- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
Bende 30.haftaları hayırla görürüm inşallah kuzumMaşallah cnn sağlıkla kucağına al insallah❣benim de kız ama pek abartılı bulantı filan yoktu..bizim de çok az kaldı heyecan dorukta
Inşallah cnm.evet öyle derler genelde..kucagimiza aldığımız günlerde gelir inşallah.Bende 30.haftaları hayırla görürüm inşallah kuzum
Midem çok bulandığı ve bebiş göstermediği için herkes kız dedi ya o yüzden öyle dedim
teşekkür ederim içim ferahladı. Kullanacağım bende inşAllah iyi olur hepimiz içinCanim ben kullanıyorum hamileligimin ilk gunundsn beri tam tersi corasprin bebek kolayca beslensin diye daha iyi hicbir sorun olmuyor korkma . Gozun aydin ne guzel iyyms bebegin cinsiyette tahmin etmis bidahakine netlesir cinsiyette
Evet ikiside çok ama çok iyi. Eşim birini eleyelim kafan karışıyor diyor. tamam seç birini diyorum o da seçemiyorCanım tebrik ederim sağlıkla doğsun bebisler doktorların ikisinede güveniyorsun güvendiğin bir doktorsa kullan bence zararı olan birşey vereceğini sanmıyorum hepsi tedbir amaçlıdır senin durumunda çok kötü ikiside iyi diyorsun şimdi hangisine gideyim derdi olacak
maşallah ne güzelCinsiyetimiz belli oldu kızlar
Bu kadar bulantıya bi kız bebeği hak etmişim
balbebekk kuzum soruyordun ya daha yeni belli oldu
Et tabiki ben iciyorumKesinlikle katılıyorum zaten yediğimiz içtiğimiz belli değil ne kadar dikkat etsek de yok işte doğal değilEvde balık yağı var tedavi aşamasında kullanıyordum kutu hâlâ bitmedi ona devam etsem mi diyorum kararsız kaldım
Olsun sıkma canını 378 de 1 de cok düsük bi oran. Detaylı da belli olur kuzumBende 1:378
Ay bi kız daha mııCinsiyetimiz belli oldu kızlar
Amin cnm ins ben 100 mg kullaniyorum . Ben bide kan sulandirici igme kullaniyorum pihtilasma sorunundan dolayı ölüm riskim var . Biyerim kanasa kani durduramıyorum ya cok sulu olduğundan kani. Gecen elime cam girdi camla acile gittim cunku resmen fiskiriyordu dikis attılar da zor durdu cok dikkstli olmam lazm .corasprin oyle sulandirmiyo ama korkma igne yapiyo benimkisini ama dedigim gibi kan sulandirici tam tersi bebegin beslenmesi acısından yararliymisteşekkür ederim içim ferahladı. Kullanacağım bende inşAllah iyi olur hepimiz için
Evet ikiside çok ama çok iyi. Eşim birini eleyelim kafan karışıyor diyor. tamam seç birini diyorum o da seçemiyorikisiyle devam batacağım bu gidişle biri özel muayenehane, biri özel hastane, biride devlette
Çok ama çok sevindim sen 16 haftaydin dimi değişmez ALLAHin izni ile sağlıkla doğsun Zümra Aysima aklında olsun bayılıyorum her iki ismedeCinsiyetimiz belli oldu kızlar
20 Mart beklenen doğum tarihiBenide listeye eklermisin K KurkmantoluS bursa yaş 29.52.evladim olacak 13 haftalık cinsiyet net değil
Canım çok sevindim hayırlı olsun bir kız daha geliyo hadi bakalım kıyafet almaya başlayabilirsinCinsiyetimiz belli oldu kızlar
Ayni gun benmde 13 haftalik20 Mart beklenen doğum tarihi
Aa nedense şaşırdım kuzum gözün aydınCinsiyetimiz belli oldu kızlar
Son adet tarihin 13 haziranmi ssnndd yoksa20 Mart beklenen doğum tarihi
Aa kontrolmu vardi bugun gozun aydin cnm ogrenemeyenler kategorisinde beni yalniz bıraktınCinsiyetimiz belli oldu kızlar
EvetSon adet tarihin 13 haziranmi ssnndd yoksa