2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kesin konistu bacak arasinida gosterdi ama yinede insan acaba diye dusunmuyor degl bide hep onume pembe mor nar rengi takimlar cikiyor 😀😀 cook Or tutuyorm kendimi yarn esimle e bebege gidicez bakalim
Ya kız bebiş şeyleride nasıl albeni diyor ya nasıl güzel renkler cıvıl cıvıl 😍😍
Ben bu isimlerin içinden en çok Ilgın'ı beğendim, cok zarif...Ahu Ahu Tugbayi çağrıştırdı 😂 Dilşah ve Nevra da çok ağır gibi cocuk adi degil de orta yaş gibi, Duru ve Ipek, Izgi de hoş, Itır da hoşuma gidiyor benim
Ilgın isminde konyanın bir ilçesi var😊

Dilşah için seninle aynı fikirdeyim onu öylesine yazdım anlamı hoş ama bebeği öyle severken hayal edemedim kendimi 😁 Ben de aralarında en çok ılgın ve izgi ismini beğendim. Duru, ipek bunlar zaten listemde olan isimler.🌸 Ferah ve Elzem hakkında ne düşünüyorsun peki? 🤗
Elzem de Ferah da çok hoş, onceki yazdıklarını da takip ediyorum Elzem hakkindaki endişelerine katılıyorum çok güzel ama daha önce duyulmadığı için garipsenir mi bilmiyorum, ama telaffuzu da kolay, Ferah, Ilgın gibi isimler dinginlik hissi veriyor sakin çocukların adları gibi

Elzem de Ferah da çok hoş, onceki yazdıklarını da takip ediyorum Elzem hakkindaki endişelerine katılıyorum çok güzel ama daha önce duyulmadığı için garipsenir mi bilmiyorum, ama telaffuzu da kolay, Ferah, Ilgın gibi isimler dinginlik hissi veriyor sakin çocukların adları gibi
Kızım olursa ZÜMRA koyucam ismini yada AYSİMA bence çok güzel anlamlı isimler belki fikir olur

Kizlar alisverise ne zaman baalamayi dusunuyosunuz cinsiyetimiz belli oldu artik 14 haftaligiz artik yavastan almaya baslasam erken mi sizce hic bsymz yok besik haric 😀
ben nerdeyse 16 oldum göstermiyor 🙄
Bebefixshop kuzum inatagram adı. Bebefix - Bebeğinin Herşeyi buraya da site linkini bırakayım. Ben setteki bebek arabasından almadım minik bir farkla northway bebek arabası var ondan aldım geri kalan paketteki içerik.🤗 Zam gelecek diyorlardı azıcık gelmiş galiba ama az gelmiş cidden. Düşünüyorsan bir bak bakalım.🌸
aklıma geldi site sonra kuzum baktım şimdi 🙂
Benim belli oldu. Kızım geliyor :KK200: :KK200:
Gözün aydın tatlım 💖🥰🥰🥰

Elzem ismini eşim çok istiyor özellikle bu isim için herkesin fikrini çok merak ediyorum beğenmeyenlerin sayısı daha fazla cıktı şuana kadar.🙃 Ben de anlamını beğeniyorum. Telaffuz olarak da bana zor mu acaba dedirtiyordu bu konuda da birkaç kişinin fikrini aldım kolay demişlerdi şimdi sen de kolay dedin.🤗

Aynen aynen Ferah ve ılgın dediğin gibi insanı rahatlatan bir yapıları var. Eşim konyalı ve ılgın güzel ama bizim orada bir ilce adı dedi 😁 aklım karıştı 🙈

20200912_143416.jpg

Kızlar sizdende tahmin alabilirmiyim. 12+3 doktor göremedi onden gorunen hali bu sekilde❤

Bende ikra ismini begeniyorum annemin ismi derya küçüklükten beri hep derya koycam derdim bizim kız olursa derya ikra koyacağız insallah erkek olursada yusuf çınar😊

Valla konunun gerisindd kaldim ben cinsiyeti ogrenemeyince 🤣 ama nefes guzel isim ferah degilde bende farah i begeniyorum amaa biraz kaba da duruyor koymazdım sanirim farah ama hos da isim . Elzem konusundada bence muthis degil ama kötü de değil. Ama buldugunuz isimlsr guzel genel olarsk

