- 22 Haziran 2018
- 327
- 394
Ben kullanıyorum ama unutuyorum bazen damla olduğu içinKızlar D vitamini için devit 3 kullanan var mı aranızda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kullanıyorum ama unutuyorum bazen damla olduğu içinKızlar D vitamini için devit 3 kullanan var mı aranızda
İçinde gebelikte gerekmedikçe kullanılmamalı yazıyor 15 gündür kullanıyorum yeni okudum aklıma takıldı . Demek ki gebelere veriliyor rahatladım . Ne zmana kadar kullanacağız peki ben doktora sormadımBen kullanıyorum ama unutuyorum bazen damla olduğu için
Evet ben kimsenin önerisi ile pamuk tercih etmedim düşününce bana daha sağlıklı geldiği için bebeğim olursa en azından biraz büyüyene kadar pamuk kullanırım demistim daha ortada bebek yokken falan kendimce düşünüyordum hatta bebek temizleme pamuğu diye birşey olduğundan da habersizdim sonradan araştırınca gördüm zaten böyle kullanan çok kişi varmış. İlk sayfalarda konusu olmuştu bunun kim yazdı hatırlamıyorum ama onun doktoru önermemiş garibime gitmişti benimde.
Her doktorun görüşü farklıdır. Mantığımıza yattığı gibi hareket ederiz bizlerde
Aslında zeynep ismi çok fazla var etrafta ama benim için yine de çok güzeldir fazla oluşu gözüme batmayan isimlerden. Benim de etrafımda olan zeynepler sakin yapıdalar ❤ ismi ile yaşasın inşallah prensesBiz de zeynep e daha yakınız hatta evde sesleniyoruz çok hoşumuza gidiyo öğrencilerimden zeynep ismindekiler hep uslu akıllı kızlar oluyo kuvvetle ihtimal zeynep olacak
Hahaha hadii yaaAyy ben de makyaj temizleme pamugu aliyorum zannedip o pamuklardan almistim bi kere eve gelince farketmistim ne oldugunu valla kuzum bu isler kisiye gore degisiyor, buyuk ihtimal basta pamuk kullanirim ama bir saglik sorunu olmazsa ilerleyen donemlerde islak mendil de kullanirim diye dusunuyorum sonucta disarda daha pratik, bir de bebek hareketli olursa pamukla tenizlemek daha zor olur gibime de geliyor islak mendil daha buyuk daha cok alani daha hizli temizlersin.. tabiri caizse suanda bekara bosanmak kolay, basimiza gelince gorecegiz
Ben sağa sola yatılabilir diye biliyorum. Sola yatmak en iyisi pozisyon ama sağa yatmak kötü değil. Bende kendimi genelde sırt üstü yatarken buluyorum alışamadım yan yatmayaYa ben de gece sırt üstü yattım sağ tarafıma yattım .yatılmaması gerekiyor sol tarafa yatmak gerekiyor bildiğim kadarıyla sabahtan beri huzursuzum . Kızlar sizin yatmalarınız nasıl sol tarafıma yatsam da bazen sağ tarafa dönük ve sırt üstü pozisyonda buluyorum kendimi
Kaçıncı hafta canım senin ? ben işte kendimi sırt üstü ve sağa dönük bulunca vicdan azabı çekiyorum çokBen sağa sola yatılabilir diye biliyorum. Sola yatmak en iyisi pozisyon ama sağa yatmak kötü değil. Bende kendimi genelde sırt üstü yatarken buluyorum alışamadım yan yatmaya
Evet canım normalde işte taktın mı takıyonKusmam hiç olmadı ilk zamanlardan beri göğüslerim acıyo rengi de değişti son Bi kaç gündür 3 aydan sonra kusma azalıyor zaten bence normal seninki
Canım ister istemez her tarafa yatılıyor ya. Şuan sırt üstü yatmasak daha iyi ama kordon dolanma olayları bu ayda olmaz bence. Sağa yatmak kötü değil kuzum sola yatmak daha iyi sadece kan akışı içinYa ben de gece sırt üstü yattım sağ tarafıma yattım .yatılmaması gerekiyor sol tarafa yatmak gerekiyor bildiğim kadarıyla sabahtan beri huzursuzum . Kızlar sizin yatmalarınız nasıl sol tarafıma yatsam da bazen sağ tarafa dönük ve sırt üstü pozisyonda buluyorum kendimi
Ben well care kullanıyorum cnmKızlar D vitamini için devit 3 kullanan var mı aranızda
17+2 şuan kuzum. Sağa yatarken falan sorun yok ama sırt üstü yatınca ben de sıkıntı olur mu diye düşünüyorum ama sonra diyorum ki sıkıntı olması için çok erken haftalardayız. Bu arada 6 aya kadar sırt üstü yatmakta da sorun yok diye duymuştum. Yatış konusunda içini rahatlatacak bir video bırakayımKaçıncı hafta canım senin ? ben işte kendimi sırt üstü ve sağa dönük bulunca vicdan azabı çekiyorum çok
Ne bileyim çok kafama taktım canım ya huzursuzumCanım ister istemez her tarafa yatılıyor ya. Şuan sırt üstü yatmasak daha iyi ama kordon dolanma olayları bu ayda olmaz bence. Sağa yatmak kötü değil kuzum sola yatmak daha iyi sadece kan akışı için
17+2 şuan kuzum. Sağa yatarken falan sorun yok ama sırt üstü yatınca ben de sıkıntı olur mu diye düşünüyorum ama sonra diyorum ki sıkıntı olması için çok erken haftalardayız. Bu arada 6 aya kadar sırt üstü yatmakta da sorun yok diye duymuştum. Yatış konusunda içini rahatlatacak bir video bırakayım
Rica ederim ne demek kuzum rahat rahat uyu ❤Ay canım çok teşekkür ederim ya içimi rahatlattınız
Benim de adet sancisi gibi sanki karnimi isitsam gececekmis gibiAynı şeyi yaşadım bugun, gece 4de uyandırdı kasık ağrısı, arttı sonra sanki adet olacakmışım gbi ağrıdı ya çok korktum, su ısıttım ayaklarımın altına koydum falan sabah 8de anca daldım uykuya kalktığımda hala ağrıyordu ama şuan gecti çok şükür, bu neyin nesi anlamadım, kasık ağrısı hani ara ara girer dıye biliyodum birden, ama bu çok değişikti ya Allah korusun düşük mü yapıyırum dedım ama tabi dayanılmıcak şiddette de değildi, Allahım korusun hepimizin bebeklerini
Ben gecen hafta doktora gittiğimde devam dedi canım, transferden itibaren de kullanıyorumİçinde gebelikte gerekmedikçe kullanılmamalı yazıyor 15 gündür kullanıyorum yeni okudum aklıma takıldı . Demek ki gebelere veriliyor rahatladım . Ne zmana kadar kullanacağız peki ben doktora sormadım
Biz de çok yaygın diye tereddüt ettik ama çok naif ve kibar bi isimBizde Zeynep koyacağız nasipse, çok fazla Zeynep var ama çok hoşumuza gidiyor yıllardır düşündüğümüz isim degistirmek istemiyoruz
Oy sağol kuzum bana da çok naif kibar geliyo söylenişi de öyle senin prensesin de ismi ile yaşasın inşallah hayırlı ömrü olsunAslında zeynep ismi çok fazla var etrafta ama benim için yine de çok güzeldir fazla oluşu gözüme batmayan isimlerden. Benim de etrafımda olan zeynepler sakin yapıdalar ❤ ismi ile yaşasın inşallah prenses
En son ne zaman kız denmişti