Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ohhh hayırlı eltiler benim eltiler hamile olduğumdan haberleri yok 😂😂😂😂😂
Aynı binada yaşıyoruz mecburen biliyorlar birde o kadar yıl bekleyince paylaşmak şart oluyor gerçi ortanca eltimin zorlamasıyla test yaptım bana kalsa adetim 20 gün geçse bile yapmayacaktim tek çizgi korkusundan o benden önce farketti 4 çocuklu olunca 😂

Aynı binada yaşıyoruz mecburen biliyorlar birde o kadar yıl bekleyince paylaşmak şart oluyor gerçi ortanca eltimin zorlamasıyla test yaptım bana kalsa adetim 20 gün geçse bile yapmayacaktim tek çizgi korkusundan o benden önce farketti 4 çocuklu olunca 😂
Maşallah canım ilk gebeliğin sanırım ilk gebelik insan gerçekten içinde tutamıyor bende ilk gebelikte öyleydim şimdi bana kalsa karnım çıkana kadar kimse bilmese de olur 😂😂😂

Ayy boşver öyle olsun ben hamilelikten önce bı insanın yiyemedigi kadar yemek yiyordum şimdi yarıya düştü ne bulduysan ye et olsun süt olsun bebise
Çok güzel diyorsun ama kilo içinde sıkıntılarım var 80 kiloyum neredeyse hedefim cidden doğuma kadar 90 kesinlikle geçmemek

Çok güzel diyorsun ama kilo içinde sıkıntılarım var 80 kiloyum neredeyse hedefim cidden doğuma kadar 90 kesinlikle geçmemek
Aslında bebeğe kilo aldıran yiyecekler yumurta süt yoğurt ceviz vs kendin kilo almadan canının çektiği şeylerden azar azar yiyerek doğuma çok kilo almadan gitmeyi basarabilirsin

Aslında bebeğe kilo aldıran yiyecekler yumurta süt yoğurt ceviz vs kendin kilo almadan canının çektiği şeylerden azar azar yiyerek doğuma çok kilo almadan gitmeyi basarabilirsin
Valla deniyecem çünkü gerçekten sağlık için kilo almak istiyorum sadece bebeğe aldıracak şeyler tüketicem

Benim en sat 25 Eylüldü balim geç döllenme oldu
Valla ben sabahları yarım avokado 1 yumurta domates salatalık vs yiyorum öğlen de çalıştığım için hafif ve pratik şeyler yemeye çalışıyorum evden götürüp ama akşama iştahım kalmıyor benimde iki gündür ince bulantim var prilam verdi doktor da ben daha başlamadım ona. Valla akşam hiç birsey yiyemezs3m patates fırına atıyorum kozlendiginde tuzlayıp onu yiyorum iki gündür midemi sakinlestiriyor
Görüştüm doktor ile bebeği gördüm kalbini duydum 164 atıyordu.🧿 Bu zamanda tam istediğimiz gibi dedi, haftası ile de uyumlu dedi 🧿 7+4 normalde 7+2 yaziyir demekki oda uyumlu oluyor.

Avokado gelişimi için balim ve tutması için ben hamile kalmadan 2 Ay önce başladım öyle beslenmeye 😅aman kusma olmasında bulantı hafiften razıyım ona ben kusma beni mahvediyor normalde de

Avokado gelişimi için balim ve tutması için ben hamile kalmadan 2 Ay önce başladım öyle beslenmeye 😅aman kusma olmasında bulantı hafiften razıyım ona ben kusma beni mahvediyor normalde de 😅
Avakadoyu sormayi unuttum soracaktım. Ayva ye iyi gelir dedi mide bulantısına da. Nar yeme kanama ihtimali var dedi ve ananas yeme rahim yumusatiyormus.

X