2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

devlette yaptırdım şimdi gidicem sonucları almaya. Ordan özelden randevu aldım inşallah ben bilememişimdir. Allahım nolur bebeğime bşy olmamıs olsun
Canım evham yapma bi sakin ol doktor inşallah iyi şeyler söyler içini ferah tut bu testler yanıltıcı olabiliyo risk olsa bile hep ihtimal riskli diyip de sağlıklı çocuk doğuran çok

C

Netten baktım okadar yüksek olunca çünkü burda herkes 40 50 bşy demişlerdi. Benim 133binlerde Olumca netten baktım yüksek risk dio.
Doktora grceksin bebegede baksin söyle cnm pozisyonu uygunsa cinsiyetide gorurseniz soylermisiniz cok merak ediyorum de ins herdey yolunds gider iyi haberlerle çıkarsın canim stres yapma hem bu testler sadece olasilik yukswk risk gorunse bile yinede olmuyormus doktordsn dinledim ben . Onemli olan ayrintili uktrason 20.haftada

Ben de sağlık ocağında tetanoz aşısı oldum bu sabah kolum hafiften uyuşmaya başladı bile artık birkaç gün ağrır 🤕 ama bu sonmuş benim ömür boyu bi daha olmama gerek yokmuş

Benim gibi sabah aksam 04 ml yani toplam 08 ml kan sulandirici kullanip 20.haftada bebegini kaybeden 2 kisi var moralim bozuldu 20.haftadan korkmaya basladim

Normalde cok su içerim ama bugun az icmistim ondan şaşırdım sik çikmama. D vit iyiydi ama kansızlık vardı canım en son ferritin değerim 08di en az 50 olmasi lazimmis😞 bebek büyüdükce iyice demir eksikligim oluyor sanırım. Demir ilaci da alıyorum halbuki. Heralde hala yükselmedi içeli zaten 1 ay anda oldu hapı
Canım bu halsizliklerin ondandır düşünsene bebek yokken bile kansızlık bitkinlik yapıyor bize şimdi birde bebiş. İlaçlar anca etkisini gösteriyordur biraz daha sabır cnm. Kan yapcak şeyler ye

Kız ben bilsem polikistik over var birde bende doktor korunma na gerek yok dedi kızım olduğuna çok şaşırdı eğer çocuk düşünürsen uzun süre ilaç tedavisi alman lazım falan bir sürü şey söyledi ALLAH taşın üstüne çiçek actirir canlı ornegiyim bende ömrümün şaşkınlığı ni sürprizini yaşadım nasip böyleymiş
Yaa Rabbim hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin 😍😍

Ben de sağlık ocağında tetanoz aşısı oldum bu sabah kolum hafiften uyuşmaya başladı bile artık birkaç gün ağrır 🤕 ama bu sonmuş benim ömür boyu bi daha olmama gerek yokmuş
Bende ekimde vurulcam bide 2 hafta once elimi kesince vurmuşlardı ay valla 1 haffa kolum cok agridi ya 2 3 gun icinde dahada artti hatta o tarafa donup yatamadum hile ins sendede oyle olmaz iyi bari sonmus kurtulmussun ne igrenc bi igne ins yapildigina deger de korur

Kizlar vitaminler bitince tkrar.almamiz mi gerek yani doguma kadar bu vitaminlerimi kullncaz ?
Ben baktim bir tane vitamin var bende decavitle icerigi neredeyse aynı ikisinide iciyorum hergun doktor sanki bi gun birini bi gun birini demisti ama eczaci hepsinddn gunde 1 dedi .bende hepsinddn gunde 1 iciyorum ama iste icsrigins baktim neredeyse 2 si ayni içerik acaba birini bir gun birini bir gunmu icsem boyle devammi etsem

Benim gibi sabah aksam 04 ml yani toplam 08 ml kan sulandirici kullanip 20.haftada bebegini kaybeden 2 kisi var moralim bozuldu 20.haftadan korkmaya basladim
Siz bence o topigi takip etmeyin. Illa pihtilasmadan kaybediliyor diye bir sey yoktur ki. Bende de factor v leiden de pihtilasma var igne kullaniorm 0.4 luk bir tane. Bir de ecopirin iciyorum ama suan kanama alanindan dolayi ecopirin icmiyorum. O topigi bende gordum tam bir felaketler topigi. Insan etkileniyor.

