- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 34
Alttan çıkarmak daha kolay değil mi ya düğme açıp kapatmaktan :)Bende çok rahat ettim aksine ama benim göğüslerim çok büyük maalesef bana büyük kolaylık oldu
Benim sütüm çok aşırı geldi daha ilk günlerde mastit oldum sütyeni bırak tişörtüm değse ağlıyordum. Normalde 85 bedenim doğumdan sonra 100 beden atlet kumaşından sutyen kullandım 5 ay göğüs pedi kullandım. Çocuğum meme reddi yaptı 6 ay çoğunlukla sağdım. Sık sık mastit oldum. Benim memeişler baya çekti yani konfor görmediBende çok rahat ettim aksine ama benim göğüslerim çok büyük maalesef bana büyük kolaylık oldu
Bende beşik almayacağım canım haklısınMobilya beşik almayın kızlar çok pişman olursunuz evet daha güzel duruyor ama bence gerek yok en iyisi park yatak şuan kızım 2 buçuk yaşında hala yatıyor ama şimdi ona baza alacam park beşiğinde inşallah kardeşi yatacak canım
Ya benim oğlum feci hareketli.2.de öyle olursa.Huniyi takarım artik kafama.2 si çıldırtır heralde beni.Ama bebekler çocuklar çok tatlı ya.Bazen öyle şeyler oluyor ki gülmekten kopuyorum ben.Kız uslu olcak bu dua ediyorum 7/24çok büyümüştür hadi az kaldı bende 2 hafta sonu gidicem 15 haftalıkken kesin cinsiyet için yoksa kız dan saklayamiycam
Hepimizknki canim.Ya daha kucuk seninki.Cinsiyet belli olsun söylemeyi düşünüyorum ben.Bakalim ne diyecek.?QUOTE="lulicik, post: 65170156, member: 704844"]
Allah bağışlasın canım benim oğlumda 1 yaş büyük. Bakalım kardeşlere tepkileri nasıl olacak
Bende mobilya beşik almayacağım canım haklisin. Çevremde kimse kullanamadı. Süs olarak kaldı.Mobilya beşik almayın kızlar çok pişman olursunuz evet daha güzel duruyor ama bence gerek yok en iyisi park yatak şuan kızım 2 buçuk yaşında hala yatıyor ama şimdi ona baza alacam park beşiğinde inşallah kardeşi yatacak canım
Ben pek yapanları görmedim.Aslinda görmemeye calistim ama yinede hiç yiyemiyorum.Dana etinden tiksindim kurbanda herkes yapınca et görmekten ve yemekten tiksinti geldi
Benim oğlan çok kıskanç babasıyla bile ya yana oturmuyor biziHepimizknki canim.Ya daha kucuk seninki.Cinsiyet belli olsun söylemeyi düşünüyorum ben.Bakalim ne diyecek.?
Canım ben kantaron yağı sürmemeni öneririm. Sonuçta içinde çok fazla zeytinyağı var. Yağ sivilcelerini arttırır. Bence bebek sabunu al güzelce sabunla yüzünü. Birazda pamuğa limon sıkıp sivilcelerinin üstüne sür. Ben hep öyle kuruttum sivilcelerimi.Yuzum cidden cok fena durumda yatinca bile yanagimin ustune sis sivilcelerden agri yapiyokantaron yagimi sursemki bilemedim valla kremide araştırdım sivilce yapanda varmis bi korktum bana normal sivilce kremleri bile yaramiyor valla nolucak bilmem
EvetAlttan çıkarmak daha kolay değil mi ya düğme açıp kapatmaktan :)
Bizimki istemiyorum diyor çünkü kardeşimin kızı çok ağlıyor.Tum bebekleri öyle zannetti oğlum galiba.Benim oğlan çok kıskanç babasıyla bile ya yana oturmuyor biziama çocuklara da çok sevgiyle yaklaşıyor inşallah kıskandırmadan alıştırabiliriz. Biz söylemeye başladık sana kardeş alalım mı onunla oynarsınız falan demeye. Ama gerçek tepkisi ancak kardeşi dünyaya gelince belli olur
Canım normal ama evde saltanatının gideceğini düşünüyorlar oyuZden cinsiyeti öğrenip söylemek en güzeli kardeş sevgisi videoları izlet bence birde abi olursa herkesin ona hediyeler alacağını kardeşinin doğacağı gün onjn için parti olacağını söyleyin ufak ufak hediyeler paketleyin her gelen evladinizii tebrik edip hediye versin böylece değersizlik hissi yerine büyüdüğünü kabul eder böylece en ufak sıyrıklarla atlatır ama bunu çok doğal atlatmaliyizYa benim oğlum feci hareketli.2.de öyle olursa.Huniyi takarım artik kafama.2 si çıldırtır heralde beni.Ama bebekler çocuklar çok tatlı ya.Bazen öyle şeyler oluyor ki gülmekten kopuyorum ben.
