2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben kullanıyorum ama unutuyorum bazen damla olduğu için
İçinde gebelikte gerekmedikçe kullanılmamalı yazıyor 15 gündür kullanıyorum yeni okudum aklıma takıldı . Demek ki gebelere veriliyor rahatladım . Ne zmana kadar kullanacağız peki ben doktora sormadım

Bencede canim

Biz de zeynep e daha yakınız hatta evde sesleniyoruz çok hoşumuza gidiyo öğrencilerimden zeynep ismindekiler hep uslu akıllı kızlar oluyo kuvvetle ihtimal zeynep olacak
Aslında zeynep ismi çok fazla var etrafta ama benim için yine de çok güzeldir fazla oluşu gözüme batmayan isimlerden. Benim de etrafımda olan zeynepler sakin yapıdalar ❤ ismi ile yaşasın inşallah prenses

Hahaha hadii yaa
Seninle birebir aynı düşünüyorum kuzum.❤ Şimdilik fikirlerimiz böyle bakalım yaşayıp göreceğiz dediğin gibi

Ben sağa sola yatılabilir diye biliyorum. Sola yatmak en iyisi pozisyon ama sağa yatmak kötü değil. Bende kendimi genelde sırt üstü yatarken buluyorum alışamadım yan yatmaya

Ben sağa sola yatılabilir diye biliyorum. Sola yatmak en iyisi pozisyon ama sağa yatmak kötü değil. Bende kendimi genelde sırt üstü yatarken buluyorum alışamadım yan yatmaya
Kaçıncı hafta canım senin ? ben işte kendimi sırt üstü ve sağa dönük bulunca vicdan azabı çekiyorum çok

Canım ister istemez her tarafa yatılıyor ya. Şuan sırt üstü yatmasak daha iyi ama kordon dolanma olayları bu ayda olmaz bence. Sağa yatmak kötü değil kuzum sola yatmak daha iyi sadece kan akışı için

Kaçıncı hafta canım senin ? ben işte kendimi sırt üstü ve sağa dönük bulunca vicdan azabı çekiyorum çok
17+2 şuan kuzum. Sağa yatarken falan sorun yok ama sırt üstü yatınca ben de sıkıntı olur mu diye düşünüyorum ama sonra diyorum ki sıkıntı olması için çok erken haftalardayız. Bu arada 6 aya kadar sırt üstü yatmakta da sorun yok diye duymuştum. Yatış konusunda içini rahatlatacak bir video bırakayım

Ay canım çok teşekkür ederim ya içimi rahatlattınız

Benim de adet sancisi gibi sanki karnimi isitsam gececekmis gibi

İçinde gebelikte gerekmedikçe kullanılmamalı yazıyor 15 gündür kullanıyorum yeni okudum aklıma takıldı . Demek ki gebelere veriliyor rahatladım . Ne zmana kadar kullanacağız peki ben doktora sormadım
Ben gecen hafta doktora gittiğimde devam dedi canım, transferden itibaren de kullanıyorum

Aslında zeynep ismi çok fazla var etrafta ama benim için yine de çok güzeldir fazla oluşu gözüme batmayan isimlerden. Benim de etrafımda olan zeynepler sakin yapıdalar ❤ ismi ile yaşasın inşallah prenses
Oy sağol kuzum bana da çok naif kibar geliyo söylenişi de öyle senin prensesin de ismi ile yaşasın inşallah hayırlı ömrü olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…