Ya kız bebiş şeyleride nasıl albeni diyor ya nasıl güzel renkler cıvıl cıvılKesin konistu bacak arasinida gosterdi ama yinede insan acaba diye dusunmuyor degl bide hep onume pembe mor nar rengi takimlar cikiyorcook Or tutuyorm kendimi yarn esimle e bebege gidicez bakalim
Ilgın isminde konyanın bir ilçesi varBen bu isimlerin içinden en çok Ilgın'ı beğendim, cok zarif...Ahu Ahu Tugbayi çağrıştırdıDilşah ve Nevra da çok ağır gibi cocuk adi degil de orta yaş gibi, Duru ve Ipek, Izgi de hoş, Itır da hoşuma gidiyor benim
Elzem de Ferah da çok hoş, onceki yazdıklarını da takip ediyorum Elzem hakkindaki endişelerine katılıyorum çok güzel ama daha önce duyulmadığı için garipsenir mi bilmiyorum, ama telaffuzu da kolay, Ferah, Ilgın gibi isimler dinginlik hissi veriyor sakin çocukların adları gibiDilşah için seninle aynı fikirdeyim onu öylesine yazdım anlamı hoş ama bebeği öyle severken hayal edemedim kendimiBen de aralarında en çok ılgın ve izgi ismini beğendim. Duru, ipek bunlar zaten listemde olan isimler. Ferah ve Elzem hakkında ne düşünüyorsun peki?
Kızım olursa ZÜMRA koyucam ismini yada AYSİMA bence çok güzel anlamlı isimler belki fikir olurElzem de Ferah da çok hoş, onceki yazdıklarını da takip ediyorum Elzem hakkindaki endişelerine katılıyorum çok güzel ama daha önce duyulmadığı için garipsenir mi bilmiyorum, ama telaffuzu da kolay, Ferah, Ilgın gibi isimler dinginlik hissi veriyor sakin çocukların adları gibi
ben nerdeyse 16 oldum göstermiyorKizlar alisverise ne zaman baalamayi dusunuyosunuz cinsiyetimiz belli oldu artik 14 haftaligiz artik yavastan almaya baslasam erken mi sizce hic bsymz yok besik haric
aklıma geldi site sonra kuzum baktım şimdiBebefixshop kuzum inatagram adı. Bebefix - Bebeğinin Herşeyi buraya da site linkini bırakayım. Ben setteki bebek arabasından almadım minik bir farkla northway bebek arabası var ondan aldım geri kalan paketteki içerik.Zam gelecek diyorlardı azıcık gelmiş galiba ama az gelmiş cidden. Düşünüyorsan bir bak bakalım.
Gözün aydın tatlımBenim belli oldu. Kızım geliyor
Elzem ismini eşim çok istiyor özellikle bu isim için herkesin fikrini çok merak ediyorum beğenmeyenlerin sayısı daha fazla cıktı şuana kadar.Elzem de Ferah da çok hoş, onceki yazdıklarını da takip ediyorum Elzem hakkindaki endişelerine katılıyorum çok güzel ama daha önce duyulmadığı için garipsenir mi bilmiyorum, ama telaffuzu da kolay, Ferah, Ilgın gibi isimler dinginlik hissi veriyor sakin çocukların adları gibi
Ya ben de 5 cm le başladım miyom benimki 3.5 cm e düşmüş çok sevindim valla doktor çok iyi dedi ilk kızımda 5 cm Di 10 cm e çıkmıştıBenim sıpam kendine yer açmak için kisti tekmelemiş galiba patlamış kist hamile kalmadan önce 5 cm biri 2.5 cm biri vardı büyük 3 e düşmüş küçük minnacık kalmışhaftası da küçüldü kistin ilk başta 12 haftalikti
Oyum dilşahtan yanaYaa, inşallah gönlüne göre oluur.❤ Aman beklemek daha güzel gerçekten bir defa öğreneceksin ve net olacak misBu arada bahar ve inciyi de önerdim eşime hahaha Hatta muhabbet kuşumuzun adı inci. Bizim kıza isim ararken inci inci diye kuşa sesleniyordum aaa inci ! Dedim inci olsun mu Güzel dedi eşim hoşuna gitti. Bence de güzel ama bilemedim ortadayim. Bizim buralarda ferah diye bir semt yok olsa kesin direk elerdim Elzem kötü mü geliyor kulağa veya kaba mı? Tam olarak düşüncen nedir gerçekten merak ediyorum Erkek olsaydı ismi hazırdı kıza hiç bulamadık ben de son ayda koyarsam şaşırmam Buraya birkaç tane daha isim bırakacağım anlamları ile onlara da yorum alayım lütfenn
AHU: Ceylan karaca çok güzel, ince, zarif kadın. DURU: Saf, Temiz.
İPEK: Zarif, ince.
DİLŞAH: Gönül şahı, sevgili, sultan.
GÜLRU: Gül yüzlü, gül yanaklı.
NEVRA: Beyaz çiçek, ışık.
GÖRKEM: Göz alıcı ve gösterişli olma durumu, ihtişam.
HAZAL: Kuruyup dökülen ağaç yapraklarının güzelliği. ILGIN: Beyaz ya da pembe, çiçekli, çok hafif yapraklı bir ağaç.
İZGİ: Güzel, adaletli, zeki.
