- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 34
2 buçuk yaşında canım 2018 mart annesiyim inşallah 2021 mart annesi olacam :)Senin ilki kac yasinda cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 buçuk yaşında canım 2018 mart annesiyim inşallah 2021 mart annesi olacam :)Senin ilki kac yasinda cnm
Haklısınız. Ama çocuga dair hiçbirbrşey bilmiyorm.. Tek bakcağım. Yol gösteren biri olacak ki kolay geçsin. Bileyim uygulayıp uygulamamk kalsın.
O zaman dediğin gibii azdaha zaman varmış bence de alışırız yaa❤Okudugum kadariyla 19-20. Haftalarda (bazi yerlerde 25. Hafta yaziyor) bebek icin zararli olmaya basliyormus, kendimizi alistirmak icin bizim 3 haftamiz falan var, bence yapabiliriz
Masallah sizinkilerin arasi gene iyi ben kaza kursununa kurban gittim2 buçuk yaşında canım 2018 mart annesiyim inşallah 2021 mart annesi olacam :)
Kızım emerken o kadar çok uyanıyor du ki bir gece 11 defa uyandı dedim bugün iyi uyudum düşün. Ağlayarak doktora gittim uyku yok yani doktor 6 aylık olunca biz gece beslenmesini keseriz dedi kestim ve hayata gözlerimi yeniden açtım
Mart annesi olmak nasıl bir duygu ilki kız mı erkek mi2 buçuk yaşında canım 2018 mart annesiyim inşallah 2021 mart annesi olacam :)
Nasıl 9. Aya girip bir anda o kadar alınıyor yaa sona kadar ne güzel ilerlemiş kilo ama sonrası çok hızlı olmuşBen de ilk gebeliğime 68 ile başlayıp 9. Aya 72 ile girip doğumu 81.5 kilo ile yaptım ama doğumdan 15 gün sonra 66 kiloya düştüm. Doğumdan sonra göbek kaldı emzirmeden sonra memişler havası sönmüş balona döndü ama olsun evladımıza feda olsun ❤
Ben de öyle düşünüyorumEvet canım kız senesi olduğuna inanıyorum sanırım genelde kız❤
Ben emzirme sutyenini kullandim baya rahatti digerleriyle zor oldu emzirme gogus ucu kremi almistim kullanmadim sutunu sikip uclarina surunce geciyordu emzirme minderi de aldim ama pek kullanamadim oglum emmek icin sekilden sekile giriyordu :)yaa öyle mi canım. Bilmiyordum. Teşekkürler.onu eledim ama emzirme minderi , göğüs ucu kremi falan önemli değil mi?
Ben de senin gibi düşünüyorum. Allah korusun bir sorun olsaydı aldıracak değildim yavrumu, sadece ona nasıl daha iyi bir hayat sunabilirim onun üzerine yoğunlaşırdım. Bir sorun olduğunu doğumda öğrenmek daha zor gelirdi bana, hiçbirşey bilmiyor olurdum çünkü. O yüzden böylesi daha iyi oldu. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.❤Kızlar yaptırın bence eğer tedavisi dahi olmayan bir özelliği var ise ona göre okur tecrübe kazanırız ben böyle düşünüyorum
Sağlıkla kucağına al inşALLAH16 haftalık canım evet cok sukur
Kilo değil de aşırı ödem oldu son ay. Zaten o yüzden 15 gün sonra hepsi gitti. Ocak şubat aylarında tuvalet terliği ile gezen doktora giden bir gebeydim benNasıl 9. Aya girip bir anda o kadar alınıyor yaa sona kadar ne güzel ilerlemiş kilo ama sonrası çok hızlı olmuş
Yaa tabiki can feda onlara.❤
Sağlıkla doğsun insALLAH kaç haftalık öğrendiniz benimde erkek dedi ama kesin değil değişebilir dedi 13+2 idi değişebilir diye düşünüyorumKızlar selam. Nasılsınız ben bugün kontrole gittim ve cinsiyet erkek kesinleşti. Burda çoğunlukla kız sanırım hep
Birde dr bana mom vitaldha verdi vitamin olarak aranızda kullanan var mı?
Ye ye tabiKokusu burnuma geldi ve karnım guruldadı.
Üzülme he canım çekti diye. Zaten karnım acıkıyordu öyle mangal falan deyince körükledi birşey olmaz mutfağa gidip yemek yiyeyim bari
Ben de 13. Haftada öğrenmiştim erkek olduğunu. Kıza benziyor derse değişebilir de erkeğe benzettiyse pek değişmez canım. Demek ki minik bir pipi gördüSağlıkla doğsun insALLAH kaç haftalık öğrendiniz benimde erkek dedi ama kesin değil değişebilir dedi 13+2 idi değişebilir diye düşünüyorum
Ya o da çok kötü.Beni. gorumcemin ki gibi.Kuzenimin 4yasindaki kizi oğlunu daha 2aylikken tutup odanın obur ucuna atmış.Yani ananesi anlattı.Sok olmuştum.Ben kardeşim doğduğunda 3yasindaydim.Boyle şeyler hic yapmamisim.Şimdiki nesil bi garip.Benim ilk cocugum ama nacizane yegenimle yasadigimizi soyleyeyim, ilk yegenim 5 yasinda kardes istiyorum benim de kardesim olsun derdi hep, ne zaman dogacak, bunu kardesime alalim falan derdi gittigi oyuncakcilarda falan bizimkilerde 2. Yi dusundugu icin yaptilr ancak ne zaman ki o kardes dogdu bizim cocugun huyu suyu degisti, ilgi ataklari, bi kiskanmalar, ben telefon ediyorum simdi kardesin napiyor diyorum offf hala iyi yatiyo iste benimle konus diye bebisi gormeye gittik dogdugunda size yemin ederim 10 dakka falan anca sevebilmisimdir bizim buyugun kiskancliklarindan dolayi
Canım ben park yatak almıstım hala kullanıyo çok kullanışlı çıktı biz memnunuz artık yatak alıcaz nasıl birşey alalım kararsızımBenimde mobilya besigim vardi acaba hamak tarzı 3 yasa kadar bişimi alsam diye düşünüyorum park yatak daha mi iyi
Sağlıklı olsunda canım yapacak birşey yok rabbim sağlıkla imtihan etmesinBen de 13. Haftada öğrenmiştim erkek olduğunu. Kıza benziyor derse değişebilir de erkeğe benzettiyse pek değişmez canım. Demek ki minik bir pipi gördü
Bende amannn nolcekAyy benim de heryerim sivilce, boyle isilik gibi yuzum, minik minik bide ben oynuyorum maalesef