- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
Ben bi defa tetanoz vurulmuştum 2016 yılında. Şimdi yine vurulmam lazım mı kuzuBen de sağlık ocağında tetanoz aşısı oldum bu sabah kolum hafiften uyuşmaya başladı bile artık birkaç gün ağrırama bu sonmuş benim ömür boyu bi daha olmama gerek yokmuş
Doktorlarda hep en kotusunu söylüyor olablr igne kullansanda ksybedeblrsin derse kurup dursrim kesin .. suan tedbiri alıyoruz gerisi Allah in takdiri doğru. Yinede doktorla knscam yeni doktorlaBiz icimizi rahat tutalim, yapmamiz gerekenlere yapalim. Doktorlarimiz da bizi o sekilde yonlendirdigine inandigimiz doktorlarla devam edelim gerisi Allah’a kalmis. Icimizdeki bebeklerin bu dunyada ekmekleri varsa igne vurmasak bile dogacaklar. Bence sizde bu konuyla alakali yasadiginiz tedirginligi acik bir sekilde doktorunuza acin, tum onlemleri almak istediginizi o sizi yonlendirecektir. Insallah saglikli dogumlar nasip olsun.
Evet 2.doz gerekli hatta 4 dozmus sanrmBen bi defa tetanoz vurulmuştum 2016 yılında. Şimdi yine vurulmam lazım mı kuzu
Gidince sorarsın kuzum ama içerik aynı gibi diyorsun bence hergun 1 tane içDoktorun tam ne dediginide hatrlssam
Siz bence yanlis doktorlara denk gelmissiniz. Gittiginiz doktorlari oncesinde doktorsitesi gibi yerlerden yorumlarini kontrol edin. Sizi rahatlatsn bir doktora gitmelisiniz ki bu stresi minimum yasayin. Soylemek var soylemek var. doktorda enerjinin tutmasi gerektigine cok inaniyorum ve neyse ki doktorumu gercekten cok seviyorumDoktorlarda hep en kotusunu söylüyor olablr igne kullansanda ksybedeblrsin derse kurup dursrim kesin .. suan tedbiri alıyoruz gerisi Allah in takdiri doğru. Yinede doktorla knscam yeni doktorla
Hayır ya bi ben kullanmıyorum galiba. Profilimde paylaştım kullanmayan var mı diye sordum herkes kullanıyormuş. Doktoruma gidince bu konuyu soracağım çok önemli diyorlar çünküCanim sen demir ilaci kullanmaya baslamis miydin?
Yorumlara bakip gittim ustelik butun ozel muayananesi oln doktorların bile kendinddn dshz iyi diye onerdigi youtubeda bile çıkan ayni zamanda ogretim gorevlisi olan universite hastanesinde ozel bolumde çalışan herkesin cok övdüğü bir doktora gittim ama yinedd sonuç degismedi kendi doktorum aslinda iyi ama bu islerden anlamiyor igne dozunu aayarlamak icin bile o gittigim iyi doktora yonlendirdi ama o gittigim ovulen doktorda kotu kotu seyler söyledi. Simdi baska doktor buldum umarim iyi cikar hastane evime baya uzak ama yinede gidicem ins doktor iyi çıkarSiz bence yanlis doktorlara denk gelmissiniz. Gittiginiz doktorlari oncesinde doktorsitesi gibi yerlerden yorumlarini kontrol edin. Sizi rahatlatsn bir doktora gitmelisiniz ki bu stresi minimum yasayin. Soylemek var soylemek var. doktorda enerjinin tutmasi gerektigine cok inaniyorum ve neyse ki doktorumu gercekten cok seviyorum
Yeni doktora sorarim artiik . Ya yeni doktoru begenmezsem kendi doktorumda ayni hafta cagirdi yeni doktora gidince kendi doktoruma gtmiycem onu beegnmezsem bidahakine kime gtcem bilmiyorum kendi doktoruma gtsem niye gelmedin diycek of of kafamda sorularGidince sorarsın kuzum ama içerik aynı gibi diyorsun bence hergun 1 tane iç
Bende daha kullanmıyorum canım. Doktora sordum ne zaman vereceksiniz diye, bana 19.haftada başlayalım, öncesinde demir yüklemek beyin gelişimini etkileyebiliyor demişti.Hayır ya bi ben kullanmıyorum galiba. Profilimde paylaştım kullanmayan var mı diye sordum herkes kullanıyormuş. Doktoruma gidince bu konuyu soracağım çok önemli diyorlar çünkü
