilde artış olması da normal benim de ilkte bu şekilde olmuştu doktor %66 oranındaki artışları normal kabul ediyoruz demişti, içini ferah tutMerhaba hanimlar,
Benimde kismet olursa Martta dogum gorunuyor 4 haftaligiz henuz.
fakat ;
İlk Tup bebek tedavim
22 haziran : yumurtam toplandi
27 haziran : transferim yapildi (5.gun blastokist)
6 temmuz ilk kan testim : 221,64 cikti
8 temmuz kan testim : 376,50 cikti
bunu tup bebek hastanesine bildirdim,
Ayrica kadin dogum uzmanima bildirdim.
kadin dogum uzmanim; guzel yukseliyor, cok iyi dedi.
Tup bebek hastanesinden aradiklarinda ; % 100 artis olmamis sinirin ustundesin 10 temmuzda yine kan testi yaptir sonucu bildir dedi.
Hesabima gore % 70 artis olmus.
hanimlar size soruyorum asagida yazdiklarimin etkisi olur mu?
1- farkli hastanede yaptirdim.
2- ilk testi saat 12 ye dogru , ikinci testi sabah 9 a dogru verdim. Arasinda 2-2,5 saat oynuyor,
nasil yorumlarsiniz hanimlar
İnsallahhh , o kadar heyecanla bekliyorum ki yarini, insallahh guzel bir artis olur istedikleri gibi ve bu endiselerim son bulur. Cok sagol mesajin icin, icim rahatliyor inanBüyük ihtimalle farklı hastanelerde yaptırdığın için bu şekilde çıkmıştır canım, normalde de bu şekilde artış olması da normal benim de ilkte bu şekilde olmuştu doktor %66 oranındaki artışları normal kabul ediyoruz demişti, içini ferah tut
Göreceksin ki yarın gittiğinde iki katından daha fazla artış olacak, bende çok takılmıştım bu duruma 3. Sonucum iki katından daha fazlaydıİnsallahhh , o kadar heyecanla bekliyorum ki yarini, insallahh guzel bir artis olur istedikleri gibi ve bu endiselerim son bulur. Cok sagol mesajin icin, icim rahatliyor inan
İnsallahhhh insallahhhGöreceksin ki yarın gittiğinde iki katından daha fazla artış olacak, bende çok takılmıştım bu duruma 3. Sonucum iki katından daha fazlaydı
Tabiki, Aminnn canım inşallahİnsallahhhh insallahhhmutluluk doluyor icime boyle yazilar gordukce, duam minigimle insallah sikica tutunur, allah razi olsun dualarimizi eksik etmeyelim birbirimizden ❤
Evet kesinlikle, onceler acaba tutundumu telasi, belirti yok telasi, tutununca kan degerleri telasi, sonra kese goruncekmi telasi, kalp atisini duyabilcekmiyim telasi, allah yar ve yardimcimiz olsun, beklemek zor, belirsizlik zor. İnsallah saglikla kucagimiza alirizTabiki, Aminnn canım inşallahgebe kalınca stres bitiyor sanmıştım ama daha yolun çok başındaymışız biz annelerin çileleri bitmez bitmez
Hayırlı olsun kuzum gözün aydınMerhaba hanimlar,
fakat ;
İlk Tup bebek tedavim
Tup bebek hastanesinden aradiklarinda ; % 100 artis olmamis sinirin ustundesin 10 temmuzda yine kan testi yaptir sonucu bildir dedi.
2- ilk testi saat 12 ye dogru , ikinci testi sabah 9 a dogru verdim. Arasinda 2-2,5 saat oynuyor,
Merhaba hanimlar,
fakat ;
İlk Tup bebek tedavim
Kızlar sanirim bi aksilik olmazsa burda devam edecem inşallah çok şaşkınım suan
herkeste olmuyorki bulantı kuzumAhh canim cok zor ama sonu güzel olsun. Bendede ne bulanti ne birsey var. Cok tedirginim diger düşüklerdede belirtim olnamisti.
TabikiBeni de ekler misiniz tabloyayaş 29 istanbul 1. Çocuk tahmini 16 mart
İnsallah canim yaa , guzel haberi alip sizinle paylasmak kismet olur, insallah sıkı sıkı tutunurHayırlı olsun kuzum gözün aydınDeğerin bence gayet güzel farklı hastanelerde diye böyle olmuştur çünkü genelde aynı yerde yaptırın net sonuç için derler strese sokma hiiç kendini, herşey yolunda allahın izniyle
Amin insallah kat kat artar, allah razi olsunLaboratuar farki olabiliyormus. Ilk gunlerdede biraz yavas sonra hizli artmaya basliyor. Sen dua et bol bol. Rabbim emeklerini boşa cikartmasin
25 haz
Merhaba hanimlar,
fakat ;
İlk Tup bebek tedavim
sen kaç haftalıksın canım. burda en erken bulantılar sende başladı sanırım7 den 8 e kadar 3 defa İstifra ettim Sence nasılım
sen kaç haftalık oldun şimdi canım. kesen falan görünmüş müydü?Ahh canim cok zor ama sonu güzel olsun. Bendede ne bulanti ne birsey var. Cok tedirginim diger düşüklerdede belirtim olnamisti.
Tebrik ederim öncelikle sağlıkla kucağınıza alırsınız. Artış olması gerektiği gibi. Size tavsiyem son kan testini nereye verdiyseniz yarında aynı yerde verin ki laborotuar farkı olabiliyor. En azından net sonuç alırsınızMerhaba hanimlar,
fakat ;
İlk Tup bebek tedavim