Sağol canımİsmin çok güzel senin adını da önerdim ama buraya yazmayı unutmuştumAslında isimlerin anlamlarını ben de daha önemli buluyorum daha derin anlamı olan bir isim arıyorum şuan seçeneklerim arasındaki isimler öyle anlamları çok çok manalı şeyler değil ama güzeller Bence Ebrar ismi güzel adıyla yaşasın❤ sadece bir kişi var çevremde Ebrar ismini taşıyan, çok mu yaygınmış bir ara?
Bana senin kızın olursa İpek güzel olur gibi geliyo kuzum niyeyse o daha sıcak geliyoYaa, inşallah gönlüne göre oluur.❤ Aman beklemek daha güzel gerçekten bir defa öğreneceksin ve net olacak misBu arada bahar ve inciyi de önerdim eşime hahaha Hatta muhabbet kuşumuzun adı inci. Bizim kıza isim ararken inci inci diye kuşa sesleniyordum aaa inci ! Dedim inci olsun mu Güzel dedi eşim hoşuna gitti. Bence de güzel ama bilemedim ortadayim. Bizim buralarda ferah diye bir semt yok olsa kesin direk elerdim Elzem kötü mü geliyor kulağa veya kaba mı? Tam olarak düşüncen nedir gerçekten merak ediyorum Erkek olsaydı ismi hazırdı kıza hiç bulamadık ben de son ayda koyarsam şaşırmam Buraya birkaç tane daha isim bırakacağım anlamları ile onlara da yorum alayım lütfenn
HAZAL: Kuruyup dökülen ağaç yapraklarının güzelliği. ILGIN: Beyaz ya da pembe, çiçekli, çok hafif yapraklı bir ağaç.
Arkadaşım madem herkesin fikrini merak ediyorsun bende bu isimle ilgili yazılanları okuyunca yorum yapayım dedimElzem ismini eşim çok istiyor özellikle bu isim için herkesin fikrini çok merak ediyorum beğenmeyenlerin sayısı daha fazla cıktı şuana kadar.Ben de anlamını beğeniyorum. Telaffuz olarak da bana zor mu acaba dedirtiyordu bu konuda da birkaç kişinin fikrini aldım kolay demişlerdi şimdi sen de kolay dedin.
Aynen aynen Ferah ve ılgın dediğin gibi insanı rahatlatan bir yapıları var. Eşim konyalı ve ılgın güzel ama bizim orada bir ilce adı dediaklım karıştı
Canim ben kullanıyorum hamileligimin ilk gunundsn beri tam tersi corasprin bebek kolayca beslensin diye daha iyi hicbir sorun olmuyor korkma . Gozun aydin ne guzel iyyms bebegin cinsiyette tahmin etmis bidahakine netlesir cinsiyetteBugün benimde kontrolüm vardıresmen amuda kalkmış öyle duruyordu baş aşağı boynuna falan bişi olacak Allah korusun. konumu itibariyle cinsiyeti tam göremedi ama erkeğe daha yakınım dedi doktorumuz. birde rahmi besleyen damarlarla ilgili ilerde tansiyon problemi oluşabilir 32. haftaya kadar coraspirine başlayalım dedi. Diğer doktorum öyle bişey dememişti arada kaldım. Zararı olur mu başlasam ne dersiniz kızlar çok doktora gidince de insan garip oluyor ikiside çok iyi doktorlarımın arada kaldım
Canım tebrik ederim sağlıkla doğsun bebisler doktorların ikisinede güveniyorsun güvendiğin bir doktorsa kullan bence zararı olan birşey vereceğini sanmıyorum hepsi tedbir amaçlıdır senin durumunda çok kötü ikiside iyi diyorsun şimdi hangisine gideyim derdi olacakBugün benimde kontrolüm vardıresmen amuda kalkmış öyle duruyordu baş aşağı boynuna falan bişi olacak Allah korusun. konumu itibariyle cinsiyeti tam göremedi ama erkeğe daha yakınım dedi doktorumuz. birde rahmi besleyen damarlarla ilgili ilerde tansiyon problemi oluşabilir 32. haftaya kadar coraspirine başlayalım dedi. Diğer doktorum öyle bişey dememişti arada kaldım. Zararı olur mu başlasam ne dersiniz kızlar çok doktora gidince de insan garip oluyor ikiside çok iyi doktorlarımın arada kaldım
Yaa, inşallah gönlüne göre oluur.❤ Aman beklemek daha güzel gerçekten bir defa öğreneceksin ve net olacak misBu arada bahar ve inciyi de önerdim eşime hahaha Hatta muhabbet kuşumuzun adı inci. Bizim kıza isim ararken inci inci diye kuşa sesleniyordum aaa inci ! Dedim inci olsun mu Güzel dedi eşim hoşuna gitti. Bence de güzel ama bilemedim ortadayim. Bizim buralarda ferah diye bir semt yok olsa kesin direk elerdim Elzem kötü mü geliyor kulağa veya kaba mı? Tam olarak düşüncen nedir gerçekten merak ediyorum Erkek olsaydı ismi hazırdı kıza hiç bulamadık ben de son ayda koyarsam şaşırmam Buraya birkaç tane daha isim bırakacağım anlamları ile onlara da yorum alayım lütfenn
Maşallah cnn sağlıkla kucağına al insallah❣benim de kız ama pek abartılı bulantı filan yoktu..bizim de çok az kaldı heyecan doruktaCinsiyetimiz belli oldu kızlar
Bu kadar bulantıya bi kız bebeği hak etmişim
balbebekk kuzum soruyordun ya daha yeni belli oldu