2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kesin konistu bacak arasinida gosterdi ama yinede insan acaba diye dusunmuyor degl bide hep onume pembe mor nar rengi takimlar cikiyor cook Or tutuyorm kendimi yarn esimle e bebege gidicez bakalim
Ya kız bebiş şeyleride nasıl albeni diyor ya nasıl güzel renkler cıvıl cıvıl
Ilgın isminde konyanın bir ilçesi var

Elzem de Ferah da çok hoş, onceki yazdıklarını da takip ediyorum Elzem hakkindaki endişelerine katılıyorum çok güzel ama daha önce duyulmadığı için garipsenir mi bilmiyorum, ama telaffuzu da kolay, Ferah, Ilgın gibi isimler dinginlik hissi veriyor sakin çocukların adları gibi

Kızım olursa ZÜMRA koyucam ismini yada AYSİMA bence çok güzel anlamlı isimler belki fikir olur

Kizlar alisverise ne zaman baalamayi dusunuyosunuz cinsiyetimiz belli oldu artik 14 haftaligiz artik yavastan almaya baslasam erken mi sizce hic bsymz yok besik haric
ben nerdeyse 16 oldum göstermiyor
aklıma geldi site sonra kuzum baktım şimdi
Benim belli oldu. Kızım geliyor
Gözün aydın tatlım

Elzem ismini eşim çok istiyor özellikle bu isim için herkesin fikrini çok merak ediyorum beğenmeyenlerin sayısı daha fazla cıktı şuana kadar. Ben de anlamını beğeniyorum. Telaffuz olarak da bana zor mu acaba dedirtiyordu bu konuda da birkaç kişinin fikrini aldım kolay demişlerdi şimdi sen de kolay dedin.

Aynen aynen Ferah ve ılgın dediğin gibi insanı rahatlatan bir yapıları var. Eşim konyalı ve ılgın güzel ama bizim orada bir ilce adı dedi aklım karıştı

Bende ikra ismini begeniyorum annemin ismi derya küçüklükten beri hep derya koycam derdim bizim kız olursa derya ikra koyacağız insallah erkek olursada yusuf çınar

Valla konunun gerisindd kaldim ben cinsiyeti ogrenemeyince ama nefes guzel isim ferah degilde bende farah i begeniyorum amaa biraz kaba da duruyor koymazdım sanirim farah ama hos da isim . Elzem konusundada bence muthis degil ama kötü de değil. Ama buldugunuz isimlsr guzel genel olarsk

Ya ben de 5 cm le başladım miyom benimki 3.5 cm e düşmüş çok sevindim valla doktor çok iyi dedi ilk kızımda 5 cm Di 10 cm e çıkmıştı

Oyum dilşahtan yana

Bugün benimde kontrolüm vardı resmen amuda kalkmış öyle duruyordu baş aşağı boynuna falan bişi olacak Allah korusun. konumu itibariyle cinsiyeti tam göremedi ama erkeğe daha yakınım dedi doktorumuz. birde rahmi besleyen damarlarla ilgili ilerde tansiyon problemi oluşabilir 32. haftaya kadar coraspirine başlayalım dedi. Diğer doktorum öyle bişey dememişti arada kaldım. Zararı olur mu başlasam ne dersiniz kızlar çok doktora gidince de insan garip oluyor ikiside çok iyi doktorlarımın arada kaldım

Sağol canım büyüklerde duymuyorum ben de ama küçük çocuklarda çok duyar oldum artık bi de bizim okula kaydolan 1. Sınıf anasinifi öğrencilerinde de çok duyuyorum
Bana senin kızın olursa İpek güzel olur gibi geliyo kuzum niyeyse o daha sıcak geliyo

Arkadaşım madem herkesin fikrini merak ediyorsun bende bu isimle ilgili yazılanları okuyunca yorum yapayım dedim herşeyden herkesten önce sizin beğenmeniz önemli. Ama ben açıkçası beğenmedim yani çocuklar arası hatta yetişkin olunca bile ismi alay konusu olabilir çok da elzem biri değil vs diyen insanlar çıkabilir yani ben açıkçası koymazdım ama kesinlikle sizin fikrinize beğenize kalmış. Ama beğendim demeyi isterdim

Canim ben kullanıyorum hamileligimin ilk gunundsn beri tam tersi corasprin bebek kolayca beslensin diye daha iyi hicbir sorun olmuyor korkma . Gozun aydin ne guzel iyyms bebegin cinsiyette tahmin etmis bidahakine netlesir cinsiyette

Canım tebrik ederim sağlıkla doğsun bebisler doktorların ikisinede güveniyorsun güvendiğin bir doktorsa kullan bence zararı olan birşey vereceğini sanmıyorum hepsi tedbir amaçlıdır senin durumunda çok kötü ikiside iyi diyorsun şimdi hangisine gideyim derdi olacak

Elzem söylenişi zor bence, bir de hani normalde isim gibi değil ya kullanılan bir kelime gibi ondan ben isim olarak beğenemedim.
Ilgın'ın da telaffuzu zor bana göre, İzgi de ezgi ile karışık gibi geldi. Bak Ezgi'de güzelmiş Nisan ve Eylül'de beğeniyorum ama koymam heralde
Gülru bence güzel
Bir arkadaşın kızının adı Aysima: ay yüzlü, yüzü ay gibi parlak, kutlu, nurlu demek

Karar vermek çok zor gerçekten ama insan içine sinip karar verince ötekileri unutuyorsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…