Aminn insallah canım❤Masallahhh prensesesaglikla kucagimiza aldigimiz gunleri de gorelim ❤
16 haftalık canım evet cok sukurTebrik ederimkaç haftalık ti sizin doktor kesin mi dedi ,
Evet canım kız senesi olduğuna inanıyorum sanırım genelde kız❤Maşallah
Kızlar çoğunlukta❤
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin prensess
Valla bizimki şimdiden ben onun annesi olcam sen ananesi diyoBir yerde okumuştum aslında kardeşe alıştırma yöntemlerinden biri de kardeşi doğunca abi/abla ya sorumluluklar vermek. Kardeşini kucağına vermek uyutmasını gazını çıkarmasını falan sağlamak. Sorumluluk hissedince bağları da kuvvetleniyor
Sagol teyzesi allahrazi olsun ❤Gözünaydın canım.Cok sevindim ya.Oyy yerim ya.Maşallah onada.
Kesinlikle park yatak al canım 4 yaşa kadar rahat edersin katları var büyüdükçe aşağı indiriyorsunBenimde mobilya besigim vardi acaba hamak tarzı 3 yasa kadar bişimi alsam diye düşünüyorum park yatak daha mi iyi
Hiç sormaBi de o emzirme sütyenleri göğsü olduğundan büyük ve şekilsiz gösteriyo çok gıcık
Maşallah canım galiba cinsşyet öğrenmeyenler genelde kız oluyor kız saklıyor kendiniEvet teyzeleri kızımız olcak insallahcok sükür rabbime 150 gr olmuşuz boyumuzda uzamış 16 cm dr cok iyi dedi rabbim isteyen herkese bu duyguları yaşatsın
Ben kim west yöntemi degilde pisstt pat yöntemi ile egitim vermistim oğluma 5.ayinda.simdi 10 aylik kendi kendine uyur cok sukur(donem donem zorladığı,ağladığı zamanlar oluyor elbet.pat diye uyumuyor hic bir cocuk) ama uyku egitimi sart diye düşünüyorum onceden sallanarak uyurdu otomatik besiginde evvela o aparati söktüm cunku durunca uyaniyordu,iskence gibiydi.9.ayondada gece beslenmesini kestim.dedigin gibi 100kez kalkiyordu gece emmek icin.simdi birkac kez su icin veya emzik icin uyanir veririz geri yatar cok sukur(hala kesintisiz uyumuyor yalniz 1 ay olmadi ama gece beslemeyi keseli,umarim kesintisizde uyur) simdiki bebegimede 5.ayinda egitim verecegim Allah nasip edersebu kitap benim ilk doğumda nerdeyse psikolojimi bozuyordu ki başlarım kitabına da dedim , easy diye bir yöntem sunuyor , E(at)A(ctivity) S(leep) Y(our time) , besle , oynat, uyut, kendine zaman ayır diye , çocuk uyumadıkça delleniyordum simdi uyuman lazım , 2 saat uyutmaya çalış çocugu hepsi yalan oluyor tabi , sonra aldım attım kitabı da , benim çocugun modeli bu demek ki dedim , kendine göre büyüdü , okuyun tabi ama okurken her çocuğun farklı oldugunu da unutmayın kendinize yüklenmeyin kitaba göre büyütemedim diye , kim west yöntemi de herkese uygun olmuyor , uyku eğitimi çok başka bir konu , ben veremedim , şimdi olsa verir miydim , sanırım y,ne vermezdim , memede uyurdu (ki bu hiç bir uzman tarafından tavasiye edilmiyor) 2 yasında memeyi kestim memesiz uyumaya başladı ve her gece 85 kere memeye kalkan çocuk , meme kesildikten sonra kesintisiz uyumaya başlamıştı , planladığım gibi gider bir sağlık sorunu olmazsa allah korusun , gece beslenmesini bu bebekte erken kesmeyi düşünüyorum
Kesinlikle cok gereksiz almayinEmzşe
emzirme sütyeni sakın alma para tuzağı canım hiç gerek yok onu açayım derken çocuk yırtıyor kendini
Aynen canım hep satış politikası ben yandım siz yanmayan ilk bebekte heveslik ne görsem aldım yaKe
Kesinlikle cok gereksiz almayin
Normal sütyene devam bence ben hep penye kullandım emzirirken
Maşallah paşa yaKızlar selam. Nasılsınız ben bugün kontrole gittim ve cinsiyet erkek kesinleşti. Burda çoğunlukla kız sanırım hep
Birde dr bana mom vitaldha verdi vitamin olarak aranızda kullanan var mı?
Allah saglikla kucaginiza aldirsin.ben regenesis ve ocean mummy kullandimKızlar selam. Nasılsınız ben bugün kontrole gittim ve cinsiyet erkek kesinleşti. Burda çoğunlukla kız sanırım hep
Birde dr bana mom vitaldha verdi vitamin olarak aranızda kullanan var mı?
Bende öyle benim 10 aylik oglum var yani doğum maceramiz yakin zamanliAynen canım hep satış politikası ben yandım siz yanmayan ilk bebekte heveslik ne görsem aldım ya
Aminn canm cümlemize kucağımıza almayı nasip etsin RabbimAllah saglikla kucaginiza aldirsin.ben regenesis ve ocean mummy kullandim
Kesinlikle çok işime yarayan şeyler de oldu ama bir kere kullanmadığım daBende öyle benim 10 aylik oglum var yani doğum maceramiz yakin zamanlisimdiki bebegimde daha tecrubeli daha temkinliyim.almam dedigim aa keske alsaymisim dediklerimde var elbet
Senin ilki kac yasinda cnmKesinlikle çok işime yarayan şeyler de oldu ama bir kere kullanmadığım da
2016 li oglum var benim deKızlar ikinci kez anne olmaya hazırlanan var mı aranızda ve ilk çocuğunuz kaç yaşında? Benim 2018 şubat doğumlu bir oğluşum var