Kizlar vitaminler bitince tkrar.almamiz mi gerek yani doguma kadar bu vitaminlerimi kullncaz ?
Ben baktim bir tane vitamin var bende decavitle icerigi neredeyse aynı ikisinide iciyorum hergun doktor sanki bi gun birini bi gun birini demisti ama eczaci hepsinddn gunde 1 dedi .bende hepsinddn gunde 1 iciyorum ama iste icsrigins baktim neredeyse 2 si ayni içerik acaba birini bir gun birini bir gunmu icsem boyle devammi etsem
Kuzum doktor ne dediyse sen öyle devam et. Benim kullandığım vitamin günde 4 taneye kadar bile içmiyormuş ama doktorum 1 iç dedi öyle yapıyorum

Siz bence o topigi takip etmeyin. Illa pihtilasmadan kaybediliyor diye bir sey yoktur ki. Bende de factor v leiden de pihtilasma var igne kullaniorm 0.4 luk bir tane. Bir de ecopirin iciyorum ama suan kanama alanindan dolayi ecopirin icmiyorum. O topigi bende gordum tam bir felaketler topigi. Insan etkileniyor.
Bence de öyle yerler takip edilmemeli Allah korusun risk herzaman var. Takip ettiğim bir kadın doğum doktoruna sormuşlardı düşük riski ne zaman kalkar diye 20. Haftada kalkar ama o haftadan sonra da erken doğum riski başlar risk hamilelik boyunca vardır bunları düsünmeyin demişti. Gerçekten öyle ama ne olacağını bilemeyiz kötüyü düşünüp bebeği de strese sokmayalım

Valla banads fenaliklar basti okuyup cizelgeyi gordukce tek tek ozelden 21.hafta bebegini kaybedenlere yaziyorum acaba igne kullanirkenmi oldu yoksa bilmediklerinddnmi . Igne kullanirken olduyssa iyice rshatsz olucmya umuyorum bilmedikleri icindir . Onlem almaya çalışıyorum sorarak acaba doz yetermi yetmezmi mesela anti xa testi yaptır dediler onu her doktor yapmiyomus igne dozunun yeterli olup ollmadigini o belirliyomus sonra kontrolde kordon akisina baksin doktorun soyle dediler akis yavaslarsa bebekde gerilige sebep oluyo ole ölüyormuş bebekler Allah korusun..
Bisiyler ogrendim ama cidden sorduklsrim cevap versin bende takibi bırakıcam dedigin gib
i bendede 4 tane gen heterezigot ve daha once pulmuner emboli gecirdim akcigerime pihti stti dogum kontrol hapi yuzunden . Zaten pihti stti diye daha riskliymis durumum

Okuma öyle şeyler. Şöyle düşün sağlıkla hamileliği devam edip bebeğini kaybeden insanlarda var. Benim de ikiz sürekli lekem oluyor olumsuz şeyler görüyoruz tabiki ama şu var Allah nasip ettiyse ömür verdiyse dünyaya gelecek. Her lekede ağlayarak hastaneye gidiyordum ve inan direk sancım artıyor öyle yaptığımda şimdi de lekem var ama normal artık diyorum ve daha iyi hissediyorum. Önce senin sağlığın sonra da bebişinin sağlığı Rabbim sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin inşallah🤲

Eklentiler

• Screenshot_20200922_110359.jpg
    Screenshot_20200922_110359.jpg
    65,9 KB · Görüntüleme: 34
Okuma öyle şeyler. Şöyle düşün sağlıkla hamileliği devam edip bebeğini kaybeden insanlarda var. Benim de ikiz sürekli lekem oluyor olumsuz şeyler görüyoruz tabiki ama şu var Allah nasip ettiyse ömür verdiyse dünyaya gelecek. Her lekede ağlayarak hastaneye gidiyordum ve inan direk sancım artıyor öyle yaptığımda şimdi de lekem var ama normal artık diyorum ve daha iyi hissediyorum. Önce senin sağlığın sonra da bebişinin sağlığı Rabbim sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin inşallah🤲
Insallah cnm âmin

Valla banads fenaliklar basti okuyup cizelgeyi gordukce tek tek ozelden 21.hafta bebegini kaybedenlere yaziyorum acaba igne kullanirkenmi oldu yoksa bilmediklerinddnmi . Igne kullanirken olduyssa iyice rshatsz olucmya umuyorum bilmedikleri icindir . Onlem almaya çalışıyorum sorarak acaba doz yetermi yetmezmi mesela anti xa testi yaptır dediler onu her doktor yapmiyomus igne dozunun yeterli olup ollmadigini o belirliyomus sonra kontrolde kordon akisina baksin doktorun soyle dediler akis yavaslarsa bebekde gerilige sebep oluyo ole ölüyormuş bebekler Allah korusun..
Bisiyler ogrendim ama cidden sorduklsrim cevap versin bende takibi bırakıcam dedigin gib
i bendede 4 tane gen heterezigot ve daha once pulmuner emboli gecirdim akcigerime pihti stti dogum kontrol hapi yuzunden . Zaten pihti stti diye daha riskliymis durumum
Biz icimizi rahat tutalim, yapmamiz gerekenlere yapalim. Doktorlarimiz da bizi o sekilde yonlendirdigine inandigimiz doktorlarla devam edelim gerisi Allah’a kalmis. Icimizdeki bebeklerin bu dunyada ekmekleri varsa igne vurmasak bile dogacaklar. Bence sizde bu konuyla alakali yasadiginiz tedirginligi acik bir sekilde doktorunuza acin, tum onlemleri almak istediginizi o sizi yonlendirecektir. Insallah saglikli dogumlar nasip olsun.

X