Benim sıpam kendine yer açmak için kisti tekmelemiş galiba patlamış kist hamile kalmadan önce 5 cm biri 2.5 cm biri vardı büyük 3 e düşmüş küçük minnacık kalmış 😂😂😂 haftası da küçüldü kistin ilk başta 12 haftalikti 😂😂😂
Ya ben de 5 cm le başladım miyom benimki 3.5 cm e düşmüş çok sevindim valla doktor çok iyi dedi ilk kızımda 5 cm Di 10 cm e çıkmıştı

Yaa, inşallah gönlüne göre oluur.❤ Aman beklemek daha güzel gerçekten bir defa öğreneceksin ve net olacak mis 😁 Bu arada bahar ve inciyi de önerdim eşime hahaha 😁 Hatta muhabbet kuşumuzun adı inci. Bizim kıza isim ararken inci inci diye kuşa sesleniyordum aaa inci ! Dedim inci olsun mu😁 Güzel dedi eşim hoşuna gitti. Bence de güzel ama bilemedim ortadayim.😁 Bizim buralarda ferah diye bir semt yok olsa kesin direk elerdim😂 Elzem kötü mü geliyor kulağa veya kaba mı? Tam olarak düşüncen nedir gerçekten merak ediyorum😁 Erkek olsaydı ismi hazırdı kıza hiç bulamadık ben de son ayda koyarsam şaşırmam 😁 Buraya birkaç tane daha isim bırakacağım anlamları ile 😁 onlara da yorum alayım lütfenn🤔
AHU: Ceylan karaca çok güzel, ince, zarif kadın. DURU: Saf, Temiz.
İPEK: Zarif, ince.
DİLŞAH: Gönül şahı, sevgili, sultan.
GÜLRU: Gül yüzlü, gül yanaklı.
NEVRA: Beyaz çiçek, ışık.
GÖRKEM: Göz alıcı ve gösterişli olma durumu, ihtişam.
HAZAL: Kuruyup dökülen ağaç yapraklarının güzelliği. ILGIN: Beyaz ya da pembe, çiçekli, çok hafif yapraklı bir ağaç.
İZGİ: Güzel, adaletli, zeki.
Oyum dilşahtan yana 😀

Bugün benimde kontrolüm vardı 😊 resmen amuda kalkmış öyle duruyordu baş aşağı boynuna falan bişi olacak Allah korusun. konumu itibariyle cinsiyeti tam göremedi ama erkeğe daha yakınım dedi doktorumuz. birde rahmi besleyen damarlarla ilgili ilerde tansiyon problemi oluşabilir 32. haftaya kadar coraspirine başlayalım dedi. Diğer doktorum öyle bişey dememişti arada kaldım. Zararı olur mu başlasam ne dersiniz kızlar😕 çok doktora gidince de insan garip oluyor ikiside çok iyi doktorlarımın arada kaldım😕😕

İsmin çok güzel senin adını da önerdim ama buraya yazmayı unutmuştum 😄 Aslında isimlerin anlamlarını ben de daha önemli buluyorum daha derin anlamı olan bir isim arıyorum şuan seçeneklerim arasındaki isimler öyle anlamları çok çok manalı şeyler değil ama güzeller 😁 Bence Ebrar ismi güzel adıyla yaşasın❤ sadece bir kişi var çevremde Ebrar ismini taşıyan, çok mu yaygınmış bir ara?😄🤗
Sağol canım 🥰 büyüklerde duymuyorum ben de ama küçük çocuklarda çok duyar oldum artık bi de bizim okula kaydolan 1. Sınıf anasinifi öğrencilerinde de çok duyuyorum 😬😄
Yaa, inşallah gönlüne göre oluur.❤ Aman beklemek daha güzel gerçekten bir defa öğreneceksin ve net olacak mis 😁 Bu arada bahar ve inciyi de önerdim eşime hahaha 😁 Hatta muhabbet kuşumuzun adı inci. Bizim kıza isim ararken inci inci diye kuşa sesleniyordum aaa inci ! Dedim inci olsun mu😁 Güzel dedi eşim hoşuna gitti. Bence de güzel ama bilemedim ortadayim.😁 Bizim buralarda ferah diye bir semt yok olsa kesin direk elerdim😂 Elzem kötü mü geliyor kulağa veya kaba mı? Tam olarak düşüncen nedir gerçekten merak ediyorum😁 Erkek olsaydı ismi hazırdı kıza hiç bulamadık ben de son ayda koyarsam şaşırmam 😁 Buraya birkaç tane daha isim bırakacağım anlamları ile 😁 onlara da yorum alayım lütfenn🤔
HAZAL: Kuruyup dökülen ağaç yapraklarının güzelliği. ILGIN: Beyaz ya da pembe, çiçekli, çok hafif yapraklı bir ağaç.
Bana senin kızın olursa İpek güzel olur gibi geliyo kuzum niyeyse o daha sıcak geliyo 😍

