Emzşe
emzirme sütyeni sakın alma para tuzağı canım hiç gerek yok onu açayım derken çocuk yırtıyor kendini
Hamileler kullaniyo sanrm yazdigina göre tesekkur ederm cnm ya yuzum fok kotu durumda çok uzuluyorum yara bere oldu resmen ssis sivilcelerdenKapaplus diye bir krem var canım mutlaka kullan yerim güzel yüzünü gözü olanın gözü çıksın
Gögüs kremi önemli canım Lansinoh al neden onu diyorum bebek kremli olarak emse bile bebeğe zararı yok emzirme minderini de aldım hiç kullanmadım canım öylece duruyor ama krem önemliyaa öyle mi canım. Bilmiyordum. Teşekkürler.onu eledim ama emzirme minderi , göğüs ucu kremi falan önemli değil mi?
Ben oğlumda tarama testleri yaptırmadım yine yaptırmayacağım. Allah korusun bir hastalığı varsa da tedavisi yok. Aldıracak da değilim. Kendime stres yapmak istemedim. Ama 20. Haftadan sonra detaylı usg yi çok önemsiyorum onda her bir organına kadar tek tek inceleniyor sorun varsa mudahale de edilebiliyor. Herkesin kendi kararı tabi yaptırıp yaptırmamak.Ben de geçen hafta gittim canım cumartesi gel ikili test için dedi
Ben de istemiyorum aslında ama aldıracak değilim aynen ense kalınlığına vs baktıracam duruma göre kan veririmBen oğlumda tarama testleri yaptırmadım yine yaptırmayacağım. Allah korusun bir hastalığı varsa da tedavisi yok. Aldıracak da değilim. Kendime stres yapmak istemedim. Ama 20. Haftadan sonra detaylı usg yi çok önemsiyorum onda her bir organına kadar tek tek inceleniyor sorun varsa mudahale de edilebiliyor. Herkesin kendi kararı tabi yaptırıp yaptırmamak.
Kızımın çok alerjik bir ccildi var bende kullanıyorum düzenli bitkisel bir krem ondan önerdim çok şükür bende çıkmadı büyük ihtimal düzenli kullandığımdan yağlı yiyeceklerden uzak dur canım gecicek az kaldı az daha sabırHamileler kullaniyo sanrm yazdigina göre tesekkur ederm cnm ya yuzum fok kotu durumda çok uzuluyorum yara bere oldu resmen ssis sivilcelerden
Kızlar yaptırın bence eğer tedavisi dahi olmayan bir özelliği var ise ona göre okur tecrübe kazanırız ben böyle düşünüyorumBen de istemiyorum aslında ama aldıracak değilim aynen ense kalınlığına vs baktıracam duruma göre kan veririm
tamam canım çok sağol. geçen gün hastaneden lansinoh tester vermişlerdi. Bende araştırmıştım nasıl bişey diye. Evet emse bile hiç zararı olmuyormuş. Çok güzel. Deneyimli annelere ihtiyacımız varHastane
Gögüs kremi önemli canım Lansinoh al neden onu diyorum bebek kremli olarak emse bile bebeğe zararı yok emzirme minderini de aldım hiç kullanmadım canım öylece duruyor ama krem önemli
Yuzum cidden cok fena durumda yatinca bile yanagimin ustune sis sivilcelerden agri yapiyoKızımın çok alerjik bir ccildi var bende kullanıyorum düzenli bitkisel bir krem ondan önerdim çok şükür bende çıkmadı büyük ihtimal düzenli kullandığımdan yağlı yiyeceklerden uzak dur canım gecicek az kaldı az daha sabırdoktorada bir an önce git bana dert oldu vallahi
Durumun var ise letgodan kızlar mutlaka otomatik beşikler var 500 600 TL max. kendi kendine sallayan kurutma makinası birsuru ses olan birde reflü yatağı mutlaka alıntamam canım çok sağol. geçen gün hastaneden lansinoh tester vermişlerdi. Bende araştırmıştım nasıl bişey diye. Evet emse bile hiç zararı olmuyormuş. Çok güzel. Deneyimli annelere ihtiyacımız var
İkili taramanın yanılma payı yüksek canım. Çevremde yaptırdığı için gebeliği burnundan gelen tanıdıklarım var sonuç: sağlıklı kuzucuklar.. Detaylı usg yi daha sağlıklı buluyorum ben. Yaptırana da yaptırmayana da saygım var. Kimi anne de ille de yaptırayım içim rahat etsin der. Onlar fa haklı :)Kızlar yaptırın bence eğer tedavisi dahi olmayan bir özelliği var ise ona göre okur tecrübe kazanırız ben böyle düşünüyorum
Kantaron yağı da işe yarar ama 1 e 1 oranla su ekle yüzüne dene bakalımYuzum cidden cok fena durumda yatinca bile yanagimin ustune sis sivilcelerden agri yapiyokantaron yagimi sursemki bilemedim valla kremide araştırdım sivilce yapanda varmis bi korktum bana normal sivilce kremleri bile yaramiyor valla nolucak bilmem
Burda da doktor faktörü giriyor arayaKızlar emzirme
İkili taramanın yanılma payı yüksek canım. Çevremde yaptırdığı için gebeliği burnundan gelen tanıdıklarım var sonuç: sağlıklı kuzucuklar.. Detaylı usg yi daha sağlıklı buluyorum ben. Yaptırana da yaptırmayana da saygım var. Kimi anne de ille de yaptırayım içim rahat etsin der. Onlar fa haklı :)
Bende çok rahat ettim aksine ama benim göğüslerim çok büyük maalesef bana büyük kolaylık olduBen de aldım bir kere bile kullanmadım çok saçma
İstediğini sorabilirsin canımtamam canım çok sağol. geçen gün hastaneden lansinoh tester vermişlerdi. Bende araştırmıştım nasıl bişey diye. Evet emse bile hiç zararı olmuyormuş. Çok güzel. Deneyimli annelere ihtiyacımız var
Insallah biraz olsun azalirKantaron yağı da işe yarar ama 1 e 1 oranla su ekle yüzüne dene bakalım
:) gülücük olacaktıİstediğini sorabilirsin canım