2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 1 besik tekerlekli mobilya besik aldim oglumda 1 de ana kucagi oturma odasina cok rahat ettik ..mobilya besik yatak odasında duruyordu gunduz anakucaginda uyuyordu

Artık yavaş yavaş ağırlaşıyoruz kuzum normal böyle şeyler çok yorma kendini sağlığın daha önemli çok artarsa bi doktora sorarsın istersen
Öyle yapacam kuzmm Allah razı olsun inanki agrlık ta degl bişey var ama bilmyormm

Kuzm inanki yemesende fayda etmyor artk alılmalyız şişmeye zor günler bizi beklyor

Valla birde kullansak bende varda kullanamyorm midem almıyor

Bana doktorum hep sola yat derdi ;

Araştırmacılara göre, sırt üstü ya da sağ tarafa yatmak, bacaklardaki ana damarlardan kalbe olan kan akışını azaltıyor ve bu da anne karnındaki bebeği etkiliyor. Hamilelik döneminde en ideal uyku pozisyonu, sol tarafa yatmak!

Günaydın hanımlar.
Bugün uzuuun bir zaman sonra bebeğimi görmeye gideceğim nasipse. Randevum 09:30'da. Ben gece hiç uyuyamadım tam daldım derken sabah oldu uyandım şimdi de saatlerce uyuyup uykumu almış gibiyim. Öylece randevu saatimi bekliyorum.

Gunaydin canim Ahhh ne guzel Hayirli ve guzel haberlerle gel insallah, cikar cikmaz yaz buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…