- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
Ben söylemedim doktora. Ama neden progestan kullanıyor acaba. O düşük önlemek için deilmiİnşaAllahh kalıcı degildr de ben öyle söyleynce dr progestan verdi ❤❤
Evet zaten ayakkabılar geliyo 300 500 grHep ayakkabılarla tartmalarının sonucu bence :) evde daha zayıfız:))
Zamanla ogrene öğrene yapıcaz ins ya nasil bebek bskilir hic fikrim yok ruyama giriyor bazen gece gördüm emzirmeye Calisiyodum ruyamdsErkek çocuk içinde aynı ama onda enfeksiyon riski biraz daha az bildiğim kadarıyla. Sadece benim kuzenim banyodan sonra Bacak arasının ıslak ve nemli kalmamasına dikkat ediyordu. Bacak arasını ayrı Pamuklu temiz bir yazma ile kuruluyordu hatta havlu kullanmıyordu daha yumuşak Olsun tahriş olmasın diye. Erkekti onun bebeği.
Bende oyle istiyorum ama bakalim nasipBide ben yeni doğan sünneti düşünüyorum erkek olursa tabi. Kesin değil daha. Enfeksiyonu önlediği ve daha rahat olduğu söyleniyor.
Bende korkuyorum özellikle kalbi dursa anlar mıyım ya bişey olduysa evham yapmadan duramıyorumYa kızlar içim içimi yiyor. Sanki bebeğime bişey oldu. Bu his mi korku mu bilmiyorum. Uyuyamıyorum. Niye böyle oldu ya. Yarın doktora mı gitsem. Off gece gece sinirlerim bozuldu
Muayene gününü sabırsızlıkla bekliyorum. Düşünmemeye çalışıyorum. Hissediyordur bence olumsuz düşüncelerimiziBende korkuyorum özellikle kalbi dursa anlar mıyım ya bişey olduysa evham yapmadan duramıyorum
Çok var benim muayne gününe bakalım nasıl geçecek hoş belirtiler devam ediyo o biraz içimi rahatlatıyor da anne olmak bambaşka bişeymişMuayene gününü sabırsızlıkla bekliyorum. Düşünmemeye çalışıyorum. Hissediyordur bence olumsuz düşüncelerimizi
İşte bende bel ağrısı ve sabah bulantısı kaldı sadece oysa ne çok kusardım. O yüzden tedirginimÇok var benim muayne gününe bakalım nasıl geçecek hoş belirtiler devam ediyo o biraz içimi rahatlatıyor da anne olmak bambaşka bişeymiş
Ama 16 hafta için çok da fazla değil ki.Gel sen tekrardan aralıklı oruç grubuna
Ne güzel Allah bağışlasın. Benim de 5 yaşında bi kızım var. Buna da 13. Hafta da yüksek ihtimal erkek ama 16 dan sonra netleştirelim dedi cuma kontrolüm var heyecanla bekliyorum.
Allah kismet ederse bizim de dusuncemiz ayniBide ben yeni doğan sünneti düşünüyorum erkek olursa tabi. Kesin değil daha. Enfeksiyonu önlediği ve daha rahat olduğu söyleniyor.
Hep ayakkabılarla tartmalarının sonucu bence :) evde daha zayıfız:))
oh ne güzel hastanede bile indirim yapılıyor demek25 tl ye iki kere bakilcam ohh miss iyiki girmisim valla delirdim iyce ya sorma 116 gr olmus bebis doktora dedimki kilomdan 100 gr duseyimcok güldü
Burssi tip merkeziydi baya uygun ucretleri cnm . Persembe yeni doktors gidicem 160 tl muayene ucretioh ne güzel hastanede bile indirim yapılıyor demek100 gram diyip geçmemek lazım
Bende ilaç bolAllah yardmcmz olsn kuzmm sana dr ilaç verdimi
Ben tedavimin basindan beri yasiyorum kabizlik, bi ara duzelmisti ama bugunlerde yine var. dun artik afedersin 3 gundur yapamadigim icin dulcolax aldim bi tane, cok iyi geldiKızlar kabızlık sorunu yaşayan varmı artık kuyruk sokumum bile ağrıyor tuvalette oturmaktan kabızlıktan armut iyi geliyordu ama şimdi pek işe yaramıyor.. birde demir ilacınında etkisi var ekstra sanırsam.. bende 7 ekimde görmeye gidicem daha var ve çok merak ediyorum bazen ağrılarım oluyor tedirgin oluyorum..
Kusmam hiç olmadı ilk zamanlardan beri göğüslerim acıyo rengi de değişti son Bi kaç gündür 3 aydan sonra kusma azalıyor zaten bence normal seninkiİşte bende bel ağrısı ve sabah bulantısı kaldı sadece oysa ne çok kusardım. O yüzden tedirginim
Peki baş ağrısı yaşıyormusun veya yaşayan varmı bazen şiddetli oluyor zonklama oluyorBen tedavimin basindan beri yasiyorum kabizlik, bi ara duzelmisti ama bugunlerde yine var. dun artik afedersin 3 gundur yapamadigim icin dulcolax aldim bi tane, cok iyi geldi