2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy eve misafir mi, tehlikeli ya aslında eşim de hamile riskli olur başka zaman bekleriz deseydiniz iyi olurmuş, hem de zaten moral bozan insanlarla görüşmek insanın enerjini bitiyor ya çok gereksiz
Esim iste vlla bnmde sinirim tepemde yandik geldilermi gece 1 2 ye kadarda gtmezler smdi kadin asiri ve bos konusuyor yandim

Bende istemiyorum ama eşim gelmek istiyolarmis gelmeyin denmez cok ayıp dedi
Gerçekten şu süreçte ayıp falan olmaz biz kendi ailelerimiz dışında kimseye gidip gelmiyoruz biriyle buluşacaksak dışarıda açık havada buluşuyoruz. Dikkat et kendine kuzum kadının söylediklerini de yakma çok var öyle ağzı durmayan tipler

Fetal dna testi sonucum geldi.cok şükür herşey iyi çıktı.cinsiyette kesinleşti. Bade kızım ellerinizden öper teyzeleri♥ hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inş
Çok güzel haber sağlıkla kucağına al canım. İsmiyle yaşasın

Of igne dun mosmor yapmış gobegimi bugunde yaparken cok acidi yarisinda cikarip baska tarafa batirip devsm ettim bikac damla ilac bosa gitti bisiy olmaz umarim

İnşallaaah Bi dahakine gösterir bakalım

Kesin konistu bacak arasinida gosterdi ama yinede insan acaba diye dusunmuyor degl bide hep onume pembe mor nar rengi takimlar cikiyor cook Or tutuyorm kendimi yarn esimle e bebege gidicez bakalim

annelik deneyimlerimi aktardığım
Sayfamada beklerim kızlar.

Kızlar kadınlarıniz ne durumda benim baya belli oluyor artık kilo da almamışım çok dikkat ediyoru Canım eşinin virüsten haberi varmı durum çok ciddi maske ile karşıla çocuğun dan senden daha önemli değil hiç kimse halasının oğlunun eşi birkez daha laf çakarsa aynı şunu şöyle belli 2 çocukla bitik hale gelmişsin çok üzülüyorum sana birbirimize destek olalım tecrübeni bana aktar senin gibi olmayayım tatlım de hayatta dilimin kemiği yoktur kirilacagima kırılsın lar 2 canlısı sen sıkma canını ve maskeyle karşıla bu konuda ciddiyim verdikleri ilacı vücudun kaldırmaz annem hastanede çalışıyor verdikleri sayı gerçek değil yıkılıyor ortalık virüsten dikkat edin kızımı gece 10 da cikiyorum dışarı hemen eve gelince yıkıyorum durum şaka değil ciddi ALLAH korusun

Zaten ultrasona almıyorlar ki covit yüzünden ben video çekiyorum eşim de görsün diye

Ben bu isimlerin içinden en çok Ilgın'ı beğendim, cok zarif...Ahu Ahu Tugbayi çağrıştırdı Dilşah ve Nevra da çok ağır gibi cocuk adi degil de orta yaş gibi, Duru ve Ipek, Izgi de hoş, Itır da hoşuma gidiyor benim

Dilşah için seninle aynı fikirdeyim onu öylesine yazdım anlamı hoş ama bebeği öyle severken hayal edemedim kendimi Ben de aralarında en çok ılgın ve izgi ismini beğendim. Duru, ipek bunlar zaten listemde olan isimler. Ferah ve Elzem hakkında ne düşünüyorsun peki?

Kesin konistu bacak arasinida gosterdi ama yinede insan acaba diye dusunmuyor degl bide hep onume pembe mor nar rengi takimlar cikiyor cook Or tutuyorm kendimi yarn esimle e bebege gidicez bakalim
Kız evlad çok farklı rabbim gönlündekini nasip etsin kaptırıp sonradan üzülmemen için söyledim sonra insan sanki kızını kaybetmiş gibi oluyor umarım sağlıkla sakinlikle önce ALLAH a sonra anne babaya hayırlı evlâd olur haberdae etmeyi unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…