2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy eve misafir mi, tehlikeli ya aslında eşim de hamile riskli olur başka zaman bekleriz deseydiniz iyi olurmuş, hem de zaten moral bozan insanlarla görüşmek insanın enerjini bitiyor ya çok gereksiz
Esim iste vlla bnmde sinirim tepemde yandik geldilermi gece 1 2 ye kadarda gtmezler smdi kadin asiri ve bos konusuyor yandim

Bende istemiyorum ama eşim gelmek istiyolarmis gelmeyin denmez cok ayıp dedi 😪
Gerçekten şu süreçte ayıp falan olmaz biz kendi ailelerimiz dışında kimseye gidip gelmiyoruz biriyle buluşacaksak dışarıda açık havada buluşuyoruz. Dikkat et kendine kuzum kadının söylediklerini de yakma çok var öyle ağzı durmayan tipler

Fetal dna testi sonucum geldi.cok şükür herşey iyi çıktı.cinsiyette kesinleşti. Bade kızım ellerinizden öper teyzeleri♥ hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inş:dua:
Çok güzel haber 🧿 sağlıkla kucağına al canım. İsmiyle yaşasın 🙏🏻

Of igne dun mosmor yapmış gobegimi bugunde yaparken cok acidi yarisinda cikarip baska tarafa batirip devsm ettim bikac damla ilac bosa gitti bisiy olmaz umarim

Canım bugün yenden gittim doktora kan vermek için yeniden gittim ense kalınlığına bakti bir gün bile farkediyormus dün çok açıkça herşeyini gördüm ama bugün haraket etmedi birde video alacaktım yüz üstü yayıyor du 😅
İnşallaaah Bi dahakine gösterir 😁 bakalım

Kesin desinler diye bekliyorum bende canım bizimde bir tane zıbın var zor sabrediyorum 🤣🤣

En en önemlisi sağlıklı olsunlar canım evet :KK36: kız olmuş erkek olmuş çok önemli değil sağlıklı olsunlar hayırlı olsunlar daha ne isteriz ❤ 2 hafta sonra 3 lu test var o zaman gideceğim kesinleşir artık 17. Hafta olacak haber veririm sende haver ver 💕
Kesin konistu bacak arasinida gosterdi ama yinede insan acaba diye dusunmuyor degl bide hep onume pembe mor nar rengi takimlar cikiyor 😀😀 cook Or tutuyorm kendimi yarn esimle e bebege gidicez bakalim

Kızlar kadınlarıniz ne durumda benim baya belli oluyor artık kilo da almamışım çok dikkat ediyoru
Elimi kestim diye denize gidemiyoruzya 2 haftadir 😪her hafta giderdik ... zaten hafta ico hep evdeyim .yarinda misafirim var bu coronada eve geleceklermis hicde hoslanmiyorum kadindan ya . Esiimin halasinin oglu ve onun esi ve cocukalri. Kadin her gittigimde ne zaman bebek yapicaksinz filan diyip duruyordu. Ya dusunuyoruz diyorum hala gelmis milletin icinde baski baski yok yap bidahakine karninda görelim mutfaga gecince kimse yokkende gorursun disari bile cikamayacaksin demeler vs vs amaci kotuluk resmen . Enn son laf sokmustum ben hic yapmicam sen 3.yu yap dedim. Simdide gelince yine ay sunu yapamayacaksin buraya gidemeyecksin vs vs yandin der . Bende hani yap yap diyodun simdi de boyle diyosun amacin ne diyicm valla . Hic istemiyorum ya cok konuşuyor beyin yakiyo kadin .
Canım eşinin virüsten haberi varmı durum çok ciddi maske ile karşıla çocuğun dan senden daha önemli değil hiç kimse halasının oğlunun eşi birkez daha laf çakarsa aynı şunu şöyle belli 2 çocukla bitik hale gelmişsin çok üzülüyorum sana birbirimize destek olalım tecrübeni bana aktar senin gibi olmayayım tatlım de hayatta dilimin kemiği yoktur kirilacagima kırılsın lar 2 canlısı sen sıkma canını ve maskeyle karşıla bu konuda ciddiyim verdikleri ilacı vücudun kaldırmaz annem hastanede çalışıyor verdikleri sayı gerçek değil yıkılıyor ortalık virüsten dikkat edin kızımı gece 10 da cikiyorum dışarı hemen eve gelince yıkıyorum durum şaka değil ciddi ALLAH korusun

