2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam Kızlar online eğitim başladı giremez oldum guruba cinsiyetler belli olmaya başlamış herkesin gözü aydın bende perşembe günü gideceğim. K KurkmantoluS kız olduğu çok belliydi mahvetti seni Ama sonu güzel olmuş en iyi arkadaşın geliyor
dün akşam çok net hissettim hareketini hisseden var mı?

Teşekkür ederim bebeğim
Ben arada çok hafif hissettiğimi düşünüyorum emin olmasam da

Ayyy sabah ogle aksam elim karnimda geziyorum ama yok hissetmiyorum asla

Herkes kız haberi aldı ne güzel, saglikla kucağımıza alırız inşallah. Ben de kız bekliyordum ama senenin nadir erkek bebek sahiplerindenim demek halen acaba değişir mi diye düşünmüyor değilim

Herkes kız haberi aldı ne güzel, saglikla kucağımıza alırız inşallah. Ben de kız bekliyordum ama senenin nadir erkek bebek sahiplerindenim demek halen acaba değişir mi diye düşünmüyor değilim
Haha biri ben gibi çıktı ama benim etrafim hep erkek subatt annelerine baktım ordada çok erkek bebek haberi var ama değişecek hala umudum var doktorun kaç haftalık tahminde bulundu

İkiz annelerinden cinsiyet öğrenen olmadı mı kızlar biz ne zaman öğreneceğiz acaba

Beni de iyice merak sardı vakit yaklaştıkça acaba benimki de mi kız diyorum yoksa istisna olup erkek mi olacak vakit daraldı az kaldı öğrenicem ben de ciddi merak sardı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…