• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    128
Kızlar merhabalar, bende 11 Kasım da beta 63 çıkınca gebeliğimi öğrendim. Sat 8 Ekim fakat benim döngüm 35 gün. O yüzden satı düzeltilmiş olarak hesaplamak gerekiyor değil mi?

Yarın da benim kese randevum . 9:30’da görmeye gideceğiz . Sata göre 5+3 oluyorum yarın . İçimde korku umut endişe . Karmakarışığım . 2 pgt li embriyo transfer olmuştum .
Hayırlı güzel haberlerinizi bekliyoruz 🌸 Gönlünüzü ferah tutun

Merhaba benim son adet 28 Eylül hamile olduğumu öğrendim sanırsam 4 temmuz da doğum olarak görünüyor. Gebeliği düşünmemiştim o yüzden biraz karmaşık duygular içindeyim. Gebeliği 5 yıl önce bitirmiştim. Rabbim isteyenlere nasip etsin 💐🤲

Merhaba benim son adet 28 Eylül hamile olduğumu öğrendim sanırsam 4 temmuz da doğum olarak görünüyor. Gebeliği düşünmemiştim o yüzden biraz karmaşık duygular içindeyim. Gebeliği 5 yıl önce bitirmiştim. Rabbim isteyenlere nasip etsin 💐🤲
Hayırlı olsun. Bebek nasibiyle kismetiyle gelir derler demekki sana ihtiyaci varmış sana🙏 benimde son adet 29 Eylül yakiniz birbirimize 🌸

Kuzucum 2 kaybımda benim var ikisininde kalbi durdu benimde 4 tane gende heterozigot çıktı iğne kullanıyorum yarın doktor randevum var ama çok aşırı tedirginimm
Kaçıncı haftanızdasınız acaba evet bu tedirginlik hiç iyi bir şey değil ama elimizde değil malesef evet benimde yarın randevum var kalp atışınu dinlicez ama ben cok heyecanlı ve tedirginim yine

Kaçıncı haftanızdasınız acaba evet bu tedirginlik hiç iyi bir şey değil ama elimizde değil malesef evet benimde yarın randevum var kalp atışınu dinlicez ama ben cok heyecanlı ve tedirginim yine
Ya evet streste kötü etkiler ama elimizde değil ki işte bu kötü tecrübelerimizden kaynaklanıyor maalesef inşallah hayırlısı ile sağlıcakla ilerler gebeliğimiz kucağımızada alırız yarın için bende çok gerginim

Ya evet streste kötü etkiler ama elimizde değil ki işte bu kötü tecrübelerimizden kaynaklanıyor maalesef inşallah hayırlısı ile sağlıcakla ilerler gebeliğimiz kucağımızada alırız yarın için bende çok gerginim
Sizin hangi genler heterozigot benim bir tane homozigot var 2 tane heterozigot
Kuzucum 2 kaybımda benim var ikisininde kalbi durdu benimde 4 tane gende heterozigot çıktı iğne kullanıyorum yarın doktor randevum var ama çok aşırı tedirginimm

Merhaba bayanlar 🥰 5 haftalik gebe olarak aranizdayim. 3. Çocuğum elhamdülillah. Uzun zamandır topiği takip ediyorum artık yazayım dedim. 2 hafta sonra doktora gideceğim kalp atışlarını duyabilmek için. Umarım keyifli bir şekilde hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız. Ve mide bulantilarim daha başlamadi. Diğerlerinde 5-6 haftada olmuştu. Ama bunda kendimi daha iyi hissediyorum bakalım bunda nasıl olacak. Yoğun göğüs ağrım ve ara ara kasik bel ağrılarım var. 🥰🥰🥰🤗

Merhaba bayanlar 🥰 5 haftalik gebe olarak aranizdayim. 3. Çocuğum elhamdülillah. Uzun zamandır topiği takip ediyorum artık yazayım dedim. 2 hafta sonra doktora gideceğim kalp atışlarını duyabilmek için. Umarım keyifli bir şekilde hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız. Ve mide bulantilarim daha başlamadi. Diğerlerinde 5-6 haftada olmuştu. Ama bunda kendimi daha iyi hissediyorum bakalım bunda nasıl olacak. Yoğun göğüs ağrım ve ara ara kasik bel ağrılarım var. 🥰🥰🥰🤗
Maşallah hayırlı olsun 🥰 2 çocuğunuz arasında kaç yaş var benim eğer Allah nasip ederse benimkiler arasında tam 4 yaş olmuş olacak ama korkularım var hem sezaryen doğum yapacak olmam hemde kızımın aşırı hiperaktif olması durumu var kızıma hamileliğim de doğumum da çok zordu kızımın bi 5 6 yaş olmasını bekliyordum aslında ama Allah'ım şimdi nasip etti hamd olsun hepimiz sağlıkla hayırlsıı ile alırız kucağımıza inşallah 💚

Back
X