- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun kızın cnm
Teşekkür ederim bebeğimSelam Kızlar online eğitim başladı giremez oldum gurubacinsiyetler belli olmaya başlamış herkesin gözü aydın bende perşembe günü gideceğim. K KurkmantoluS kız olduğu çok belliydi mahvetti seni ☺ Ama sonu güzel olmuş en iyi arkadaşın geliyor
dün akşam çok net hissettim hareketini hisseden var mı?
Ayyy sabah ogle aksam elim karnimda geziyorum ama yok hissetmiyorum aslaSelam Kızlar online eğitim başladı giremez oldum gurubacinsiyetler belli olmaya başlamış herkesin gözü aydın bende perşembe günü gideceğim. K KurkmantoluS kız olduğu çok belliydi mahvetti seni ☺ Ama sonu güzel olmuş en iyi arkadaşın geliyor
dün akşam çok net hissettim hareketini hisseden var mı?
Rabbim yardımcın olsun canım.Insallah hemen ayaga kalkarsın sende ağrısız sizısiz.Anladım canım hayırlısı inşallah bu normal olur benim imkansız miyom hala benimle çünkü
İnşAllah canım inşallahRabbim yardımcın olsun canım.Insallah hemen ayaga kalkarsın sende ağrısız sizısiz.
Haha biri ben gibi çıktı ama benim etrafim hep erkek subatt annelerine baktım ordada çok erkek bebek haberi var ama değişecek hala umudum var doktorun kaç haftalık tahminde bulunduHerkes kız haberi aldı ne güzel, saglikla kucağımıza alırız inşallah. Ben de kız bekliyordum ama senenin nadir erkek bebek sahiplerindenim demekhalen acaba değişir mi diye düşünmüyor değilim
Yok yok 6 ay sonra 30 yazarımK KurkmantoluS kız sabah sabah ne güldüm cidden 29.5 yazmışgülelim diye dedim yapıştır 30 zu yaşlandık ama olsun kabul edicem 30 yaşı
Sağol canımHayırlı olsun K KurkmantoluS ☺
Yok yok 6 ay sonra 30 yazarım
aaa gozunuz aydin saglikla alin kucaginiza kizlar cogunluk kiz senesine denk geldik hayirli evlat olsunlr insBugün öğrendik canım kızmış
insallah canimCok geçmiş olsn cnm ins kolay gecer bu sefer
Ben ilk hamile kaldığımda ablam kız senesi bu yıl kızın olacak bence dedi. Doktor 12+5 te şüpheli kız gibi dedi. Hayırlısı artık bakalım.
Bizde oyle olduk 12 haftalikti kiza benzetti gecen gun dogruladi kiz dedi
İsmi gibi yaşasın inşALLAHBizde Aysima sultan düşünüyoruz kızımız olursa. Erkek olursa kerem tabi daha net deil ama bu isimler %70 ağırlıkta.
Beni de iyice merak sardı vakit yaklaştıkça acaba benimki de mi kız diyorum yoksa istisna olup erkek mi olacakHerkes kız haberi aldı ne güzel, saglikla kucağımıza alırız inşallah. Ben de kız bekliyordum ama senenin nadir erkek bebek sahiplerindenim demekhalen acaba değişir mi diye düşünmüyor değilim
Bi zaman sonra buçuk bile önemli oluyorBak sen dedin ben demedim buçuk ta olsa hala 20li sayılar buda bir umut