2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Eklentiler

• 62A96D74-35B5-4125-BA3E-1D36FEACFA45.jpeg
    62A96D74-35B5-4125-BA3E-1D36FEACFA45.jpeg
    84,2 KB · Görüntüleme: 28
  • F3B9E625-747F-416C-A39D-11254D1C9FF5.jpeg
    F3B9E625-747F-416C-A39D-11254D1C9FF5.jpeg
    118,7 KB · Görüntüleme: 29
  • 252DD151-A572-4E07-A662-E341259E9BCC.jpeg
    252DD151-A572-4E07-A662-E341259E9BCC.jpeg
    72,8 KB · Görüntüleme: 36
Bugun 15. Haftadayim, cuma aksam dedim ki ilaci keseyim artik sanki bana kesme der gibi yedigim ictigim herseyi gece yatmadan cikardim:KK43: hala devam ediyorum ilac kullanmaya, aksamlari bulantim oluyo hala ama haftaya cuma kesecegim artik.. kismet:KK43: nolur kesilsin su bulantilar 🙏🏻
Ins kurtulursun biran once bulantilarindan

Yarin 14. Haftama gireceğim ama halen mide bulantilarim çok fazla. Allah affetsin ya cok yoruldum gerçekten 😔 ilk çocuğumda 12 de bitmişti. Halen var mı midesi öyle devam eden 😔
Benim azaldı ama bitmedi bazı günler rahatım bazen yine çok kötüyüm umudum da azalıyor 9 ay böyle mı gececi acaba diyorum ams hapı bıraktım kullanmıyorum artık hiç

Benim azaldı ama bitmedi bazı günler rahatım bazen yine çok kötüyüm umudum da azalıyor 9 ay böyle mı gececi acaba diyorum ams hapı bıraktım kullanmıyorum artık hiç
Ahhh ne kullaniyordun canim sen? Ben de birakmak istiyorum ama eski halime donersem diye de cok korkuyorum:KK43: off cok buyuk ikilem 🙄

Ahhh ne kullaniyordun canim sen? Ben de birakmak istiyorum ama eski halime donersem diye de cok korkuyorum:KK43: off cok buyuk ikilem 🙄
Ben prilam kullanıyordum. Bir ara çok fenaydı kusmalarım. Devletde ki doktr zorofen verdi. Onu almadım. Kanser hastaları içindi o ilaç. Ağır yani. Prilam bitkisel içerikli. Doktorum artık bırakmalısın dedi ilacı. Bende kestim bu hafta. Kusmalar devam. Artık alışıyorsun. Ne zaman kesilcek bilmiyorum. Benimde bir gün hafifse geri kalan 6 gün ağır geçiyor.

Ben 13+3 ultrosan göre önde 15.haftada yeniden gitmeyi düşünüyorum kesin sonuç diye kızıma söylemem lazım artık kızıma çok kız kardeş istedim piskolojik olarak erkek bebeğe hiç hazır değildim çok baktım değişen çok ayrıntılı ultrason da erkek diyip sonra dan kız olan olmuş belki diyorum değişir piskolojimizi rahatlamamiz lazım
Evet çok yorucu bir psikoloji. Cinsiyeti bilsen dert bilmesen dert ilk haftalarda onu anladım 😒 hayırlısı olsun hepimiz icim

Ben de ilaç kullanmaya devam ediyorum. Yieyebildigim tek şey ekmek ve benzeri şeyler. Kilo bile aldım ama kesinlikle sağlıklı beslenemedigim için. Bir an önce geçer bu bulantilar ve normal hayatımıza devam ederiz ınsllah 🙏

İsim olarak arya’yı cok begeniyodum ben uluslararası isimleri seviyorum. Ama etraf o kadar cok arya doldu ki sogudum artık. Öğretmenim ben mesela sınıfımda üç tane çınar vardı cocugumun da basına gelsin😄 mila arya alin alya o kadar duyuyorum ki sogudum.

İsim olarak arya’yı cok begeniyodum ben uluslararası isimleri seviyorum. Ama etraf o kadar cok arya doldu ki sogudum artık. Öğretmenim ben mesela sınıfımda üç tane çınar vardı cocugumun da basına gelsin😄 mila arya alin alya o kadar duyuyorum ki sogudum.
Okul listesini göndersem ağlarsınız
4 muhammed
3 kağan
5 zeynep
4 ecrin 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 sınıf 48 kişi valla toplasan olmaz 🤣🤣🤣

Ben de ilaç kullanmaya devam ediyorum. Yieyebildigim tek şey ekmek ve benzeri şeyler. Kilo bile aldım ama kesinlikle sağlıklı beslenemedigim için. Bir an önce geçer bu bulantilar ve normal hayatımıza devam ederiz ınsllah 🙏
Verirsin merak etme toplamda 35 kilo vermiş biri olarak söylüyorum yapılmayacak hiçbir şey yok ben şuna inanıyorum çocuğu n neye ihtiyacı var ise anne onu istiyor et makarna pilav tuzlu sudan ama suyu ise limon lu içiyorum 😁migden birşey almadığı için ekmek tok tutuyordur gerçekten salatalık domatesle 3 ayı geçiren var gecicek bugünler hiç kendini üzme

Ben kızımda 2012 doğumlu 27 kg aldim 2.ayın sonunda olduğum kilodaydım hatta 5 sene sonra ancak 5 kg aldim. Şimdi sabitledim bakalim

X