- 2 Temmuz 2020
- 104
- 79
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederim canımKızlar sanirim bi aksilik olmazsa burda devam edecem inşallah çok şaşkınım suan
Tebrik ederim canım
İnş canım aynı bende senin gibiyim bata 3 gün var bende idrar testleriylr koyulaşmayı takip ediyorum adet geçince Bi kaç gün sonra kan vermeyi düşünüyorum delik deşik olmamak adınaTeşekkür ederim canım bakalim daha tahlil vermedim inşallah devami guzel olur
İnsallahhh yarin degerim 2 kati ciksada rahatlasam, bana sinirin biraz ustu dediler, ister istemez tedirgin oldumbence normal yükselme . alt sınırı %65-66 tutuyorlar bildiğim kadarıyla .İnşallah sağlıkla devam eder gebeliğiniz
Cok sagolun tamamdir yarin ayni yere kan verecegim insallah sonucum iyi cikarrTebrik ederim öncelikle sağlıkla kucağınıza alırsınız. Artış olması gerektiği gibi. Size tavsiyem son kan testini nereye verdiyseniz yarında aynı yerde verin ki laborotuar farkı olabiliyor. En azından net sonuç alırsınız
herkeste olmuyorki bulantı kuzum
Tabiki☺
sen kaç haftalık oldun şimdi canım. kesen falan görünmüş müydü?
Merhaba arkadaşlar
Allah izin verirse bende Mart ayında anne olacağım
Fakat betam 2 katı yükselmiyor
25 haz. Bat
1 temmuz beta 603
5 temmuz beta 878
Sanırım benimki geç dollenme
O kadar zormuski bu bekleyiş yukselicekmi ne olcak diye günlerdir düşünüyorum
Dr 48 saat bir beta testi istedi ama ben çok stres olduğumdan 72 saatte bir yaptircam
Bu akşam yine beta testi için gidicem
Kollarım kan vermekten morardı
Allah yardımcımız olsun
Aynen bende ondan bekliyorum cumartesi calisiyorum büyük bi ihtimal cumartesi tahlil veririm benİnş canım aynı bende senin gibiyim bata 3 gün var bende idrar testleriylr koyulaşmayı takip ediyorum adet geçince Bi kaç gün sonra kan vermeyi düşünüyorum delik deşik olmamak adına
bence senim bir kaç güne bulantıların başlayacak inşCanim bata göre 7+3 ama yumurtlama tarihine göre 6+3 .gecen salı keseyi gördüm minicik bir noktaydi.
6+3 canım. Valla keşke bulantı başlamasaydı diyorumsen kaç haftalıksın canım. burda en erken bulantılar sende başladı sanırım
aslında kimse bulantıya heveslenmez ama burdaki heves değil tam olrwk. bulantı olunca aslında çoğu şey yolunda gittiği için bir de bebeğin varlığını orda hissetmek içinBulantıları bu kadar hevesle beklemeyin ya guzel guzel yiyin için emin olun çok da guzel bise değil ben su filmlerde 13. Haftasında şans eseri öğrenmişler e çok imreniyorum yine erkenden öğrendim ama en güzeli rahat geçeni
evet bulantı zor ama uzun süreli bulantılardan sonra bir günlük bir durma oluyor insan o zaman da korkuyor:) neden durdu diye:)) annelik işte6+3 canım. Valla keşke bulantı başlamasaydı diyorum
bence senim bir kaç güne bulantıların başlayacak inş
Bulantıları bu kadar hevesle beklemeyin ya guzel guzel yiyin için emin olun çok da guzel bise değil ben su filmlerde 13. Haftasında şans eseri öğrenmişler e çok imreniyorum yine erkenden öğrendim ama en güzeli rahat geçeni
benimde bu gün yeni yeni bulanmaya başladı. ağzıma ne atsam tadı bi tuhaf geliyoEmin olun kimse bulantiya özenmiyordur. Sadece birseylerin yolunda gittigini bilmek rahatlatici olabilir.
benimde bu gün yeni yeni bulanmaya başladı. ağzıma ne atsam tadı bi tuhaf geliyo
su bile içsem ağzıma sanki kan tadı var. başladı sıkıntılar