2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet ben kimsenin önerisi ile pamuk tercih etmedim düşününce bana daha sağlıklı geldiği için bebeğim olursa en azından biraz büyüyene kadar pamuk kullanırım demistim daha ortada bebek yokken falan kendimce düşünüyordum hatta bebek temizleme pamuğu diye birşey olduğundan da habersizdim sonradan araştırınca gördüm zaten böyle kullanan çok kişi varmış. İlk sayfalarda konusu olmuştu bunun kim yazdı hatırlamıyorum ama onun doktoru önermemiş garibime gitmişti benimde.

Asil pamuk oneriliyo islak mendil onerilmiyo garip bi doktormus
Her doktorun görüşü farklıdır. Mantığımıza yattığı gibi hareket ederiz bizlerde

kavun yiyin acaip etkiliyor

Bir ara isim konusunu baya yazmıştım buraya o konu bitti giti yeniden hortlatmak istiyorum

Yeni bir isim önerisi ile geldim
Mihra:İyilik sever, hoşgörülü, sevgi dolu, nazik.

Sizce nasıl? Ben bu defa epeyce ısındım. 1 haftadır evin içinde kızıma seslenip duruyorum yakıştırdım galiba bu ismi

Çok güzelmiş hiç duymamıştım biz ilk kızıma ebrar ismini verdik insanlar bazen zorlandı bu sefer söylemesi daha kolay bi isim bulalım dedik nisa inci ve zeynep isimleri hoşumuza gidiyo bakalım neye karar vericez

Bende şans eseri bir yerde denk geldim, çok sevdim ilk defa duymuştum baya baya içim ısındı.
Zeynep çok çok güzel bir isim bence ama oyumu inciden yana kullanıyorum.
Nisa da kötü değil güzel ama inci daha güzel geldi bana

Off isim konusunda bende dertliyim. İsim analizidir, ecnep hesaplamaları falan var. Onlarla uğraşıyorum. 9. Aya kadar bulurum umarım

Kızlar ben daha alışverişe dair bir şey yapmadım çok erken diye ama yavaş yavaş araştırmaya başladım Anne yanı ve beşik konusunda ne düşünüyosunuz? Benim kafam çok karıştı valla

Ayy ben de makyaj temizleme pamugu aliyorum zannedip o pamuklardan almistim bi kere eve gelince farketmistim ne oldugunu valla kuzum bu isler kisiye gore degisiyor, buyuk ihtimal basta pamuk kullanirim ama bir saglik sorunu olmazsa ilerleyen donemlerde islak mendil de kullanirim diye dusunuyorum sonucta disarda daha pratik, bir de bebek hareketli olursa pamukla tenizlemek daha zor olur gibime de geliyor islak mendil daha buyuk daha cok alani daha hizli temizlersin.. tabiri caizse suanda bekara bosanmak kolay, basimiza gelince gorecegiz

Off isim konusunda bende dertliyim. İsim analizidir, ecnep hesaplamaları falan var. Onlarla uğraşıyorum. 9. Aya kadar bulurum umarım
Oo ben o kadar ayrıntıya girmedim girmediğim halde anca buldum son ana bırakmaktan çok korkuyorum bulamam diye

Ilk defa duydum ama hosuma gitti, cok naif duruyor ki anlamlari da cok guzelmis.. mihran duymustum ama bunu hic duymadim..

Ilk defa duydum ama hosuma gitti, cok naif duruyor ki anlamlari da cok guzelmis.. mihran duymustum ama bunu hic duymadim..
Forumda biraz bakındım da mihra koyan var mı diye, genelde mihran ismine denk geldim ben de.
Artık isim araştırmayacağım karşıma şans eseri seveceğim birşey denk gelirse belki değiştiririm ama zor bir ihtimal. Mihra ismine çok ısındık eşimle.

Ben daha hic alisveris yapmadim. Daha bebegi hissedemedigim icin surekli kötü bisey olacakmis gibi geliyo

Ya kızlar içim içimi yiyor. Sanki bebeğime bişey oldu. Bu his mi korku mu bilmiyorum. Uyuyamıyorum. Niye böyle oldu ya. Yarın doktora mı gitsem. Off gece gece sinirlerim bozuldu
Ya ben de gece sırt üstü yattım sağ tarafıma yattım .yatılmaması gerekiyor sol tarafa yatmak gerekiyor bildiğim kadarıyla sabahtan beri huzursuzum . Kızlar sizin yatmalarınız nasıl sol tarafıma yatsam da bazen sağ tarafa dönük ve sırt üstü pozisyonda buluyorum kendimi

Allah sonumzu Hayr etsn valla yaa kız biz hep böylemi kalacaz
Bende bir de hazımsızlık problemi var sorma.yediklerimi sindiremiyorum o yüzden bi daha birşey yiyemiyorum.Bugün öğlen 12 de yediklerimle duruyorum midem almıyo zorla birşey yiyince de şişiyorum iyice bütün gün yüZdüm yine de sindiremedim

Bende fena kabızlık sorunu var demir ilacını sıvıya çevirdi doktor bir de duphalac şurup yazdı bakalım geçecek mi ..

Biz de zeynep e daha yakınız hatta evde sesleniyoruz çok hoşumuza gidiyo öğrencilerimden zeynep ismindekiler hep uslu akıllı kızlar oluyo kuvvetle ihtimal zeynep olacak

Biz de zeynep e daha yakınız hatta evde sesleniyoruz çok hoşumuza gidiyo öğrencilerimden zeynep ismindekiler hep uslu akıllı kızlar oluyo kuvvetle ihtimal zeynep olacak
Bizde Zeynep koyacağız nasipse, çok fazla Zeynep var ama çok hoşumuza gidiyor yıllardır düşündüğümüz isim degistirmek istemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…