2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim canım bakalim daha tahlil vermedim inşallah devami guzel olur
İnş canım aynı bende senin gibiyim bata 3 gün var bende idrar testleriylr koyulaşmayı takip ediyorum adet geçince Bi kaç gün sonra kan vermeyi düşünüyorum delik deşik olmamak adına

Cok sagolun tamamdir yarin ayni yere kan verecegim insallah sonucum iyi cikarr

Rabbim yüzüne baksin canim

İnş canım aynı bende senin gibiyim bata 3 gün var bende idrar testleriylr koyulaşmayı takip ediyorum adet geçince Bi kaç gün sonra kan vermeyi düşünüyorum delik deşik olmamak adına
Aynen bende ondan bekliyorum cumartesi calisiyorum büyük bi ihtimal cumartesi tahlil veririm ben

Bulantıları bu kadar hevesle beklemeyin ya guzel guzel yiyin için emin olun çok da guzel bise değil ben su filmlerde 13. Haftasında şans eseri öğrenmişler e çok imreniyorum yine erkenden öğrendim ama en güzeli rahat geçeni

aslında kimse bulantıya heveslenmez ama burdaki heves değil tam olrwk. bulantı olunca aslında çoğu şey yolunda gittiği için bir de bebeğin varlığını orda hissetmek için

Emin olun kimse bulantiya özenmiyordur. Sadece birseylerin yolunda gittigini bilmek rahatlatici olabilir.

Emin olun kimse bulantiya özenmiyordur. Sadece birseylerin yolunda gittigini bilmek rahatlatici olabilir.
benimde bu gün yeni yeni bulanmaya başladı. ağzıma ne atsam tadı bi tuhaf geliyo
su bile içsem ağzıma sanki kan tadı var. başladı sıkıntılar

Kızlar şimdi konuları okudukça iyice canım sıkılmaya başladı. mesela pıhtılaşma problemi çok yaygın gördüğüm kadarıyla, ilk haftalarda düşüğe sebebiyet veriyor. biz şimdi gitsek şimdiden var mı yok mu diye baktırsak doktorlar bunu kabul eder mi acaba? ille de 2-3 düşük yapmamız mı lazım araştırılması için?

benimde bu gün yeni yeni bulanmaya başladı. ağzıma ne atsam tadı bi tuhaf geliyo
su bile içsem ağzıma sanki kan tadı var. başladı sıkıntılar

Canim saglikla gelsinlerde raziyiz hepsine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…