2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam Kızlar online eğitim başladı giremez oldum guruba 😅 cinsiyetler belli olmaya başlamış herkesin gözü aydın bende perşembe günü gideceğim. K KurkmantoluS kız olduğu çok belliydi mahvetti seni ☺️ Ama sonu güzel olmuş en iyi arkadaşın geliyor 😍
dün akşam çok net hissettim hareketini hisseden var mı?

Selam Kızlar online eğitim başladı giremez oldum guruba 😅 cinsiyetler belli olmaya başlamış herkesin gözü aydın bende perşembe günü gideceğim. K KurkmantoluS kız olduğu çok belliydi mahvetti seni ☺ Ama sonu güzel olmuş en iyi arkadaşın geliyor 😍
Teşekkür ederim bebeğim 💖😍
Ben arada çok hafif hissettiğimi düşünüyorum emin olmasam da😀

Selam Kızlar online eğitim başladı giremez oldum guruba 😅 cinsiyetler belli olmaya başlamış herkesin gözü aydın bende perşembe günü gideceğim. K KurkmantoluS kız olduğu çok belliydi mahvetti seni ☺ Ama sonu güzel olmuş en iyi arkadaşın geliyor 😍
Ayyy sabah ogle aksam elim karnimda geziyorum ama yok hissetmiyorum asla🙈🙈

Herkes kız haberi aldı ne güzel, saglikla kucağımıza alırız inşallah. Ben de kız bekliyordum ama senenin nadir erkek bebek sahiplerindenim demek 😂 halen acaba değişir mi diye düşünmüyor değilim 🙈

Herkes kız haberi aldı ne güzel, saglikla kucağımıza alırız inşallah. Ben de kız bekliyordum ama senenin nadir erkek bebek sahiplerindenim demek 😂 halen acaba değişir mi diye düşünmüyor değilim 🙈
Haha biri ben gibi çıktı ama benim etrafim hep erkek subatt annelerine baktım ordada çok erkek bebek haberi var ama değişecek hala umudum var doktorun kaç haftalık tahminde bulundu 😅

İkiz annelerinden cinsiyet öğrenen olmadı mı kızlar😊 biz ne zaman öğreneceğiz acaba 🙃

Beni de iyice merak sardı vakit yaklaştıkça acaba benimki de mi kız diyorum yoksa istisna olup erkek mi olacak 😄 vakit daraldı az kaldı öğrenicem ben de ciddi merak sardı ya 🙈

X