2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Inşallah cnm.evet öyle derler genelde..kucagimiza aldığımız günlerde gelir inşallah.
inşallah canımmm🙏🏻
maşallah ne güzel 😊 nazlı bir kızçe geliyor birde balık burcu of ki ne off😊😊
evet ya ağlak duygusal bşey olur artık 😀
sağol canım🥰
Olsun sıkma canını 378 de 1 de cok düsük bi oran. Detaylı da belli olur kuzum🥰 hem dörtlü falan da yapar doktorun
yok kuzum bugğn detaylıya gittik bi sorun yoktu şükür 🙏🏻
Ay bi kız daha mıı😍😍😍 benim de kız. Masallahh♥ Kız evlat anne icin baskadır cok sevindim canım allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin♥
amin bebeğim aynen bi kız daha 😀
Çok ama çok sevindim sen 16 haftaydin dimi değişmez ALLAHin izni ile sağlıkla doğsun Zümra Aysima aklında olsun bayılıyorum her iki ismede🤭😁💞
Zümra yakınımda var ama aysima aklımda 😂🥰
Benide listeye eklermisin K KurkmantoluS bursa yaş 29.5🤣2.evladim olacak 13 haftalık cinsiyet net değil 💞
ekliyorum kuzum
Canım çok sevindim hayırlı olsun bir kız daha geliyo hadi bakalım kıyafet almaya başlayabilirsin :KK36:
amin kuzum. Başladım bile aldım hemen bi tane 😀
Aa nedense şaşırdım kuzum gözün aydın 😍😍😍 bulantiyla alakalı değil ama bence bende hala çekiyorum bulantidan ama büyük ihtimal erkek bebiş :KK48:
Yok yok o şehir efsanesi zaten 😀
Aa kontrolmu vardi bugun gozun aydin cnm ogrenemeyenler kategorisinde beni yalniz bıraktın 🤣🤣ama olsun hahahah Allah saglikla kucaklamayi nasip etsin kızını
detaylıda gördük şükür 😀 amin kuzum darısı sana
Sağlıkla kucağına al inşallah canım benim. Doğunca sorarsın hesabını bulantıların🥰
Amin kuzum. Sorcam sorcam 😀

Sağol canım 🥰 büyüklerde duymuyorum ben de ama küçük çocuklarda çok duyar oldum artık bi de bizim okula kaydolan 1. Sınıf anasinifi öğrencilerinde de çok duyuyorum 😬😄

Bana senin kızın olursa İpek güzel olur gibi geliyo kuzum niyeyse o daha sıcak geliyo 😍
Haklısın küçüklerde olabilir doğru 😁

Yaa sen de mi öyle düşündünn❤ düşünüyorum bakalım en son neyde karar kılacağız 😁

Arkadaşım madem herkesin fikrini merak ediyorsun bende bu isimle ilgili yazılanları okuyunca yorum yapayım dedim 😁 herşeyden herkesten önce sizin beğenmeniz önemli. Ama ben açıkçası beğenmedim yani çocuklar arası hatta yetişkin olunca bile ismi alay konusu olabilir 😇 çok da elzem biri değil vs diyen insanlar çıkabilir 🙈 yani ben açıkçası koymazdım ama kesinlikle sizin fikrinize beğenize kalmış. Ama beğendim demeyi isterdim
Evet Evet gercekren merak ediyorum. Hani kimse beğenmese bile ben koyarım ama ileride beğenmeyen grup çocuğumu üzer mi onu düşünüyorum 😁 beni tedirgin eden o. O yüzden soruyorum neden beğenmediniz diye.. Teşekkür ederim fikrin için 😍❤ isim önerilerine de açığım 😁

inşallah canımmm🙏🏻
sağol canım🥰
ekliyorum kuzum

Hayırlı olsun canım kız senesi bu sene sanırım :)

Elzem söylenişi zor bence, bir de hani normalde isim gibi değil ya kullanılan bir kelime gibi ondan ben isim olarak beğenemedim.
Ilgın'ın da telaffuzu zor bana göre, İzgi de ezgi ile karışık gibi geldi. Bak Ezgi'de güzelmiş😊
Nisan ve Eylül'de beğeniyorum ama koymam heralde
Gülru bence güzel
Bir arkadaşın kızının adı Aysima: ay yüzlü, yüzü ay gibi parlak, kutlu, nurlu demek

Karar vermek çok zor gerçekten ama insan içine sinip karar verince ötekileri unutuyorsun:)
Şu kalın yaptığım kısım varya birebir aynı düşünüyorum 😁 ılgın güzel ama söylerken zorlandım. Izgi de güzel ama ezgi diyormuş gibi oldu😊 Gülru ismini severdim ama biraz ağır mı acaba diyorum..
Aysima arkadaşımın kızının adı 🙈🌸

Valla çok zor. Bu konu beni stres ediyor 😁

inşallah canımmm🙏🏻
sağol canım🥰
ekliyorum kuzum

Benide eklermisnz 11. Haftadayım 💞

Arkadaşlar bebeğini bu haftalarda hisseden varmı acaba hala hasta gibiyim onu hissetmeyince moda giremiyor insan:işsiz:

Günaydın, beyaz akıntısı olan var mı acaba, şeffaf da degil bildigin beyaz... çok fazla değil, afedersiniz iç çamaşırım vs ıslanmıyor ama tuvalete gidince farkediyorum, 10 gündür, normal mi
Bende var malesef bide rahatsizim sanki ordan kasinti degil ama bi rahatszlk var su icmeyince artiyo. Bu hafta doktor bakicak enfeksiyondan korkuyorum

X