2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet.Dengeyi kurmak çok önemli ya.Ben o hediye olayını sevdim.Bi de şimdiden kardeş alıştırmalarına başladık.Hikayeler şarkılar falan.

Bencede kıskançlıgi en aza indirgemek lazım heleki yanlış anlamayın kızı olup sonradan oğlu olan anneler etrafımiz ataerkil kişilerle dolu ne olur kız evladlarimizi değersiz hissettirmeyelim ekstra özen gösterelim

Bence bir doktora danış çok kötü olduysa. Hamileyken oluşan lekeler yüzde iz olarak kalırmış teyzem öyle der. Cildini hep kuru tutmaya çalış. Bana limon iyi geliyordu. Hafif yakıyor sürdüğünde ama iyi geliyor. Tabi herkesin cildi farklı bilemedim.

Evet.Dengeyi kurmak çok önemli ya.Ben o hediye olayını sevdim.Bi de şimdiden kardeş alıştırmalarına başladık.Hikayeler şarkılar falan.
Kızıma şimdiden ALLAHa dua ettiğimi onun mükemmel bir abla olacağı için karnıma bir bebek nasip etmesini çok istediğimi söyledim çünkü ilerde aynı teyzeleri ve ben gibi dertlesecegini üzüldüğü sevindigi zaman yanında kardeşi olacağı için çok mutlu olacağımı anlatiyorum

Aaaa
Bende zaten vardi ama hic boyle değilde aglayacak duruma geldim baya kötü durumdayim hamilelikte artablrms
Aaaaa ama mavi canım bir piskologdan destek almalısın piskologa gitmek kötü birşey değil doğum sonra bunalıma girebilirsin kendini dinlemeye çok vaktin var elişi ile oyala kendini dışarı çık maskeni takip dinleme kendini

Bi sorunum yok canm psikologluk yuzumdeki sivilceler cok kotuler cidden sis agrili ici dolu ve yatarken bile canımi acitiyolar dermatologa gdicem kesin care ins cozum bulur

Aynen bende cok yagli ciltliyim zaten problem vardi simdi baya baya artti gidicem doktora bakalm bu hafta ici

Kilo bitti şimdide bunu mu dert edeceksn kendine
Valla dert degil hastalık var esimde gecen gordu cok sasirdi bence senibki hastaliga ilerlemis acil doktora gidelim dedi degisik bi bolumde asiri sis kızarık ici dolu agrili sekilde yara gibi olusum oldu sag alt boyun yuz arasinda yatarken bile canim yaniyor ustune yatinca cook agri aci hissediyorum yuzumde icinden surekli iltihapli irinler akiyor sonra yine ayni yerler doluyor baya baya kotu oldu

Hahaha iyi fikirmiş ben de diyeyim eşime madem pekii bebeğin yatırmadığı zaman gelene kadar zararı olmayacak mı muhakkak alışırız ama o zamana kadar sakıncası olmaz inşallah yaa

Şimdilik kendini ille de yan yatmalıyım diye şartlama canım. Bebek ağırlaştıkça yatma pozisyonun önem kazanacak. O zaman istesen de yüz üstü ya da sırt üstü yatamayacaksın
Öyle diyor arkadaşlar da fakat o gün gelene kadar bir sakıncası olmayacak mı? Ondan biraz endişe ettim ya yüz üstü uzun süre yatmak şuan rahatsız ediyor mesela dediğin gibi, yatıyorum baya ama bir süre sonra rahatsız oluyorum dönme isteği geliyor. Sırt üstü yatarken öyle birşey olmuyor ama

Bi cildiyeye git madem canım bu kadar kötüyse

İnsanlık milyon yıllardır neslini sürdürüyor. Şurada doktor gören kaç nesil varız ki? Herkes biliyor muydu bu kadar bilgiyi.. Tabi ki soluna yatmaya dikkat edeceksin ama yatmadın diye de hemen bebeğe bişey olmaz. Sağlıklı pozisyonları biliyor olmamız bizim şansımız bu devirde sadece. Kendini sırtüstü yatarken bulursan korkmana gerek yok demek ki öyle rahat ettin. Zaten şurada birkaç ay sonra doğru pozisyonu karnın verdirecek sana. Ben şimdilik her türlü yatıyorum dediğin gibi yüzüstü rahatsız etmeye başladı. Ama sırtüstü rahat ediyorum ve yatıyorum. Önceki bebeğimde son 1 ayda arkama iki yastık koyup yarı yaslanır posizyonda uyudum. Başka türlü kalkamıyordum

Doğru söylüyorsun canım nebileyim ilk olunca işte insan ufak tefek şeylere bile evham yapabiliyor ilk gebelikte karnın ne zaman çıkmaya başlamıştı? 4. Ayım bitecek ama dışarıdan gören hamile olduğumuzu anlamaz he zaten anlamasınlar herkes görsün bilsin mantığında değilim ama ben bile anlamıyorum çoğu zaman
Bu arada yastıkla desteklemek en güzeli olacak sanırım ben de o şekilde yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…