Elzem ismini eşim çok istiyor özellikle bu isim için herkesin fikrini çok merak ediyorum beğenmeyenlerin sayısı daha fazla cıktı şuana kadar.🙃 Ben de anlamını beğeniyorum. Telaffuz olarak da bana zor mu acaba dedirtiyordu bu konuda da birkaç kişinin fikrini aldım kolay demişlerdi şimdi sen de kolay dedin.🤗

Aynen aynen Ferah ve ılgın dediğin gibi insanı rahatlatan bir yapıları var. Eşim konyalı ve ılgın güzel ama bizim orada bir ilce adı dedi 😁 aklım karıştı 🙈
Arkadaşım madem herkesin fikrini merak ediyorsun bende bu isimle ilgili yazılanları okuyunca yorum yapayım dedim 😁 herşeyden herkesten önce sizin beğenmeniz önemli. Ama ben açıkçası beğenmedim yani çocuklar arası hatta yetişkin olunca bile ismi alay konusu olabilir 😇 çok da elzem biri değil vs diyen insanlar çıkabilir 🙈 yani ben açıkçası koymazdım ama kesinlikle sizin fikrinize beğenize kalmış. Ama beğendim demeyi isterdim

Bugün benimde kontrolüm vardı 😊 resmen amuda kalkmış öyle duruyordu baş aşağı boynuna falan bişi olacak Allah korusun. konumu itibariyle cinsiyeti tam göremedi ama erkeğe daha yakınım dedi doktorumuz. birde rahmi besleyen damarlarla ilgili ilerde tansiyon problemi oluşabilir 32. haftaya kadar coraspirine başlayalım dedi. Diğer doktorum öyle bişey dememişti arada kaldım. Zararı olur mu başlasam ne dersiniz kızlar😕 çok doktora gidince de insan garip oluyor ikiside çok iyi doktorlarımın arada kaldım😕😕
Canim ben kullanıyorum hamileligimin ilk gunundsn beri tam tersi corasprin bebek kolayca beslensin diye daha iyi hicbir sorun olmuyor korkma . Gozun aydin ne guzel iyyms bebegin cinsiyette tahmin etmis bidahakine netlesir cinsiyette

Canım tebrik ederim sağlıkla doğsun bebisler doktorların ikisinede güveniyorsun güvendiğin bir doktorsa kullan bence zararı olan birşey vereceğini sanmıyorum hepsi tedbir amaçlıdır senin durumunda çok kötü ikiside iyi diyorsun şimdi hangisine gideyim derdi olacak😅

Elzem söylenişi zor bence, bir de hani normalde isim gibi değil ya kullanılan bir kelime gibi ondan ben isim olarak beğenemedim.
Ilgın'ın da telaffuzu zor bana göre, İzgi de ezgi ile karışık gibi geldi. Bak Ezgi'de güzelmiş😊 Nisan ve Eylül'de beğeniyorum ama koymam heralde
Gülru bence güzel
Bir arkadaşın kızının adı Aysima: ay yüzlü, yüzü ay gibi parlak, kutlu, nurlu demek

Karar vermek çok zor gerçekten ama insan içine sinip karar verince ötekileri unutuyorsun:)

X