- 8 Temmuz 2020
- 621
- 852
Benimde net değil bende yanındayım yalnız değilsinAa kontrolmu vardi bugun gozun aydin cnm ogrenemeyenler kategorisinde beni yalniz bıraktınama olsun hahahah Allah saglikla kucaklamayi nasip etsin kızını
Ooo ben sizden de gerideyim.Bize daha çok var galiba.Benimde net değil bende yanındayım yalnız değilsin
Sağlıkla kucağına al inşallah canım benim. Doğunca sorarsın hesabını bulantılarınCinsiyetimiz belli oldu kızlar
Bu kadar bulantıya bi kız bebeği hak etmişim
@balbebekk kuzum soruyordun ya daha yeni belli oldu
Demek sevdiiinOyum dilşahtan yana
inşallah canımmmInşallah cnm.evet öyle derler genelde..kucagimiza aldığımız günlerde gelir inşallah.
evet ya ağlak duygusal bşey olur artıkmaşallah ne güzelnazlı bir kızçe geliyor birde balık burcu of ki ne off
sağol canımK KurkmantoluS gözünaydın canım.
yok kuzum bugğn detaylıya gittik bi sorun yoktu şükürOlsun sıkma canını 378 de 1 de cok düsük bi oran. Detaylı da belli olur kuzumhem dörtlü falan da yapar doktorun
amin bebeğim aynen bi kız dahaAy bi kız daha mııbenim de kız. Masallahh♥ Kız evlat anne icin baskadır cok sevindim canım allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin♥
Zümra yakınımda var ama aysima aklımdaÇok ama çok sevindim sen 16 haftaydin dimi değişmez ALLAHin izni ile sağlıkla doğsun Zümra Aysima aklında olsun bayılıyorum her iki ismede
ekliyorum kuzumBenide listeye eklermisin K KurkmantoluS bursa yaş 29.52.evladim olacak 13 haftalık cinsiyet net değil
amin kuzum. Başladım bile aldım hemen bi taneCanım çok sevindim hayırlı olsun bir kız daha geliyo hadi bakalım kıyafet almaya başlayabilirsin
Yok yok o şehir efsanesi zatenAa nedense şaşırdım kuzum gözün aydınbulantiyla alakalı değil ama bence bende hala çekiyorum bulantidan ama büyük ihtimal erkek bebiş
detaylıda gördük şükürAa kontrolmu vardi bugun gozun aydin cnm ogrenemeyenler kategorisinde beni yalniz bıraktınama olsun hahahah Allah saglikla kucaklamayi nasip etsin kızını
Amin kuzum. Sorcam sorcamSağlıkla kucağına al inşallah canım benim. Doğunca sorarsın hesabını bulantıların
Haklısın küçüklerde olabilir doğruSağol canımbüyüklerde duymuyorum ben de ama küçük çocuklarda çok duyar oldum artık bi de bizim okula kaydolan 1. Sınıf anasinifi öğrencilerinde de çok duyuyorum
Bana senin kızın olursa İpek güzel olur gibi geliyo kuzum niyeyse o daha sıcak geliyo
Evet Evet gercekren merak ediyorum. Hani kimse beğenmese bile ben koyarım ama ileride beğenmeyen grup çocuğumu üzer mi onu düşünüyorumArkadaşım madem herkesin fikrini merak ediyorsun bende bu isimle ilgili yazılanları okuyunca yorum yapayım dedimherşeyden herkesten önce sizin beğenmeniz önemli. Ama ben açıkçası beğenmedim yani çocuklar arası hatta yetişkin olunca bile ismi alay konusu olabilir çok da elzem biri değil vs diyen insanlar çıkabilir yani ben açıkçası koymazdım ama kesinlikle sizin fikrinize beğenize kalmış. Ama beğendim demeyi isterdim
Aynen çok hoş :)Demek sevdiiin❤
Hayırlı olsun canım kız senesi bu sene sanırım :)inşallah canımmm
evet ya ağlak duygusal bşey olur artık
sağol canım
yok kuzum bugğn detaylıya gittik bi sorun yoktu şükür
amin bebeğim aynen bi kız daha
Zümra yakınımda var ama aysima aklımda
ekliyorum kuzum
amin kuzum. Başladım bile aldım hemen bi tane
Yok yok o şehir efsanesi zaten
detaylıda gördük şüküramin kuzum darısı sana
Amin kuzum. Sorcam sorcam
Şu kalın yaptığım kısım varya birebir aynı düşünüyorumElzem söylenişi zor bence, bir de hani normalde isim gibi değil ya kullanılan bir kelime gibi ondan ben isim olarak beğenemedim.
Ilgın'ın da telaffuzu zor bana göre, İzgi de ezgi ile karışık gibi geldi. Bak Ezgi'de güzelmişNisan ve Eylül'de beğeniyorum ama koymam heralde
Gülru bence güzel
Bir arkadaşın kızının adı Aysima: ay yüzlü, yüzü ay gibi parlak, kutlu, nurlu demek
Karar vermek çok zor gerçekten ama insan içine sinip karar verince ötekileri unutuyorsun:)
Benide eklermisnz 11. Haftadayıminşallah canımmm
evet ya ağlak duygusal bşey olur artık
sağol canım
yok kuzum bugğn detaylıya gittik bi sorun yoktu şükür
amin bebeğim aynen bi kız daha
Zümra yakınımda var ama aysima aklımda
ekliyorum kuzum
amin kuzum. Başladım bile aldım hemen bi tane
Yok yok o şehir efsanesi zaten
detaylıda gördük şüküramin kuzum darısı sana
Amin kuzum. Sorcam sorcam
Teşekkür ederim canım sanırımHayırlı olsun canım kız senesi bu sene sanırım :)
Şehir ve kaçıncı çocuk kuzumBenide eklermisnz 11. Haftadayım
Tamamdır kuzum ederim bendeEt tabiki ben iciyorum
Lüleburgaz 3. DoğumŞehir ve kaçıncı çocuk kuzum
Bende var malesef bide rahatsizim sanki ordan kasinti degil ama bi rahatszlk var su icmeyince artiyo. Bu hafta doktor bakicak enfeksiyondan korkuyorumGünaydın, beyaz akıntısı olan var mı acaba, şeffaf da degil bildigin beyaz... çok fazla değil, afedersiniz iç çamaşırım vs ıslanmıyor ama tuvalete gidince farkediyorum, 10 gündür, normal mi
Ahhh gozun aydin kuzuuuCinsiyetimiz belli oldu kızlar
Bu kadar bulantıya bi kız bebeği hak etmişim
@balbebekk kuzum soruyordun ya daha yeni belli oldu
Lüleburgaz nereLüleburgaz 3. Doğumiki kızım var
Teşekkür ederim bebeğimAhhh gozun aydin kuzuuu