- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
Evet ben kimsenin önerisi ile pamuk tercih etmedim düşününce bana daha sağlıklı geldiği için bebeğim olursa en azından biraz büyüyene kadar pamuk kullanırım demistim daha ortada bebek yokken falan kendimce düşünüyordum hatta bebek temizleme pamuğu diye birşey olduğundan da habersizdim sonradan araştırınca gördüm zaten böyle kullanan çok kişi varmış. İlk sayfalarda konusu olmuştu bunun kim yazdı hatırlamıyorum ama onun doktoru önermemiş garibime gitmişti benimde.Yaaa bu da cok degisik bir konu ve doktordan doktora fark var. benim arkadasimin kizi vardi, islak mendil kullanimindan dolayi vajinasinin dudaklarinda kapanma olmaya baslamistidoktor onlara kesinlikle pamuk kullanacaksiniz icerigi ne kadar temiz olsa dahi islak mendil kullanmayacaksiniz demisti.. onlarda hatta yazin yikiyorlardi devamli belden asagi kisin da pamuk..
Her doktorun görüşü farklıdır. Mantığımıza yattığı gibi hareket ederiz bizlerdeAsil pamuk oneriliyo islak mendil onerilmiyo garip bi doktormus
kavun yiyin acaip etkiliyorKızlar kabızlık sorunu yaşayan varmı artık kuyruk sokumum bile ağrıyor tuvalette oturmaktan kabızlıktan armut iyi geliyordu ama şimdi pek işe yaramıyor.. birde demir ilacınında etkisi var ekstra sanırsam.. bende 7 ekimde görmeye gidicem daha var ve çok merak ediyorum bazen ağrılarım oluyor tedirgin oluyorum..
En son ne zaman kız denmiştiHer gidişimde kiz bebek reyonuna giriyorum hicbisey almadan cikiyorum cunku ben detayli da da kiz bebek denmesini bekliyorum
Çok güzelmiş hiç duymamıştımBir ara isim konusunu baya yazmıştım buraya o konu bitti giti yeniden hortlatmak istiyorum
Yeni bir isim önerisi ile geldim
Mihra:İyilik sever, hoşgörülü, sevgi dolu, nazik.
Sizce nasıl? Ben bu defa epeyce ısındım. 1 haftadır evin içinde kızıma seslenip duruyorum yakıştırdım galiba bu ismi
Bende şans eseri bir yerde denk geldim, çok sevdim ilk defa duymuştum baya baya içim ısındı.Çok güzelmiş hiç duymamıştımbiz ilk kızıma ebrar ismini verdik insanlar bazen zorlandı bu sefer söylemesi daha kolay bi isim bulalım dedik nisa inci ve zeynep isimleri hoşumuza gidiyo bakalım neye karar vericez
Off isim konusunda bende dertliyim. İsim analizidir, ecnep hesaplamaları falan var. Onlarla uğraşıyorum. 9. Aya kadar bulurum umarımBende şans eseri bir yerde denk geldim, çok sevdim ilk defa duymuştum baya baya içim ısındı.❤
Zeynep çok çok güzel bir isim bence ama oyumu inciden yana kullanıyorum.
Nisa da kötü değil güzel ama inci daha güzel geldi bana
Ayy ben de makyaj temizleme pamugu aliyorum zannedip o pamuklardan almistim bi kere eve gelince farketmistim ne oldugunuEvet ben kimsenin önerisi ile pamuk tercih etmedim düşününce bana daha sağlıklı geldiği için bebeğim olursa en azından biraz büyüyene kadar pamuk kullanırım demistim daha ortada bebek yokken falan kendimce düşünüyordum hatta bebek temizleme pamuğu diye birşey olduğundan da habersizdim sonradan araştırınca gördüm zaten böyle kullanan çok kişi varmış. İlk sayfalarda konusu olmuştu bunun kim yazdı hatırlamıyorum ama onun doktoru önermemiş garibime gitmişti benimde.
Her doktorun görüşü farklıdır. Mantığımıza yattığı gibi hareket ederiz bizlerde
Oo ben o kadar ayrıntıya girmedimOff isim konusunda bende dertliyim. İsim analizidir, ecnep hesaplamaları falan var. Onlarla uğraşıyorum. 9. Aya kadar bulurum umarım
Ilk defa duydum ama hosuma gitti, cok naif duruyor ki anlamlari da cok guzelmis.. mihran duymustum ama bunu hic duymadim..Bir ara isim konusunu baya yazmıştım buraya o konu bitti giti yeniden hortlatmak istiyorum
Yeni bir isim önerisi ile geldim
Mihra:İyilik sever, hoşgörülü, sevgi dolu, nazik.
Sizce nasıl? Ben bu defa epeyce ısındım. 1 haftadır evin içinde kızıma seslenip duruyorum yakıştırdım galiba bu ismi
Forumda biraz bakındım da mihra koyan var mı diye, genelde mihran ismine denk geldim ben de.Ilk defa duydum ama hosuma gitti, cok naif duruyor ki anlamlari da cok guzelmis.. mihran duymustum ama bunu hic duymadim..
Ya ben de gece sırt üstü yattım sağ tarafıma yattım .yatılmaması gerekiyor sol tarafa yatmak gerekiyor bildiğim kadarıyla sabahtan beri huzursuzum . Kızlar sizin yatmalarınız nasılYa kızlar içim içimi yiyor. Sanki bebeğime bişey oldu. Bu his mi korku mu bilmiyorum. Uyuyamıyorum. Niye böyle oldu ya. Yarın doktora mı gitsem. Off gece gece sinirlerim bozuldu
Bende bir de hazımsızlık problemi var sorma.yediklerimi sindiremiyorum o yüzden bi daha birşey yiyemiyorum.Bugün öğlen 12 de yediklerimle duruyorum midem almıyo zorla birşey yiyince de şişiyorum iyiceAllah sonumzu Hayr etsn valla yaa kız biz hep böylemi kalacaz
Bende fena kabızlık sorunu var demir ilacını sıvıya çevirdi doktor bir de duphalac şurup yazdı bakalım geçecek mi ..Kızlar kabızlık sorunu yaşayan varmı artık kuyruk sokumum bile ağrıyor tuvalette oturmaktan kabızlıktan armut iyi geliyordu ama şimdi pek işe yaramıyor.. birde demir ilacınında etkisi var ekstra sanırsam.. bende 7 ekimde görmeye gidicem daha var ve çok merak ediyorum bazen ağrılarım oluyor tedirgin oluyorum..
Biz de zeynep e daha yakınız hatta evde sesleniyoruz çok hoşumuza gidiyo öğrencilerimden zeynep ismindekiler hep uslu akıllı kızlar oluyoBende şans eseri bir yerde denk geldim, çok sevdim ilk defa duymuştum baya baya içim ısındı.❤
Zeynep çok çok güzel bir isim bence ama oyumu inciden yana kullanıyorum.
Nisa da kötü değil güzel ama inci daha güzel geldi bana
Bizde Zeynep koyacağız nasipse, çok fazla Zeynep var ama çok hoşumuza gidiyor yıllardır düşündüğümüz isim degistirmek istemiyoruzBiz de zeynep e daha yakınız hatta evde sesleniyoruz çok hoşumuza gidiyo öğrencilerimden zeynep ismindekiler hep uslu akıllı kızlar oluyokuvvetle ihtimal zeynep olacak