Biz bu kalan aylari nasil bitirecegiz acaba. Herkesin kendine gire telaslari var. ben cok ugrastim hamile kalayim diye ama hamile kalmakla hicbir sey olmuyormus.Yorumlara bakip gittim ustelik butun ozel muayananesi oln doktorların bile kendinddn dshz iyi diye onerdigi youtubeda bile çıkan ayni zamanda ogretim gorevlisi olan universite hastanesinde ozel bolumde çalışan herkesin cok övdüğü bir doktora gittim ama yinedd sonuç degismedi kendi doktorum aslinda iyi ama bu islerden anlamiyor igne dozunu aayarlamak icin bile o gittigim iyi doktora yonlendirdi ama o gittigim ovulen doktorda kotu kotu seyler söyledi. Simdi baska doktor buldum umarim iyi cikar hastane evime baya uzak ama yinede gidicem ins doktor iyi çıkar
Ben de okudum biraz onemliymis bir sor bakalim, belki de cok yuksek kan degerlerin o yuzden vermedi..Hayır ya bi ben kullanmıyorum galiba. Profilimde paylaştım kullanmayan var mı diye sordum herkes kullanıyormuş. Doktoruma gidince bu konuyu soracağım çok önemli diyorlar çünkü
Niye gelmedin demez bence kuzum ya derse de başka doktora gitmiştim dersin ne olacak insanlar 2 3 doktora birden gidiyor bişeycik olmaz o kısma takılma senYeni doktora sorarim artiik . Ya yeni doktoru begenmezsem kendi doktorumda ayni hafta cagirdi yeni doktora gidince kendi doktoruma gtmiycem onu beegnmezsem bidahakine kime gtcem bilmiyorum kendi doktoruma gtsem niye gelmedin diycek of of kafamda sorular
Aa öyle mi dedi. Acaba benimki de mi öyle düşünüyor çok merak ediyorum. Kontrole gidince kesin soracağım ya. Bi ben kullanmıyorum sanıyordum vallaBende daha kullanmıyorum canım. Doktora sordum ne zaman vereceksiniz diye, bana 19.haftada başlayalım, öncesinde demir yüklemek beyin gelişimini etkileyebiliyor demişti.
Bende hamile kalinca is bitiyo sanırdım bu kadar detayi hic düşünememişim isin icine girince anladim ne kdr zor oldugunu .. aslinda bi yandan kolay bi yandan zor. Endiselenmemek elde olmuyor hic .. asiri endise de kotu hic endiselenmemeyi zaten beceremiyoruz hiçbirimiz.. bol bol dua ve tedbirli davranmaktan baska yolu yok insallah hamileligin sonu cok hayirli ve mutlulukla olur bebislerimize sag saglim kavusuruzBiz bu kalan aylari nasil bitirecegiz acaba. Herkesin kendine gire telaslari var. ben cok ugrastim hamile kalayim diye ama hamile kalmakla hicbir sey olmuyormus.
Niye gelmedin demez bence kuzum ya derse de başka doktora gitmiştim dersin ne olacak insanlar 2 3 doktora birden gidiyor bişeycik olmaz o kısma takılma sen
Sadece hamileliğin basında bakılmıştı kan değerlerime belki de ondandir bilemiyorum ki. Ama korktum doğum sonrası yogunbakımda yatan bile olmuş bu sebeptenBen de okudum biraz onemliymis bir sor bakalim, belki de cok yuksek kan degerlerin o yuzden vermedi..
İnşallah canım. Umarım gönlüne göre birini bulursunolablr ins gerek kalmaz da yeni doktor bari iyi cikar
tüh ya keşke gerekmeseydiEvet 2.doz gerekli hatta 4 dozmus sanrm
Bende kullanmıyorum kuzuHayır ya bi ben kullanmıyorum galiba. Profilimde paylaştım kullanmayan var mı diye sordum herkes kullanıyormuş. Doktoruma gidince bu konuyu soracağım çok önemli diyorlar çünkü
Canım demir hapı bnde kullanmıyorum. Vitamin olarak multivitamin kullanıyorum sadece. Benim doktor gerek görmüyor anladığım kadarıyla. Omega3 alicam ona başlıcam. Balığı ağzıma süremiyorum. Hocaya da sorsam mı bilemedim. Pek önemsemiyor. D3 kullaniyorum. Onu da kendim başladım transfer zamanı.Hayır ya bi ben kullanmıyorum galiba. Profilimde paylaştım kullanmayan var mı diye sordum herkes kullanıyormuş. Doktoruma gidince bu konuyu soracağım çok önemli diyorlar çünkü