Selam kızlar devlet hastanesine gittiğimden eşim hiç görememişti bebisi özele gittik görsün diye neredeyse ultrasonla almıyorlardı çok az bir süre gördü sadece çok sinirimiz bozuldu doğru düzgün birşey söylemedi zaten cinsiyeti bile erkek gibi emin olamıyorum dedi devlete laf ediyordum ama özelde böyleyse yandık bana bile çok göstermedi makinesi çok kötüydü zaten fotoğraflarda öyle iyi çıkmadı
@stoprak vitamini sormuştun canım decavit devam ama d vitamini kullanmak gerekiyormus mutlaka onu söyledi
Zaten ultrasona almıyorlar ki covit yüzünden ben video çekiyorum eşim de görsün diye

Yaa, inşallah gönlüne göre oluur.❤ Aman beklemek daha güzel gerçekten bir defa öğreneceksin ve net olacak mis 😁 Bu arada bahar ve inciyi de önerdim eşime hahaha 😁 Hatta muhabbet kuşumuzun adı inci. Bizim kıza isim ararken inci inci diye kuşa sesleniyordum aaa inci ! Dedim inci olsun mu😁 Güzel dedi eşim hoşuna gitti. Bence de güzel ama bilemedim ortadayim.😁 Bizim buralarda ferah diye bir semt yok olsa kesin direk elerdim😂 Elzem kötü mü geliyor kulağa veya kaba mı? Tam olarak düşüncen nedir gerçekten merak ediyorum😁 Erkek olsaydı ismi hazırdı kıza hiç bulamadık ben de son ayda koyarsam şaşırmam 😁 Buraya birkaç tane daha isim bırakacağım anlamları ile 😁 onlara da yorum alayım lütfenn🤔
AHU: Ceylan karaca çok güzel, ince, zarif kadın. DURU: Saf, Temiz.
İPEK: Zarif, ince.
DİLŞAH: Gönül şahı, sevgili, sultan.
GÜLRU: Gül yüzlü, gül yanaklı.
NEVRA: Beyaz çiçek, ışık.
GÖRKEM: Göz alıcı ve gösterişli olma durumu, ihtişam.
HAZAL: Kuruyup dökülen ağaç yapraklarının güzelliği. ILGIN: Beyaz ya da pembe, çiçekli, çok hafif yapraklı bir ağaç.
İZGİ: Güzel, adaletli, zeki.
Ben bu isimlerin içinden en çok Ilgın'ı beğendim, cok zarif...Ahu Ahu Tugbayi çağrıştırdı 😂 Dilşah ve Nevra da çok ağır gibi cocuk adi degil de orta yaş gibi, Duru ve Ipek, Izgi de hoş, Itır da hoşuma gidiyor benim

Ben bu isimlerin içinden en çok Ilgın'ı beğendim, cok zarif...Ahu Ahu Tugbayi çağrıştırdı 😂 Dilşah ve Nevra da çok ağır gibi cocuk adi degil de orta yaş gibi, Duru ve Ipek, Izgi de hoş, Itır da hoşuma gidiyor benim
Dilşah için seninle aynı fikirdeyim onu öylesine yazdım anlamı hoş ama bebeği öyle severken hayal edemedim kendimi 😁 Ben de aralarında en çok ılgın ve izgi ismini beğendim. Duru, ipek bunlar zaten listemde olan isimler.🌸 Ferah ve Elzem hakkında ne düşünüyorsun peki? 🤗

Kesin konistu bacak arasinida gosterdi ama yinede insan acaba diye dusunmuyor degl bide hep onume pembe mor nar rengi takimlar cikiyor 😀😀 cook Or tutuyorm kendimi yarn esimle e bebege gidicez bakalim
Kız evlad çok farklı rabbim gönlündekini nasip etsin kaptırıp sonradan üzülmemen için söyledim sonra insan sanki kızını kaybetmiş gibi oluyor 😅 umarım sağlıkla sakinlikle önce ALLAH a sonra anne babaya hayırlı evlâd olur haberdae etmeyi unutmayın 💞

X