2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 2li test yaptırmak istemiyordum aslında ama şimdi yaptırmak istiyorum. gelecek hafta cuma randevu aldım devletteki Dr dan. Ozaman 13 +1olcaz Allah nasip ederse. 1 2 gün önden gidioz bazen. Geç kalmıs olur muyum?

Haha biri ben gibi çıktı ama benim etrafim hep erkek subatt annelerine baktım ordada çok erkek bebek haberi var ama değişecek hala umudum var doktorun kaç haftalık tahminde bulundu
Canım 11 haftalıkken ayrıntılı da perinatolog erkek dedi. Bir hafta sonra 12 de kendi Dr um erkek diye teyit etti. Ama halen sanki 16 da kız diyecekmis gibime geliyor. Bu psikolojiden kurtulmam lazım galiba.

Yarin 14. Haftama gireceğim ama halen mide bulantilarim çok fazla. Allah affetsin ya cok yoruldum gerçekten ilk çocuğumda 12 de bitmişti. Halen var mı midesi öyle devam eden

Yarin 14. Haftama gireceğim ama halen mide bulantilarim çok fazla. Allah affetsin ya cok yoruldum gerçekten iki çocuğumda 12 de bitmişti. Halen var mı midesi öyle devam eden
Benim aynen devam ediyor. 15 olduk. Ama tık yok. Artık hiçbirşy yemek istemiyorm. 2.tremestr bile bitti. İnşallh 9 ay çekmeyz

Benim aynen devam ediyor. 15 olduk. Ama tık yok. Artık hiçbirşy yemek istemiyorm. 2.tremestr bile bitti. İnşallh 9 ay çekmeyz
ALLAH yardımcınız olsun kızımda 9 ay kustum zulüm gibiydi 2 sene hiç uyumadı şuan 6 yaşında çok şükür.cok sakın oldu ALLAH rahatlığa erdiriyor sonunda gecicek bu gunlerde sebzeleri blandirlayip smote şeklinde içmeyi deniyebilirsiniz belki işe yarar

Yarin 14. Haftama gireceğim ama halen mide bulantilarim çok fazla. Allah affetsin ya cok yoruldum gerçekten ilk çocuğumda 12 de bitmişti. Halen var mı midesi öyle devam eden
Bugun 15. Haftadayim, cuma aksam dedim ki ilaci keseyim artik sanki bana kesme der gibi yedigim ictigim herseyi gece yatmadan cikardim hala devam ediyorum ilac kullanmaya, aksamlari bulantim oluyo hala ama haftaya cuma kesecegim artik.. kismet nolur kesilsin su bulantilar

Canım 11 haftalıkken ayrıntılı da perinatolog erkek dedi. Bir hafta sonra 12 de kendi Dr um erkek diye teyit etti. Ama halen sanki 16 da kız diyecekmis gibime geliyor. Bu psikolojiden kurtulmam lazım galiba.
Ben 13+3 ultrosan göre önde 15.haftada yeniden gitmeyi düşünüyorum kesin sonuç diye kızıma söylemem lazım artık kızıma çok kız kardeş istedim piskolojik olarak erkek bebeğe hiç hazır değildim çok baktım değişen çok ayrıntılı ultrason da erkek diyip sonra dan kız olan olmuş belki diyorum değişir piskolojimizi rahatlamamiz lazım

Kızlar 2li test yaptırmak istemiyordum aslında ama şimdi yaptırmak istiyorum. gelecek hafta cuma randevu aldım devletteki Dr dan. Ozaman 13 +1olcaz Allah nasip ederse. 1 2 gün önden gidioz bazen. Geç kalmıs olur muyum?
14 . Haftaya kadar yaptırman lazım ben yaptırdım eğer bir sorun çıkarsa piskolojimi ona göre ayarlarım bilgi edinirim ALLAH korusun ama bilmek en güzeli sagliklimi herhangi bir farklı özelliği varmı

12 haftalıkken. Daha da gitmedim. 3 lü taramaya gitceğim. Bakalım. Cinsiyet kesinleşir dedi doktor.
İnşALLAH bende 2li sonucum açıklansın doktorla görüşüp 15. Haftada kızımla gitmeyi düşünüyorum karnım çok belli oluyor artık Kızım şüpheleniyor hatta piskolojisini etkiledi yavaştan hazırladım piskologlar cinsiyet öncesi söylememeyi öneriyor bakalım aklım hep kızımın piskolojisinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…