2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bana da sanki boyutu gibi geliyo gelisim degilde kuzum cunku orada olcuyor cm olarak ona göre çıkarıyor. Benim kistide ölçüyorlar mesela ultrason kağıdında o da hafta gün diye yaziyo bebek gibi algılayıp

Bana da sanki boyutu gibi geliyo gelisim degilde kuzum cunku orada olcuyor cm olarak ona göre çıkarıyor. Benim kistide ölçüyorlar mesela ultrason kağıdında o da hafta gün diye yaziyo bebek gibi algılayıp
Birdahakine doktora sorayim merak ettim bunu a aa kisti ölçünce o da mı bebek gibi yazıyor ultrasonda kist kaç haftalıkmış peki??

Birdahakine doktora sorayim merak ettim bunu a aa kisti ölçünce o da mı bebek gibi yazıyor ultrasonda kist kaç haftalıkmış peki??
Benim sıpam kendine yer açmak için kisti tekmelemiş galiba patlamış kist hamile kalmadan önce 5 cm biri 2.5 cm biri vardı büyük 3 e düşmüş küçük minnacık kalmış haftası da küçüldü kistin ilk başta 12 haftalikti

Oh maşallah Oo başta 12 haftalık görünüyordu he vay be Ama kücülmelerine çok sevindim doğuma kadar yok olur gider belkii

Elimi kestim diye denize gidemiyoruzya 2 haftadir her hafta giderdik ... zaten hafta ico hep evdeyim .yarinda misafirim var bu coronada eve geleceklermis hicde hoslanmiyorum kadindan ya . Esiimin halasinin oglu ve onun esi ve cocukalri. Kadin her gittigimde ne zaman bebek yapicaksinz filan diyip duruyordu. Ya dusunuyoruz diyorum hala gelmis milletin icinde baski baski yok yap bidahakine karninda görelim mutfaga gecince kimse yokkende gorursun disari bile cikamayacaksin demeler vs vs amaci kotuluk resmen . Enn son laf sokmustum ben hic yapmicam sen 3.yu yap dedim. Simdide gelince yine ay sunu yapamayacaksin buraya gidemeyecksin vs vs yandin der . Bende hani yap yap diyodun simdi de boyle diyosun amacin ne diyicm valla . Hic istemiyorum ya cok konuşuyor beyin yakiyo kadin .

Kuzum zaten denize falanda gitme pilajlar insan dolu misafir de alma bu dönemde diyeceğim ama iş işten geçmiş. Virüsler zaten çoğaldı dikkat etmek lazım

Bizim bebeğin cinsiyet tahmini bile yok daha ortada bekletiyor bizi daha da heyecanlanalım diye, 1 oğlum var bu kız olursa diye hayaller içerisindeyim. Eğer kız olursa Bahar, İpek ve İnci ismini düşünüyorum ama tabi sadece düşünce, oğlumda son ayda karar verebilmiştik. Çok imreniyorum daha ortada çocuk yokken olursa adı şu olsun diye önden kararlı olanlara Bu arada elzem zor bir isim bence etrafımda da hiç duymamıştım. Ferah anlamı çok güzel söylenişi de sadece kendi adıma istanbulda ferah diye bir semt var o geliyor aklıma direk ferah otobüsü falan Ravza vardı bir ara aklımda eşim ranza diye dalga geçerler dedi dedi soğudum

Amin ya pantolonumun gobegi kapanmiyor hamile pantolonu baktim hic guzel olmsdi almadim sizde durumlar ne
Ben bi tane aldım ama tayt alacağım belo sıkıyor tayfların önce de güzel kesimli kotlar var aslında
Oh maşallah Oo başta 12 haftalık görünüyordu he vay be Ama kücülmelerine çok sevindim doğuma kadar yok olur gider belkii
Inşallah kuzum bunun şifası da bebisimiz demek ki yavrum gelmeden daha oy yerim ben onu

Ayy eve misafir mi, tehlikeli ya aslında eşim de hamile riskli olur başka zaman bekleriz deseydiniz iyi olurmuş, hem de zaten moral bozan insanlarla görüşmek insanın enerjini bitiyor ya çok gereksiz

Ben bütün yaz denize baktım da korkumdan gidemedim canım enfeksiyon kalabalık korktum şu dönemde de eve misafirliği hiç anlayamıyorum öyle insanlarda sinir bozar birde en iyisi bozup ağzını kapatmak yapabiliyorsan

Yaa, inşallah gönlüne göre oluur.❤ Aman beklemek daha güzel gerçekten bir defa öğreneceksin ve net olacak mis Bu arada bahar ve inciyi de önerdim eşime hahaha Hatta muhabbet kuşumuzun adı inci. Bizim kıza isim ararken inci inci diye kuşa sesleniyordum aaa inci ! Dedim inci olsun mu Güzel dedi eşim hoşuna gitti. Bence de güzel ama bilemedim ortadayim. Bizim buralarda ferah diye bir semt yok olsa kesin direk elerdim Elzem kötü mü geliyor kulağa veya kaba mı? Tam olarak düşüncen nedir gerçekten merak ediyorum Erkek olsaydı ismi hazırdı kıza hiç bulamadık ben de son ayda koyarsam şaşırmam Buraya birkaç tane daha isim bırakacağım anlamları ile onlara da yorum alayım lütfenn
AHU: Ceylan karaca çok güzel, ince, zarif kadın. DURU: Saf, Temiz.
İPEK: Zarif, ince.
DİLŞAH: Gönül şahı, sevgili, sultan.
GÜLRU: Gül yüzlü, gül yanaklı.
NEVRA: Beyaz çiçek, ışık.
GÖRKEM: Göz alıcı ve gösterişli olma durumu, ihtişam.
HAZAL: Kuruyup dökülen ağaç yapraklarının güzelliği. ILGIN: Beyaz ya da pembe, çiçekli, çok hafif yapraklı bir ağaç.
İZGİ: Güzel, adaletli, zeki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…