Bu şekilde idi.. başından sonuna kadar.Aradığım cevap muz gibi olup kız çıkan var demekki peki kıza kaç haftalık Ken benzettiler
Benziyor gerçekte sonuçlar in kesin olunca yazarmısın bakalım değişecek mi cinsiyetiBu şekilde idi.. başından sonuna kadar.
Yok kız bence tam tersi kızımda tatlı dan kafam kalmıyordu şimdi ekşi tuzlu delisiyim,Merhaba hanımlar eskiden ye tatlıyı çıkar hakkiyi, ye ekşiyi çıkar ayşeyi dogrumuymus
Hahah cok komikmiş evet cnm esimde bende beyaz tenli kumraliz hadi hayirlisiB Baharyagmuru35 kız Bugün rüyamda seni gördüm. Bebeğini dekumraldı. Sarı saçlıydı çok tatlı bir erkek bebişti haberin olsun
Ins kurtulursun biran once bulantilarindanBugun 15. Haftadayim, cuma aksam dedim ki ilaci keseyim artik sanki bana kesme der gibi yedigim ictigim herseyi gece yatmadan cikardimhala devam ediyorum ilac kullanmaya, aksamlari bulantim oluyo hala ama haftaya cuma kesecegim artik.. kismet nolur kesilsin su bulantilar
Ben asiri tuzdan tavuktan etten tiksindim bakalim ne olcakYok kız bence tam tersi kızımda tatlı dan kafam kalmıyordu şimdi ekşi tuzlu delisiyim,
Benim azaldı ama bitmedi bazı günler rahatım bazen yine çok kötüyüm umudum da azalıyor 9 ay böyle mı gececi acaba diyorum ams hapı bıraktım kullanmıyorum artık hiçYarin 14. Haftama gireceğim ama halen mide bulantilarim çok fazla. Allah affetsin ya cok yoruldum gerçektenilk çocuğumda 12 de bitmişti. Halen var mı midesi öyle devam eden
Yok canimm ben tatli yiyemiyorum baya eksiciyim ama hakki geliyorMerhaba hanımlar eskiden ye tatlıyı çıkar hakkiyi, ye ekşiyi çıkar ayşeyi dogrumuymus
Insallah canimIns kurtulursun biran once bulantilarindan
Ahhh ne kullaniyordun canim sen? Ben de birakmak istiyorum ama eski halime donersem diye de cok korkuyorumBenim azaldı ama bitmedi bazı günler rahatım bazen yine çok kötüyüm umudum da azalıyor 9 ay böyle mı gececi acaba diyorum ams hapı bıraktım kullanmıyorum artık hiç
Ben prilam kullanıyordum. Bir ara çok fenaydı kusmalarım. Devletde ki doktr zorofen verdi. Onu almadım. Kanser hastaları içindi o ilaç. Ağır yani. Prilam bitkisel içerikli. Doktorum artık bırakmalısın dedi ilacı. Bende kestim bu hafta. Kusmalar devam. Artık alışıyorsun. Ne zaman kesilcek bilmiyorum. Benimde bir gün hafifse geri kalan 6 gün ağır geçiyor.Ahhh ne kullaniyordun canim sen? Ben de birakmak istiyorum ama eski halime donersem diye de cok korkuyorumoff cok buyuk ikilem
Bende öyle diyorum daha 30 a kac ay var ya diyorum hatta@KurkmantoluSero kız sabah sabah ne güldüm cidden 29.5 yazmışgülelim diye dedim yapıştır 30 zu yaşlandık ama olsun kabul edicem 30 yaşı
Evet çok yorucu bir psikoloji. Cinsiyeti bilsen dert bilmesen dert ilk haftalarda onu anladımBen 13+3 ultrosan göre önde 15.haftada yeniden gitmeyi düşünüyorum kesin sonuç diye kızıma söylemem lazım artık kızıma çok kız kardeş istedim piskolojik olarak erkek bebeğe hiç hazır değildim çok baktım değişen çok ayrıntılı ultrason da erkek diyip sonra dan kız olan olmuş belki diyorum değişir piskolojimizi rahatlamamiz lazım
Merhaba hanımlar eskiden ye tatlıyı çıkar hakkiyi, ye ekşiyi çıkar ayşeyi dogrumuymus
Dimi amaBende öyle diyorum daha 30 a kac ay var ya diyorum hatta
Okul listesini göndersem ağlarsınızİsim olarak arya’yı cok begeniyodum ben uluslararası isimleri seviyorum. Ama etraf o kadar cok arya doldu ki sogudum artık. Öğretmenim ben mesela sınıfımda üç tane çınar vardı cocugumun da basına gelsinmila arya alin alya o kadar duyuyorum ki sogudum.
Verirsin merak etme toplamda 35 kilo vermiş biri olarak söylüyorum yapılmayacak hiçbir şey yok ben şuna inanıyorum çocuğu n neye ihtiyacı var ise anne onu istiyor et makarna pilav tuzlu sudan ama suyu ise limon lu içiyorumBen de ilaç kullanmaya devam ediyorum. Yieyebildigim tek şey ekmek ve benzeri şeyler. Kilo bile aldım ama kesinlikle sağlıklı beslenemedigim için. Bir an önce geçer bu bulantilar ve normal hayatımıza devam ederiz ınsllah