- 8 Temmuz 2020
- 621
- 852
Bende ondan cevap bekliyorum müşteri karşılıyorum bir yandan gözüm telde aşırı merak ettimBugün bir ikiz annesi kontrole gidecekti cinsiyet öğrenecekti kimdi ya :)
Gozun aydin, bir erkek annesi dahaKızlar selam. Nasılsınız ben bugün kontrole gittim ve cinsiyet erkek kesinleşti. Burda çoğunlukla kız sanırım hep
Birde dr bana mom vitaldha verdi vitamin olarak aranızda kullanan var mı?
Benim ilkinde karnım 6aylik olmama rağmen çok yoktu zaten kıyafetlerim de bol tanık tarzıydı hamileyim demesem kimse anlamıyoduDoğru söylüyorsun canımnebileyim ilk olunca işte insan ufak tefek şeylere bile evham yapabiliyor ilk gebelikte karnın ne zaman çıkmaya başlamıştı? 4. Ayım bitecek ama dışarıdan gören hamile olduğumuzu anlamaz he zaten anlamasınlar herkes görsün bilsin mantığında değilim ama ben bile anlamıyorum çoğu zaman
Bu arada yastıkla desteklemek en güzeli olacak sanırım ben de o şekilde yaparım
Ay maşallah inşallah bu düşünceler bebe eve gelince değişmezValla bizimki şimdiden ben onun annesi olcam sen ananesi diyotelefondaki uygulamayı açtırıyo bebeğin fotosuna bakıp karnımı seviyo ama uyanmıyo diyo telefondaki bebeği kardeşi sanıyo
Harika haber hayırlı olsun canım gözünaydınEvet teyzeleri kızımız olcak insallahcok sükür rabbime 150 gr olmuşuz boyumuzda uzamış 16 cm dr cok iyi dedi rabbim isteyen herkese bu duyguları yaşatsın
GüldürdünKilo değil de aşırı ödem oldu son ay. Zaten o yüzden 15 gün sonra hepsi gitti. Ocak şubat aylarında tuvalet terliği ile gezen doktora giden bir gebeydim ben
Bana doktorum erkeğe benziyor demişti zamanında, son randevumuzda yüksek ihtimalle kız olduğunu düşünüyorum dediBen de 13. Haftada öğrenmiştim erkek olduğunu. Kıza benziyor derse değişebilir de erkeğe benzettiyse pek değişmez canım. Demek ki minik bir pipi gördü
Belki benim de iç karnım büyüktür diyorumBenim ilkinde karnım 6aylik olmama rağmen çok yoktu zaten kıyafetlerim de bol tanık tarzıydı hamileyim demesem kimse anlamıyodutabi 8aylik olunca saklamak mümkün olmuyo füze gibi çıkıyo
12. Haftadakı kontrolden snra ufak tefek sembolık bı kac sey aldım motive ediyor smdı her kontrol sonrası 30 a kdr ufak seyler alacağım inşYaa bişeler almaya başladınız mı ben hiçbişe almıyorum korkuma
Aynen benim de öyle canım şimdi tek ben farkediyorum evin içinde dışardan gören bebeği nereye sakladın diyoBelki benim de iç karnım büyüktür diyorumbakayım ne zaman çıkacak tam olarak hamile göbeği şimdi de az bişey varda hamile gibi durmuyor evde ben fark ediyorum dışarıda zaten bol giymek tercihim kimse anlamaz
Son aylar dediğin gibi artık gizlenemez
Bende ondan cevap bekliyorum müşteri karşılıyorum bir yandan gözüm telde aşırı merak ettim
Kaçıncı haftada dedim canım sana benziyor diye 12.hafta bitiminden sonraki zamana dikkat etmek lazımmışBana doktorum erkeğe benziyor demişti zamanında, son randevumuzda yüksek ihtimalle kız olduğunu düşünüyorum dedibir sonraki kontrolde netlesir ama kız gibi konuştu
