- 7 Ağustos 2011
- 14.264
- 14.664
Ne zaman kontrol benim hicbi fikrim yok ama tahmin dahi ufacik ipucu hicbirsey bilmiyorumBenimde net değil bende yanındayım yalnız değilsin
Valla doktorun soyledigine gore oglum olacak ama hem bulantilarim cok fazla ilacsiz resmen tuvaletten cikamiyorumKorona dönemi için özel muahane si olani tavsiye ederim yalnız kızlar şu gerçek sanırım kız çocukta çok kusuyorsun ama kızımda tatlı bunda ekşi nette baktım nete tatlı kız ekşi erkek diyor toptan kafayı tam bozmadan tez vakitte öğrenelim cinsiyetini
Şansa bak sezerysn olursa daha erken olablr ama dogum tarihleri
Korona dönemi için özel muahane si olani tavsiye ederim yalnız kızlar şu gerçek sanırım kız çocukta çok kusuyorsun ama kızımda tatlı bunda ekşi nette baktım nete tatlı kız ekşi erkek diyor toptan kafayı tam bozmadan tez vakitte öğrenelim cinsiyetini
Yoksa sende benim gibi net değil ama tipi ona benziyor dedikleri için mi kız dedin cinsiyeti? Benim doktorlar görmedi organını, tipini benzettklerinden bizde kız diyorzCinsiyetimiz belli oldu kızlar
Bu kadar bulantıya bi kız bebeği hak etmişim
@balbebekk kuzum soruyordun ya daha yeni belli oldu
Yok kuzum midem çok bulandığı için öyle dediler hep. Ama Bugün detaylı ultrason da dedi doktor kız diyrYoksa sende benim gibi net değil ama tipi ona benziyor dedikleri için mi kız dedin cinsiyeti? Benim doktorlar görmedi organını, tipini benzettklerinden bizde kız diyorz
Hayrlısı olsun o zamn. Darısı bana. Artık cinsiyet kesinleşsn diyorm. Haftaya kontrolüm var bakalım..Yok kuzum midem çok bulandığı için öyle dediler hep. Ama Bugün detaylı ultrason da dedi doktor kız diyr
Beklemek kötü gerçekten yaaHayrlısı olsun o zamn. Darısı bana. Artık cinsiyet kesinleşsn diyorm. Haftaya kontrolüm var bakalım..
Net tahmini 1 aya öğreniriz İNŞALLAH,Ooo ben sizden de gerideyim.Bize daha çok var galiba.
Ben de merak ediyorum hadi bakalımHaklısın küçüklerde olabilir doğru
Yaa sen de mi öyle düşündünn❤ düşünüyorum bakalım en son neyde karar kılacağız
Foto atsana canımKizlar ikili tarama kan sonucun cikmis hicbisey anlamadim bilen var mi papp 471 beta hcg 65 cikmis
Bugün limonu tuza basıp basıp yedim kızım olacak sanırım dedimValla doktorun soyledigine gore oglum olacak ama hem bulantilarim cok fazla ilacsiz resmen tuvaletten cikamiyorumhem de agzima tatli suremiyorum devamli eksi ve tuzlu seyler yemek istiyorum
Teşekkür ederim bebeğim aminnn
Dun aksam ben de oyleydim valla limonu tuzladim tuzladim yedimBugün limonu tuza basıp basıp yedim kızım olacak sanırım dedim
Canım ilk zorunlu sezeryan birdaha olmak istemiyorum normal İSTİYORUM ama takmiycam kafama hayırlısı ne ise o olsunŞansa bak sezerysn olursa daha erken olablr ama dogum tarihleri
Hsyirlisi olsun cnmCanım ilk zorunlu sezeryan birdaha olmak istemiyorum normal İSTİYORUM ama takmiycam kafama hayırlısı ne ise o olsun
Bana korkudan kimse soramiyorHahaha amin cnm bide soruyolae cinsiyeti ne yaa daha ben bilmiyorummm sormayın diyesim geliyoınstagramdan gecen fotoğrafın altina oylesine mavi kalp koymustum herkes yazmis erkekmi diye valla fenaliklar basiyo bilmiyorum diyorum bilmiyorumm ah bi bilsemm ama bilmiyorumm meraktan kafayi yiyecem