2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah cnn sağlıkla kucağına al insallah❣benim de kız ama pek abartılı bulantı filan yoktu..bizim de çok az kaldı heyecan dorukta
Bende 30.haftaları hayırla görürüm inşallah kuzum
Midem çok bulandığı ve bebiş göstermediği için herkes kız dedi ya o yüzden öyle dedim

Canim ben kullanıyorum hamileligimin ilk gunundsn beri tam tersi corasprin bebek kolayca beslensin diye daha iyi hicbir sorun olmuyor korkma . Gozun aydin ne guzel iyyms bebegin cinsiyette tahmin etmis bidahakine netlesir cinsiyette
teşekkür ederim içim ferahladı. Kullanacağım bende inşAllah iyi olur hepimiz için

Evet ikiside çok ama çok iyi. Eşim birini eleyelim kafan karışıyor diyor. tamam seç birini diyorum o da seçemiyor ikisiyle devam batacağım bu gidişle biri özel muayenehane, biri özel hastane, biride devlette

teşekkür ederim içim ferahladı. Kullanacağım bende inşAllah iyi olur hepimiz için
Amin cnm ins ben 100 mg kullaniyorum . Ben bide kan sulandirici igme kullaniyorum pihtilasma sorunundan dolayı ölüm riskim var . Biyerim kanasa kani durduramıyorum ya cok sulu olduğundan kani. Gecen elime cam girdi camla acile gittim cunku resmen fiskiriyordu dikis attılar da zor durdu cok dikkstli olmam lazm .corasprin oyle sulandirmiyo ama korkma igne yapiyo benimkisini ama dedigim gibi kan sulandirici tam tersi bebegin beslenmesi acısından yararliymis

Evet ikiside çok ama çok iyi. Eşim birini eleyelim kafan karışıyor diyor. tamam seç birini diyorum o da seçemiyor ikisiyle devam batacağım bu gidişle biri özel muayenehane, biri özel hastane, biride devlette
Korona dönemi için özel muahane si olani tavsiye ederim yalnız kızlar şu gerçek sanırım kız çocukta çok kusuyorsunama kızımda tatlı bunda ekşi nette baktım nete tatlı kız ekşi erkek diyor toptan kafayı tam bozmadan tez vakitte öğrenelim cinsiyetini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…