2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bide ben yeni doğan sünneti düşünüyorum erkek olursa tabi. Kesin değil daha. Enfeksiyonu önlediği ve daha rahat olduğu söyleniyor.

Erkek çocuk içinde aynı ama onda enfeksiyon riski biraz daha az bildiğim kadarıyla. Sadece benim kuzenim banyodan sonra Bacak arasının ıslak ve nemli kalmamasına dikkat ediyordu. Bacak arasını ayrı Pamuklu temiz bir yazma ile kuruluyordu hatta havlu kullanmıyordu daha yumuşak Olsun tahriş olmasın diye. Erkekti onun bebeği.
Zamanla ogrene öğrene yapıcaz ins ya nasil bebek bskilir hic fikrim yok ruyama giriyor bazen gece gördüm emzirmeye Calisiyodum ruyamds 😆

Muayene gününü sabırsızlıkla bekliyorum. Düşünmemeye çalışıyorum. Hissediyordur bence olumsuz düşüncelerimizi
Çok var benim muayne gününe bakalım nasıl geçecek hoş belirtiler devam ediyo o biraz içimi rahatlatıyor da anne olmak bambaşka bişeymiş

Çok var benim muayne gününe bakalım nasıl geçecek hoş belirtiler devam ediyo o biraz içimi rahatlatıyor da anne olmak bambaşka bişeymiş
İşte bende bel ağrısı ve sabah bulantısı kaldı sadece oysa ne çok kusardım. O yüzden tedirginim

Ne güzel Allah bağışlasın. Benim de 5 yaşında bi kızım var. Buna da 13. Hafta da yüksek ihtimal erkek ama 16 dan sonra netleştirelim dedi cuma kontrolüm var heyecanla bekliyorum.

Çok güzel yaş aralıkları 5 yaş bence. Hayırlı evlat olsunlar ama erkek olması da güzel geliyor.

Allah yardmcmz olsn kuzmm sana dr ilaç verdimi
Bende ilaç bol 😊 progestan fitil iğne vitamin Coraspin ama çoğu kişi magnezyum iyi geliyor demiş doktorum gerek yok dedi ama alsam mı diye düşünüyorum. Bi de benim kanamam olmuştu yeni yenş düzeldim ağrı olunca yine mi olacak diye korkuyorum

Kızlar kabızlık sorunu yaşayan varmı artık kuyruk sokumum bile ağrıyor tuvalette oturmaktan kabızlıktan armut iyi geliyordu ama şimdi pek işe yaramıyor.. birde demir ilacınında etkisi var ekstra sanırsam.. bende 7 ekimde görmeye gidicem daha var ve çok merak ediyorum bazen ağrılarım oluyor tedirgin oluyorum..

Kızlar kabızlık sorunu yaşayan varmı artık kuyruk sokumum bile ağrıyor tuvalette oturmaktan kabızlıktan armut iyi geliyordu ama şimdi pek işe yaramıyor.. birde demir ilacınında etkisi var ekstra sanırsam.. bende 7 ekimde görmeye gidicem daha var ve çok merak ediyorum bazen ağrılarım oluyor tedirgin oluyorum..
Ben tedavimin basindan beri yasiyorum kabizlik, bi ara duzelmisti ama bugunlerde yine var. dun artik afedersin 3 gundur yapamadigim icin dulcolax aldim bi tane, cok iyi geldi

İşte bende bel ağrısı ve sabah bulantısı kaldı sadece oysa ne çok kusardım. O yüzden tedirginim
Kusmam hiç olmadı ilk zamanlardan beri göğüslerim acıyo rengi de değişti son Bi kaç gündür 3 aydan sonra kusma azalıyor zaten bence normal seninki

Ben tedavimin basindan beri yasiyorum kabizlik, bi ara duzelmisti ama bugunlerde yine var. dun artik afedersin 3 gundur yapamadigim icin dulcolax aldim bi tane, cok iyi geldi
Peki baş ağrısı yaşıyormusun veya yaşayan varmı bazen şiddetli oluyor zonklama oluyor 😢😢😢 en kötüsü bu benim için

X