Yanlıś cevap verdimCanım normal ama evde saltanatının gideceğini düşünüyorlar oyuZden cinsiyeti öğrenip söylemek en güzeli kardeş sevgisi videoları izlet bence birde abi olursa herkesin ona hediyeler alacağını kardeşinin doğacağı gün onjn için parti olacağını söyleyin ufak ufak hediyeler paketleyin her gelen evladinizii tebrik edip hediye versin böylece değersizlik hissi yerine büyüdüğünü kabul eder böylece en ufak sıyrıklarla atlatır ama bunu çok doğal atlatmaliyiz
Mobilya beşik alırsanız 3 sene sonra ne yBende mobilya beşik almayacağım canım haklisin. Çevremde kimse kullanamadı. Süs olarak kaldı.
Aynen ben de doğuma bir iki ay kala oğluma ara ara hediye paketleri hazırlayıp "bunları sana kardeşin yolladı seni çok seviyormuş ve yakında senin yanına gelecekmiş" gibi cümleler kurup kardeş sevgisini aşılamaya düşünüyorum bence işe yatayabilirCanım normal ama evde saltanatının gideceğini düşünüyorlar oyuZden cinsiyeti öğrenip söylemek en güzeli kardeş sevgisi videoları izlet bence birde abi olursa herkesin ona hediyeler alacağını kardeşinin doğacağı gün onjn için parti olacağını söyleyin ufak ufak hediyeler paketleyin her gelen evladinizii tebrik edip hediye versin böylece değersizlik hissi yerine büyüdüğünü kabul eder böylece en ufak sıyrıklarla atlatır ama bunu çok doğal atlatmaliyiz
Benimde mobilya besigim vardi acaba hamak tarzı 3 yasa kadar bişimi alsam diye düşünüyorum park yatak daha mi iyiPark beşiğin taşıması çok kolay yeri geldi pikniğe bile götürmüştük beşiği düşünün :)
Yara oldular resmen asiri kirmizilar limon dhada tahriş edermiki valla sasirdim ne yapsam ise yaramıyor her aksam sivilceli ciltlere uygun kopukle temizliyorum tonic ile silip sivilceli ciltlerr uygun nemlendirici sürüyorum simdi nemlendirici yerinr 2 gundur gul suyu sürmeye basladim. Dermatolog hamile hamilr ilacda veremez bi yarari olurmuki gitsem diyorumCanım ben kantaron yağı sürmemeni öneririm. Sonuçta içinde çok fazla zeytinyağı var. Yağ sivilcelerini arttırır. Bence bebek sabunu al güzelce sabunla yüzünü. Birazda pamuğa limon sıkıp sivilcelerinin üstüne sür. Ben hep öyle kuruttum sivilcelerimi.
Bir yerde okumuştum aslında kardeşe alıştırma yöntemlerinden biri de kardeşi doğunca abi/abla ya sorumluluklar vermek. Kardeşini kucağına vermek uyutmasını gazını çıkarmasını falan sağlamak. Sorumluluk hissedince bağları da kuvvetleniyorBizimki istemiyorum diyor çünkü kardeşimin kızı çok ağlıyor.Tum bebekleri öyle zannetti oğlum galiba.
Kesinlikle park yatak... Kafasını çarpacağı kendini acıtavağı hiç bir yeri yok düşme riski yok en önemlisi yer kaplama derdi yok. Topla kaldır annenin evine götür tatile götür. Oğlum 2.5 yaşında hala kullanıyoruz. Yakında oğluma baza alacağız park yatak kardeşine kalacakBenimde mobilya besigim vardi acaba hamak tarzı 3 yasa kadar bişimi alsam diye düşünüyorum park yatak daha mi iyi
Bende de sivilcelenme başladı hamilelikten miymiş buValla doktorla cok muhattap olmak istemiyorum direk giderim bekliyip bidahada yuzunu gormek istemiyorum simdi sordun gelmene gerek yok derse bide gidince bebege bakacagini solemisti yanlis anlaamadiysam simdi bide gelme gerek kalmadi sorun yok der filan . Sorun yok demişti o gun olcumlerde zaten . Ya benim yuzum dok kotu dermstolog bulmam lazm guzel yüzüm cok felakrt durumda sivilceli heryeri ağrılı sis mahvoldum Napicam bilmem kizarik yara gibi olsu