2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Valla bizimki şimdiden ben onun annesi olcam sen ananesi diyo telefondaki uygulamayı açtırıyo bebeğin fotosuna bakıp karnımı seviyo ama uyanmıyo diyo telefondaki bebeği kardeşi sanıyo
[/QUOTE]
Ay maşallah inşallah bu düşünceler bebe eve gelince değişmez

Ben kim west yöntemi degilde pisstt pat yöntemi ile egitim vermistim oğluma 5.ayinda.simdi 10 aylik kendi kendine uyur cok sukur(donem donem zorladığı,ağladığı zamanlar oluyor elbet.pat diye uyumuyor hic bir cocuk) ama uyku egitimi sart diye düşünüyorum onceden sallanarak uyurdu otomatik besiginde evvela o aparati söktüm cunku durunca uyaniyordu,iskence gibiydi.9.ayondada gece beslenmesini kestim.dedigin gibi 100kez kalkiyordu gece emmek icin.simdi birkac kez su icin veya emzik icin uyanir veririz geri yatar cok sukur(hala kesintisiz uyumuyor yalniz 1 ay olmadi ama gece beslemeyi keseli,umarim kesintisizde uyur) simdiki bebegimede 5.ayinda egitim verecegim Allah nasip ederse

Kızlar selam. Nasılsınız ben bugün kontrole gittim ve cinsiyet erkek kesinleşti. Burda çoğunlukla kız sanırım hep
Birde dr bana mom vitaldha verdi vitamin olarak aranızda kullanan var mı?
Allah saglikla kucaginiza aldirsin.ben regenesis ve ocean mummy kullandim

Aynen canım hep satış politikası ben yandım siz yanmayan ilk bebekte heveslik ne görsem aldım ya
Bende öyle benim 10 aylik oglum var yani doğum maceramiz yakin zamanli simdiki bebegimde daha tecrubeli daha temkinliyim.almam dedigim aa keske alsaymisim dediklerimde var elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…