Bırak açılmasın iştahın beslenir bebişlerimiz merak etmedira90 bende hamilelikle beraber vejetaryen oldum hatta veganliga doğru gidiyorum. Bebeğim beslenemiyor diye korkmaya başladım artık iştahsızlık hat safhada. Ne zaman açılıyor bu iştah 3 ayda bitti
Aman sağlıklı olsun da çok önemi yok. Ama ben de kızım olacakmış gibi hissediyorum bu sefer. İlk çocuğuma karnımı prensesimiz diye seviyorduk doktor ama bunun pipisi var demiştiBana doktorum erkeğe benziyor demişti zamanında, son randevumuzda yüksek ihtimalle kız olduğunu düşünüyorum dedibir sonraki kontrolde netlesir ama kız gibi konuştu
Bende aynı durumdayım ya.Her gören nasıl hamilesin küçücük kalmışsın diyor.Dr.uma söyleyip vitamin falan başlayınca biraz toparlarim belki diyorum.dira90 bende hamilelikle beraber vejetaryen oldum hatta veganliga doğru gidiyorum. Bebeğim beslenemiyor diye korkmaya başladım artık iştahsızlık hat safhada. Ne zaman açılıyor bu iştah 3 ayda bitti
Benim de o sekilde valla. Direk gögüs altından büyüyo göbegim. Şişlik de oluyo yukarda ama.Kızdır belki seninki deGünaydın kızlar ne zamandır ben de yazamıyordum, merak ettiğim bi konu var, hani şimdi bebişler daha göbeğin yukarısına çıkmadı ya, yani gecen hafta doktor kasıklarımın Bı tık üstünden baktı hep, şuan 12 haftalık. Ama göbek büyümesi göbeğin hemen altından başlıyo Nerdeyse mideye kadar, sizlerin de o şekilde mi yani kasıklardan büyümüyor mu?
Benim göbek deliginden bi tik asagidan basliyo şişlikGünaydın kızlar ne zamandır ben de yazamıyordum, merak ettiğim bi konu var, hani şimdi bebişler daha göbeğin yukarısına çıkmadı ya, yani gecen hafta doktor kasıklarımın Bı tık üstünden baktı hep, şuan 12 haftalık. Ama göbek büyümesi göbeğin hemen altından başlıyo Nerdeyse mideye kadar, sizlerin de o şekilde mi yani kasıklardan büyümüyor mu?
Evet ablamında öyle oldu. Zaten 1 yaşından fazlasi da önerilmiyor artik pek. Emzirmek isteyen emzirsin de o en güclü anne sütü ilk 6 ayda geliyor en vitaminlisi. Sonra azalıyor niteligi. 1 sene yeterli bencebu kitap benim ilk doğumda nerdeyse psikolojimi bozuyordu ki başlarım kitabına da dedim , easy diye bir yöntem sunuyor , E(at)A(ctivity) S(leep) Y(our time) , besle , oynat, uyut, kendine zaman ayır diye , çocuk uyumadıkça delleniyordum simdi uyuman lazım , 2 saat uyutmaya çalış çocugu hepsi yalan oluyor tabi , sonra aldım attım kitabı da , benim çocugun modeli bu demek ki dedim , kendine göre büyüdü , okuyun tabi ama okurken her çocuğun farklı oldugunu da unutmayın kendinize yüklenmeyin kitaba göre büyütemedim diye , kim west yöntemi de herkese uygun olmuyor , uyku eğitimi çok başka bir konu , ben veremedim , şimdi olsa verir miydim , sanırım y,ne vermezdim , memede uyurdu (ki bu hiç bir uzman tarafından tavasiye edilmiyor) 2 yasında memeyi kestim memesiz uyumaya başladı ve her gece 85 kere memeye kalkan çocuk , meme kesildikten sonra kesintisiz uyumaya başlamıştı , planladığım gibi gider bir sağlık sorunu olmazsa allah korusun , gece beslenmesini bu bebekte erken kesmeyi düşünüyorum