2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Valla doktorun soyledigine gore oglum olacak ama hem bulantilarim cok fazla ilacsiz resmen tuvaletten cikamiyorum hem de agzima tatli suremiyorum devamli eksi ve tuzlu seyler yemek istiyorum

Hahaha amin cnm bide soruyolae cinsiyeti ne yaa daha ben bilmiyorummm sormayın diyesim geliyo ınstagramdan gecen fotoğrafın altina oylesine mavi kalp koymustum herkes yazmis erkekmi diye valla fenaliklar basiyo bilmiyorum diyorum bilmiyorumm ah bi bilsemm ama bilmiyorumm meraktan kafayi yiyecem

Yoksa sende benim gibi net değil ama tipi ona benziyor dedikleri için mi kız dedin cinsiyeti? Benim doktorlar görmedi organını, tipini benzettklerinden bizde kız diyorz
Yok kuzum midem çok bulandığı için öyle dediler hep. Ama Bugün detaylı ultrason da dedi doktor kız diyr

Bana korkudan kimse soramiyor millete laf lazım ilki kız olur bu niye erkek değil erkek olur vah bu niye kız değil 2 kız olur birdahikene erkek olur söylerler anca toptan iğne iplik alıp dikesim geliyor ağızlarını 30 zuma geldim şunu öğrendim kendi mutluluğugum çok önemli oyuZden gülüp içimden saydirıyorum en güzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…